Doğum günüsüm için :)

ozlmondr

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
18
2
8
Merhaba Arkadaşlar;

Yılbaşı benim aynı zamanda doğum günüm bu sene hem yeni yılı hemde doğum günümü kutlamak için nişanlım ve arkadaşlarımız ile birlikte bir clubte kutlama yapacağız bu nedenle elbise, ayakkabı ve çantaya ihtiyacım var. 36-38 benden giyiniyorum ayakkabıda da 37 numara.

Bir el atın bacılar hazırlayın beni :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kaban-satiyorum-yeniler-eklendi.727795/page-4
canım bak burda kırmızı etiketli journey 36 beden elbise var, çok şık bir elbise, onu tavsiye ederim sana
ayakkabılarım 38 numara o yüzden olmaz sana, bir de altın sarısı zincirli süet çantam var fotosu yok forumda, istersen akşam koyarım, elle süet ayakkabı için almıştım ama ayakkabıyı giymek kısmet olmadı :(

eğer 38 numara da giyiyorsan kalıba göre değişiyor ya elle süet ayakkabıma bakabilirsin, sana verdiğim linkin ilk sayfasında, muhteşem bir ayakkabı, her şeyin altına giyebilirsin, kotla bile çok şık olur, büyümeyeydi iyiydi ayaklarım, bir sürü ayakkabı atıl duruma düştü o yüzden :(

Merhaba Arkadaşlar;

Yılbaşı benim aynı zamanda doğum günüm bu sene hem yeni yılı hemde doğum günümü kutlamak için nişanlım ve arkadaşlarımız ile birlikte bir clubte kutlama yapacağız bu nedenle elbise, ayakkabı ve çantaya ihtiyacım var. 36-38 benden giyiniyorum ayakkabıda da 37 numara.

Bir el atın bacılar hazırlayın beni :)[/QUOT
kombin önerisi istersen birkac oneride de bulunabilrim.tarzini yada nasil birsey aradigini bilemedigim icin :)
Deri mont görsel amacli
fermuar detaylı zara elbise 50 tl
hm portföy 25 tl
botti var ama 38 numara o yüzden koymadim fotoya
20141205_151713.jpg
20141205_151858.jpg

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...kaban-satiyorum-yeniler-eklendi.727795/page-4
canım bak burda kırmızı etiketli journey 36 beden elbise var, çok şık bir elbise, onu tavsiye ederim sana
ayakkabılarım 38 numara o yüzden olmaz sana, bir de altın sarısı zincirli süet çantam var fotosu yok forumda, istersen akşam koyarım, elle süet ayakkabı için almıştım ama ayakkabıyı giymek kısmet olmadı :KK43:
ben sıfır kollu yada straplez biraz daha şıkırtılı birşey istiyorum kollu olunca yılbaşı malum tıklım tıklım olur çok terletir bu. Birde ayakkabı çok iyi ama bana 38 çok büyük geliyor çünkü 36,5-37 giyiyorum ben :(

Merhaba Arkadaşlar;

Bir el atın bacılar hazırlayın beni :)
Canım ne renk düşünüyosun?
Veya giymem dediğin bi renk var mı mesela?
Elimdekilerden bakca ona göre.

linkimdeki abiyeye baktini cnm straplez olanin uzeri capraz tuller altinda mini bir etegi var gogus zaten el islemesi hic giyilmedi bu arada
Baktım canım ama benim üst bölgemle ilgili söylemesi ayıp kompleksim varda biraz olmamasından dolayı :) sırtı full açık giymiyorum çok seviyorum öyle elbiseleri hatunlarda görünce ama kendim giyip aynaya baktığımda ağlayasım geliyor o derece yani

Back