• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DOĞUM GÜNÜSÜ...

prensesnur

Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
49
7
13
40
Merhaba hanımlar...

Herkes hediye teleşinda okuyunca bende de bi telaş başladı daha zaman var ama ne yapsam bilemedim o_Osizlerinde fikrini almak isterim.

şimdi 4 yıl da yaptığım süprizleri yazayorum burdan tekrar düşmemem lazım başka bir şey yapmam lazım belki önceki yaptığım süprizlerde sizlerin işine yarar :KK28:

1. yıl ayrı şehirlerde yaşıyorduk sevgiliydik... onun yaşadığı şehire gelip tam saat 24:00 olduğunda kapısını çaldım elimde hediyesi ve birde pastası vardı . klasik bir kutlamaydı .

2.yıl hala sevgiliyiz hala almadı beni pissss:63: doğum günün olduğu gün izinliydi ve dışarı çıkmayı pek sevmeyen bir sevgilim vardı benim :) o yüzden çok şanslıydım . sabah hahvaltı şparişi verdim ona eve gitti kahvaltısı herşey krmızı olsun istedim öğlede yapmışlar çok güzeldi . öğleyin 14:00 gbi koca bir sepet çikolata ve kahve gönderdim akşam 7 gibide bir mektup üzerini giyinip benimle akşam yemeğine çıkmasını istedim . akşamda yemekte pastasını kestik hediye olarakta parfum almıştım.

3.yıl nişanlıyyız artık :KK36:bütün arkadaşlarına feceden mesaj attım bir kağıda doğum günü için küçük notlar yazıp bana resim çekinip atmalarını istedim bir çogu gönderdi sağ olsun . ve o resimlerle birlikte çok güzel bir slayt filmi hazırladım .Fatih zengin diye Ünlü olmayan birin doğum günü şarkısı var mutlaka duymuşsunuzdur o sarkı ile birlikte hazırladım sözleride slayta yazdım çok güzel bişey oldu ... iki kişilik sinema odaları var oraya götürdüm onu süslüyorlar kişiye özel odaları orda doğum gününü kutladım pastasını üfledik ve slaytı seyrettik. çok beğendi :KK49:
4. yıl hala nişanlıyız evlenemedik :63: Model araba düşkünü nişanlım bi oda dolusu oyuncak model arabası var . çok istediği birtane vardı onu yurtdışından sipariş verip getirtim . evde yemek hazırladım bu sefer ikimizde yanlız yaşadığımız için böyle şeyler daha rahat oluyordu . evi mumlarla süsledim yemeğimizi yedikten sonra hediyesini erdim bu sefer pasta almadım evlencez yememeliyiz öğle şeyleri kilo yapar :KK66:

5. yılımız Artık evlendikkkk :KK74: bu senede aklımda bir çok şey var ama hangisini yapam karar veremedim sizlerin fikri önemli .
şimdi teknede fasılla gidip orda pastamı kessek bi eğlence şeklinde
yoksa evde yemek hazırlayıp gelinliğimi giyip kocamımı beklesem
veya günü birlik onu bir tatilemi götürsem ne dersiniz ?

Back