• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum günümde sevgilim birşey yapmadı :(

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Öncelikle bana kelebek konunun biri bitmeden diğerini açıyorsun demeyin lütfen
Bugün benim doğum günüm ama o kadar mutsuzum ki şuanda anlatamam
Sevgilim dün gece 12 de çok güzel bir mesaj attı sağolsun bugün de ayrıyeten kutladı. Ama sanırım ben daha fazlasını bekliyordum ondan
Birkaç ay önce hiç kokusunu bile bilmediğim çoğu kişinin çok güzel bir koku diye önerdiği markası paco Rabbane lady million olan parfümü almak istediğimden bahsetmiştim çok da heveslenmiştim.
Sevgilim de bunu unutmamış Şırnak da bujiteri gibi bi yerin önünden geçerken parfümler görmüş sonra beni aradı o istediğin parfümün adı neydi dedi bende söyledim ne oldu diye sordum bişey demedi bak sakın alma zahmet etme dedim günlük bir hediye ve pahalı diye fiyatı 200-250 arası
5 dk sonra aradı almış çok sevindim ama konuşurken bian da bana buda senin doğumgünü hediyen olsun askım dedi ben biraz şaşırdım açıkçası 1 ay önceden hediye alıp da insan öyle der mi ?
Sanki parfümü aldım böylelikle doğumgünü hediyesi almaktan kurtulayım der gibi oldu biraz.
Yada ne bileyim madem doğumgünü hediyesi niyetiyle aldı neden 1 ay önceden dan diye söylüyosun dimi ama
İnsan parfümü 3 yıllık sevgilisine gündelik hayatta normal bi hediye olarak da alıyor zaten illa ki onu doğumgünüme pay biçmesi gerekmezdi diye düşünüyorum
Her neyse sonra bana parfümün fotosunu attı üstünde tester yazıyor.Bazı orjinal testerler oluyor buda mı onlardan bilmiyorum belki de kandırdılar onu orjinal diye Şırnak da çok kaçak mal satılıyor çünkü yada
ucuza kapatmaya çalıştı gibi doğumgünü hediyesini bu duruma çok üzüldüm... Bu arada parfüm de hala onda gelirken getirecekmiş öyle dedi.

Bugün de bütün gün boyunca işyerinde kapı her çaldığında bi heyacanla bekledim sürpriz bir çiçek tek bi gül yada pasta ne bileyim...
Ama gelmedi, akşam oldu yoldayım eve geliyorum hala bi umut acaba kız kardeşimden göndermiş midir diye geldim eve oda yok.
Resmen hayal kırıklığı yaşadım ondan hiç beklemezdim
Biraz öncede beni aradı benim sesim bozuktu tabi trip yaptım açıkcası biraz
Üsteledi sen anla acaba niye böyleyim dedim sonra bağırdı söyle kelebek diye
Bende başladım ağlamaya, ya ben senin 3 yıllık sevgilinim ve uzaktayiz bir insan bu kadar mı düşüncesiz olur bütün gün boyunca senden gelecek tek bir gülü yada minicik bir pastayı bekledim işyerinde kutladılar evdekiler normalde kutlamaz bende bu duruma hep çok içerledim bunu sevgilim de biliyor en azından bunu düşünerek olsun kız kardeşimden küçük bir pasta gönderebilirdin, suçlu kabahatli olunca nasılda Buket Buket çiçek gönderiyorsun dedim
Tabi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sna yazıklar olsun kelebek hiç bişey demiyorum dedi parası yoktu o yüzden öyle dedi güya ben anlayışsız kötü oldum
Ya Benim doğumgünüm aylar öncesinden belli benim için maddiyat önemli değil ki sen benim için bi 20 lira da ayıramosan diyecek birşey bulamıyorum sana beni hiç düşünmüyosun dedim oda tamam kelebek tamam dedi sinirli sinirli kapattık üste çıkıyo bide

Ya kızlar haksız mıyım Allah aşkına
Ben ona her doğumgünün de kaç ay önceden ne yapabilrim nasıl bi hediye alsam nasıl sürpriz yapsam diye düşünüyorum o bi gül ufacık bir pasta dahi göndermiyor
Bu arada parası yokmuş işte demeyin daha 2-3 hafta önce gayet de parası vardı geçen hafta ailesine para gönderdi halasına gönderdi polis memuru güzel de maaşı var benim için 20 lira ayıramıyor mu bu adam siz söyleyin Allah askına
Ben mi abartıyorum

Öncelikle bana kelebek konunun biri bitmeden diğerini açıyorsun demeyin lütfen
Bugün benim doğum günüm ama o kadar mutsuzum ki şuanda anlatamam
Sevgilim dün gece 12 de çok güzel bir mesaj attı sağolsun bugün de ayrıyeten kutladı. Ama sanırım ben daha fazlasını bekliyordum ondan
Birkaç ay önce hiç kokusunu bile bilmediğim çoğu kişinin çok güzel bir koku diye önerdiği markası paco Rabbane lady million olan parfümü almak istediğimden bahsetmiştim çok da heveslenmiştim.
Sevgilim de bunu unutmamış Şırnak da bujiteri gibi bi yerin önünden geçerken parfümler görmüş sonra beni aradı o istediğin parfümün adı neydi dedi bende söyledim ne oldu diye sordum bişey demedi bak sakın alma zahmet etme dedim günlük bir hediye ve pahalı diye fiyatı 200-250 arası
5 dk sonra aradı almış çok sevindim ama konuşurken bian da bana buda senin doğumgünü hediyen olsun askım dedi ben biraz şaşırdım açıkçası 1 ay önceden hediye alıp da insan öyle der mi ?
Sanki parfümü aldım böylelikle doğumgünü hediyesi almaktan kurtulayım der gibi oldu biraz.
Yada ne bileyim madem doğumgünü hediyesi niyetiyle aldı neden 1 ay önceden dan diye söylüyosun dimi ama
İnsan parfümü 3 yıllık sevgilisine gündelik hayatta normal bi hediye olarak da alıyor zaten illa ki onu doğumgünüme pay biçmesi gerekmezdi diye düşünüyorum
Her neyse sonra bana parfümün fotosunu attı üstünde tester yazıyor.Bazı orjinal testerler oluyor buda mı onlardan bilmiyorum belki de kandırdılar onu orjinal diye Şırnak da çok kaçak mal satılıyor çünkü yada
ucuza kapatmaya çalıştı gibi doğumgünü hediyesini bu duruma çok üzüldüm... Bu arada parfüm de hala onda gelirken getirecekmiş öyle dedi.

Bugün de bütün gün boyunca işyerinde kapı her çaldığında bi heyacanla bekledim sürpriz bir çiçek tek bi gül yada pasta ne bileyim...
Ama gelmedi, akşam oldu yoldayım eve geliyorum hala bi umut acaba kız kardeşimden göndermiş midir diye geldim eve oda yok.
Resmen hayal kırıklığı yaşadım ondan hiç beklemezdim
Biraz öncede beni aradı benim sesim bozuktu tabi trip yaptım açıkcası biraz
Üsteledi sen anla acaba niye böyleyim dedim sonra bağırdı söyle kelebek diye
Bende başladım ağlamaya, ya ben senin 3 yıllık sevgilinim ve uzaktayiz bir insan bu kadar mı düşüncesiz olur bütün gün boyunca senden gelecek tek bir gülü yada minicik bir pastayı bekledim işyerinde kutladılar evdekiler normalde kutlamaz bende bu duruma hep çok içerledim bunu sevgilim de biliyor en azından bunu düşünerek olsun kız kardeşimden küçük bir pasta gönderebilirdin, suçlu kabahatli olunca nasılda Buket Buket çiçek gönderiyorsun dedim
Tabi hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sna yazıklar olsun kelebek hiç bişey demiyorum dedi parası yoktu o yüzden öyle dedi güya ben anlayışsız kötü oldum
Ya Benim doğumgünüm aylar öncesinden belli benim için maddiyat önemli değil ki sen benim için bi 20 lira da ayıramosan diyecek birşey bulamıyorum sana beni hiç düşünmüyosun dedim oda tamam kelebek tamam dedi sinirli sinirli kapattık üste çıkıyo bide

Ya kızlar haksız mıyım Allah aşkına
Ben ona her doğumgünün de kaç ay önceden ne yapabilrim nasıl bi hediye alsam nasıl sürpriz yapsam diye düşünüyorum o bi gül ufacık bir pasta dahi göndermiyor
Bu arada parası yokmuş işte demeyin daha 2-3 hafta önce gayet de parası vardı geçen hafta ailesine para gönderdi halasına gönderdi polis memuru güzel de maaşı var benim için 20 lira ayıramıyor mu bu adam siz söyleyin Allah askına
Ben mi abartıyorum
Sen dogum gununu hediyeyi gec canim. Bu adam bide evlencek dugun yapcak esya alcak... Tey tey tey.. Onlarin da tester'ini yapabilir gibime geldi.

Püf doğum günü dediğin nedir yaa?? Kutlanmasa ne olur?
Günlere bu kadar anlam yükleyip, birde beklenti içine girmek bana anlamsız geliyor. Benim kızımın doğduğu gündür benim için özel ve önemli olan o kadar. O günü ölsem ancak unuturum.

Ay Allah aşkına yapmayın Şırnak gibi bir yerde adam bu krizde 250 TL 'lik parfüm almış siz bir ay önceden olmaz diyorsunuz. Artık şu çıktığınız kaf dağından inin kızlar.
Parfümün üstünde tester yazıyor onlar 50 TL falan orjinal olduğunu da düşünmüyorum daha önce kendimde bu parfümü araştırdığım için diyorum ayrıca 250 TL de olsaydı insan 1 ay önceden söyler mi ya adı üstünde Doğumgünü

ya bilmiyorum bir yandan hakli bir yandan haksiz gibisiniz parasi olmayabilir tabi dicem ama siz daha iyi maddi durumunu biliyorsunuz bir ay onceden almis hediyeyi ama bugunde bir cicek gonderebilirdi diye dusunuyorum ama acaba gercekten hic parasi yokmuydu

Sadece bunu yazdığında kendini haksız görmene neden olacak yorumlar alacaksın.
Ama işin özü hediye falan değil.
İşin özü ailesi için sürekli borca giren adamın sizin için parmağını oynatmaması.
Daha yenilerde sizin çeyreği bozdurup tatile giderken kardeşine marka ayakkabı alma peşindeydi.
Adım gibi eminim ben kardeşi anası babası olsa kartından borç çeker bir şey alırdı.
Seninki ne hikmetse sana böyle.
Senin sevgilinden bir cacık olmayacak ve sen çok mutsuz olacaksın. Koşa koşa git mutsuzluğa emi

Ben işsiz falan sandım ama gayette bir işi var.
Mesele hediye değil mesele önemsiz bi günmüş gibi geçmiş olması.
Madem parfumu hediye olarak düşünmus gönderebilirdi. Kargo denen şey Şırnakta da vardır.
Nasilsa bunu hediye diye söyledim mesajda attim dahasina gerek yok diye düşündü galiba

Bence araştır bakalım ailesinden herhangi birinin doğum günü senden önceye denk gelmiştir kesin. Malum adamın sadece sana parası yok.

Neyse sen bu adamla devam edeceksin belli o yüzden hiç de dertlenme bence artık, bu adamı böyle kabul et.

Bu arada nice mutlu yıllara...

Back