Dogum gunum

Peki nasıl değişti eşiniz neden ilkinde öyle yapmıştı

Eşiniz bu kıvama nasıl geldi ya .böyleleri ben öyle şeyler görmedim bilmem lafının arkasına sığınıyor .
başta o da dedi merak etmeyin ama ben ailemden gördüm benim babam 60 yaşında kadınlar gününü bile atlamaz annemin bi dal da olsa en sevdiği çiçek karanfildir, getirir, benim de savunmam sağlamdı sonra alıştı, sevdi belki de o anları, bilmiyorum. Mesela benim aklıma ‘yeni evlendik ilk doğum günü’ olayı hiç gelmemişti, o düşünmüş hediye seçerken. Onun içinde varmış belki de bastırılmış bi duyguymuş da çıkmış gibi sanki. Bilmiyorum.

Kimin parası varki bacım:) herkes karttan çekiyor.
Aman sen de onunkini kutlamazsınolur biter
Napıcaksın kalasa denk gelmişsin:)

ince düşünememiş ve yahut işine gelmemiş 4 ay çok az yeni evlisiniz daha en güzel zamanlarınız

ani kizlar evde de olsa olur anladinizmi hediye verir belki pasta alir gelir.ya da bisey ...lukste falan gozum yok yani .ama gercekten bisey yapmazmi yaaa yapmayacak mi
aynı şeyi dün ben yaşadım youtubeden aşk şarkısı açıp bana armağan bile edebilirdin fazlasında gözüm yoktu dedim. Bu erkekler neden böyle anlamıyorum. Herşeyi aldıran maddiyatçı kadın olsak gözde oluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…