Hep uzaktan yürüttük. Bazen ayda 1 bazen iki ayda 1 kez görüştük. Önceden birbirimize karşı çok ilgili olduğumuz için uzaklık sorun olmuyordu ama son zamanlarda kendimi yalnız hissetmeye başladım bu yüzden de sürekli tartışma cikarttim huzur bozan oldum ama hiçbir şekilde düzelmedi yine arkadaş yine arkadaş.Hep ayrı geçen bir 3.5 yıldan mı bahsediyorsunuz yoksa ilişkinizin bir döneminde aynı şehirdeydiniz de sonradan mı uzaktana dönüştü ilişkiniz?
Keşke o kadar vakit gecirebilsek.. max ayda bir kez gorusebiliyoruz. 3 ayda 1 kez gordugumuz zamanlar da olduUzaktan ilişkiler zaten hep sıkıntı ayda ortalama 3 4 görüşme yapabiliyor musunuz ? Kimse cumartesi akşamını evde kalıp film izleyeyim diye geçirmez ki . Pazar gününe aktarabilirsiniz.
Yaşlar da küçük aslında bu ilişki bile değil maalesef . Sen çalışıyor musun ? Kendi çevreni kur ve yaşamaya devam et ona göre planlama yapmaKeşke o kadar vakit gecirebilsek.. max ayda bir kez gorusebiliyoruz. 3 ayda 1 kez gordugumuz zamanlar da oldu
Ayda birkez görüşüyorsanız, Pazar Günlerini nasıl size ayırıyor?Keşke o kadar vakit gecirebilsek.. max ayda bir kez gorusebiliyoruz. 3 ayda 1 kez gordugumuz zamanlar da oldu
EvetHala uzaktan ilişki şeklinde mi nişanlınız ile ilişkiniz?
Ben de yoğun çalışma dönemleri yaşadım inanın ama hiçbir zaman ne değiştim ne de vaktimi ondan esirgedim. Sevdiğim insan her zaman birinci sırada olur benim içinSizinkisi oyunlar ve filmlerden ibaretmis.
Eskiden yaptigi şeyler işe başladığı andan itibaren çocukça gelmeye başlamış nisanlina.
Yani iş hayatı,kosusturma ve onun getirdiği yeni bir yaşam.
Çocuk gibi avutmaya çalışıyor çünkü çocuk gibi görüyor seni.
Senin takılıp buyuttugun,hoslanip yapılmasını istediğin şeyler ; onun için zaman kaybı artık.
Özetle nisanlin değişmiş.
Yahut sıkılmış ama hep birlikte oldugunuz için fark edememiş.Farkli insanlarla farklı bir düzene dahil olunca da sıkıldığını fark etmiş.
Bu kişi değil senin nisanlanmis olduğun.
Eskisi gibi de olmaz bence.
İyi düşünün derim.
Keşke bu ilişkiye hiç başlamasaydınız ..ilişki dediğin bir alışveriş..birbirinizden ne öğrendiniz şimdi siz? sizi birbirinize bağlayan vakit bolluğu ve yalnızlık hissiniz miş.Erkek arkadaşınızın /nişanlınızın bu yalnızlık evresi geçince geriye birşey de kalmamış.Hep uzaktan yürüttük. Bazen ayda 1 bazen iki ayda 1 kez görüştük. Önceden birbirimize karşı çok ilgili olduğumuz için uzaklık sorun olmuyordu ama son zamanlarda kendimi yalnız hissetmeye başladım bu yüzden de sürekli tartışma cikarttim huzur bozan oldum ama hiçbir şekilde düzelmedi yine arkadaş yine arkadaş.
Ama şu var cmt akşamı da birlikte diller bki telefonda konuşmak vs. Yan yana olsalar kıza vakit ayırmasa tamam da kim ister cmt akşamını evde geçirmeyiUzaktan kimseyi taniyamazsiniz o yüzden üç buçuk yılı eleyin derim. Ve bu adamla gerçekten bir ömür aynı evde olmak istiyormusunuz tekrar tekrar düşünün. Evlenince de cumartesi ler sizin olmayacak zaten öyle görünüyor yani demem o ki balık baştan kokar. Zaten uzaktan ilişki yürütmek çok zor hiç girmeyin böyle şeylere
Her defasinda bu kadar arkadas diyen kisinin cok da samimiyetine inanmazdim. Erkekler, 1araya gelince eylemleri de mutlaka kadinlar ile alakali mevzular icerir.Hep uzaktan yürüttük. Bazen ayda 1 bazen iki ayda 1 kez görüştük. Önceden birbirimize karşı çok ilgili olduğumuz için uzaklık sorun olmuyordu ama son zamanlarda kendimi yalnız hissetmeye başladım bu yüzden de sürekli tartışma cikarttim huzur bozan oldum ama hiçbir şekilde düzelmedi yine arkadaş yine arkadaş.