Burada hrp söylüyorum bir erkeği tanımak istiyorsanız, onun normal hayatta çalışıp eli para görünce ve sosyal çevre ve birde mesleki sıfat sahibi olunca nasıl davrandığını görmek gereki ciddi ilişki için. O yüzden kızlar üniversitede tabiki flört edebilirler ama hiçbir ilişkiye ciddi gözle bakıp hayatlarını bir erkek için kısıtlamasınlar diye. Önceden sizinle vakit geçiriyordu zira züğürt öğrenci hali ile yapacak fazla bir seçeneği yoktu, sizin gibi bir iki ayda bir görüşmeye , sosyal mecralar üzerinden oyun sinema gibi etkinliklere razı gelen başka kızlar bulma ihtimali zordu. Ama şimdi işi var sosyal çevresi var, başka kızlarla görüşse onların maddi manevi taleplerini karşılayacak imkanı var, muhtemelen çevresinde onu bu hali ile beğenen egosunu besleyen tipler var, adam direk arayışa geçmiş, sizide kenarda tutuyormuş ki sizden daha iyisini bulamazsa kenarda bekleyin diye. Keşke elinizde imkanınız varsa bilgisayar telefon başında onun yolunı gözlemek yerine sizde kendinize sosyal çevre oluşturup hayatınıza baksaydınız. Bir insan çalışıp para kazanırken, uzaktaki nişanlısına doğum gününde iki dal çiçek bir çilolata almaya üşeniyor ve fuzuli geliyorsa o adamla bırak evlenmeyi çarşıya bile gidilmez zaten. Ay birde adam dalga geçer gibi lu günümü sana ayırdım diye bir avutan adamla devam ettiniz ki zaten, seven insan zaten sesini duymak yüzünü görmek ister, adam sanki size hayır işliyor gibi davranıyormış, sakın affedip hayatınızı yakmayın bana kalırsa.