Anladık ender abiBİR BAYAN OLARAK ARKADASIMA YARDIM ETMEYE CALISIYORUM NE VAR BUNDA?
bugün arkadaş için konu açma günü zaten isabet olmuş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladık ender abiBİR BAYAN OLARAK ARKADASIMA YARDIM ETMEYE CALISIYORUM NE VAR BUNDA?
Puhahahaaa hem erkek üyesin.. hem eski sevgiline sürpriz yapcan... hem de eski sevgiliden arkadaş olur iddiasındasın...ve bayanlerdan yardım istiosun...ASLINDA ESKİ SEVGİLİM AMA ARKADASIM SU AN YANİ NE ARKADAS NE SEVGİLİ COK ÖNEMLİ
Nasıl yani ya kendinle çelişiyorsun. Ne içtin sen abimBİR BAYAN OLARAK ARKADASIMA YARDIM ETMEYE CALISIYORUM NE VAR BUNDA?
SORUMU SORUP CEVABIMI ALMAYI BEKLİYORUM BUNDA BÜYÜTECEK KADAR MAHREMİYETİ İHLAL EDECEK BİR SORUDA DEĞİLDİNe yardımı?
canımsınn yardımsever vatandaşım benimmmBİR BAYAN OLARAK ARKADASIMA YARDIM ETMEYE CALISIYORUM NE VAR BUNDA?
Abim ozaman sıkışınca bayanlar tuvaletinede girersin senSORUMU SORUP CEVABIMI ALMAYI BEKLİYORUM BUNDA BÜYÜTECEK KADAR MAHREMİYETİ İHLAL EDECEK BİR SORUDA DEĞİLDİ
Hmm bacım o zaman soruna yanıt vereyim..SORUMU SORUP CEVABIMI ALMAYI BEKLİYORUM BUNDA BÜYÜTECEK KADAR MAHREMİYETİ İHLAL EDECEK BİR SORUDA DEĞİLDİ
Sayın erkek üyemiz avatar resminizi değiştirmenizi ve cafe fikrini şiddetle öneririzMERHABA BEN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ YAPMAK İSTİYORUM COK ÖNEMSEDİGİM BİRİSİ NE SEVGİLİM NE ARKADASIM ONU Bİ CAFEYE GÖTÜRÜP PASTALI YEMEKLİ İÇMELİ BİR ŞEKİLDE Mİ KUTLAMALIYIM YOKSA Bİ SİNEMA CAFESİNDE ODA TUTUP BALONLARLA SÜSLEYİP PASTASI İÇKİSİ HEDİYESİ Mİ OLSUN SİZCE HANGİSİ DAHA GÜZEL
teşekkür ederim anlayısın içinHmm bacım o zaman soruna yanıt vereyim..
Erkek arkadaşın için sunduğun seçeneklerden 2. si güzel..
Ucan balonlaaaaar bir de kocaman ayicik var ya insan boyunda olanlar hani , benim askim hello kitty li ucan balonla kocaman ayicik almisti mutluluktan ucmustum hangi kizin hosuna gitmez ki pelus ayiciklar kedicikler falan , simdi babam anneme yapsa annem bile cocuk gibi sevinir hayran kalir her kadin ya aaah ah keske bir tane daha alsa onlardan askim bana yine :)MERHABA BEN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ YAPMAK İSTİYORUM COK ÖNEMSEDİGİM BİRİSİ NE SEVGİLİM NE ARKADASIM ONU Bİ CAFEYE GÖTÜRÜP PASTALI YEMEKLİ İÇMELİ BİR ŞEKİLDE Mİ KUTLAMALIYIM YOKSA Bİ SİNEMA CAFESİNDE ODA TUTUP BALONLARLA SÜSLEYİP PASTASI İÇKİSİ HEDİYESİ Mİ OLSUN SİZCE HANGİSİ DAHA GÜZEL
cok teşekkür ederim anlayıslı olup cevap verdigiiz içinUcan balonlaaaaar bir de kocaman ayicik var ya insan boyunda olanlar hani , benim askim hello kitty li ucan balonla kocaman ayicik almisti mutluluktan ucmustum hangi kizin hosuna gitmez ki pelus ayiciklar kedicikler falan , simdi babam anneme yapsa annem bile cocuk gibi sevinir hayran kalir her kadin ya aaah ah keske bir tane daha alsa onlardan askim bana yine :)