Doğum günü hediyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Son doğum günümde eşim gümüş bir kolye yaptırmış. Ama anlamlı bize özel.
Birkaç gün sonra da evlilik yıldönümümüzdü. Asıl bombayı o zaman patlattı o ayrı ama ben gümüş kolyeme de çok mutlu oldum.
Birkaç gün arayla beni hediyelendirecek diye birinden kısmış adamcığım

Sizi bak ben gümüş severim sen de sev dercesine ikna etmeye çalışmış gibi oldum. Herkesin kendi zevki tabii, dert etmeyin demek istedim sadece.
Umarım yakın zamanda da bebeğinizin müjdesini alırsınız, Allah dert keder vermesin bunlar tatlı şeyler

Ay derde bak; şunu şuraya dert diye yazmaya çekinir insan biraz bari "İnsanlar neler yaşıyor da ben neyi dert ediyorum kendime" diye. Şaka gibi.
henüz 2 yıllık evli 11 aydır çocuğum olmuyor diye de dertleniyor.böyle ömür zor geçerrr.

Bende 2bucuk senedir bunun stresindeyim bu çok çok ayrı ve çok hassas bı konu burada daha uzun senelerdir bekleyenler var ..

Ben diyetteyken, içine sinmediği için yediği herşeyden bana tattırmaya çalışan kocam evet nasıl hatırladın ya

Hatta bugün iş toplantısında cağ kebabı yemiş diye gelirken bana da paket yaptırmıştı.Değişmedi hala aynı

yazdım ama bu yorumu görmemiştim. umarım yakın zamanda hayırlı gebelik haberi alırsınız. biz 2 buçuk senedir tedavi görüyoruz. şu an aşılama oldum 3 gündür, vakit geçsin diye buradayım.. tüm gün evde yatıştayım değil gümüş eşim gelirken bir sakız alsa dışarıdan bana bir şey geldi diye dünyalar benim oluyor bu süreçte hjdhfhf kendinizi strese sokmayın..

Aa dogum gunun kutlu olsun benimde bugun dogum gunum
Ayni sekilde esim biseler karistirdi ama anlamadim
Bi ara baktim esim disari cikinca yuzugum kayboldu o gelince baktim geri yerine gelmis
Aklimdan yuzukmu diyorum bende

henüz 2 yıllık evli 11 aydır çocuğum olmuyor diye de dertleniyor.böyle ömür zor geçerrr.

Şu gümüş hediye işini dert edebilen, her şeyi dert eder, baştan aşağı yürüyen derttir zaten. Şaşırmam.
O ayrı bir konu zaten, boşver.
Ama bu gümüş takı işi, şımarıklıktan başka bi şey değil.

Aa dogum gunun kutlu olsun benimde bugun dogum gunum
Ayni sekilde esim biseler karistirdi ama anlamadim
Bi ara baktim esim disari cikinca yuzugum kayboldu o gelince baktim geri yerine gelmis
Aklimdan yuzukmu diyorum bende
Büyük ihtimalle

Senin de doğum günün kutlu olsun, dilerim mutlu huzurlu ve sağlıklı bir yaş olur. İyi ki doğdun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…