Çok şükür farklı açıdan bakabilen biri çıktıTercihler değişebiliyor yaBen de ne kadar sarı altın varsa, beyaza çevirdim. Şimdi deli gibi gümüş alıyorum
Adamın parası ona yetmiş. adam sana hediye almasaydi bu seferde 300 400 liraya kolye alamamış konusu olurdu ...Ya eşimin aldığı ucuz mu Allah aşkına 400 TL vermiş adam. Gerçekten bazen öyle saçma yorumlar yapıyorsunuz ki. Ben takmadığım kullanmadığım birşeye para vermesine üzülürüm yazmışım okuyn önce
Tercihler değişebiliyor yaBen de ne kadar sarı altın varsa, beyaza çevirdim. Şimdi deli gibi gümüş alıyorum
İnan bekarlığımdan kalma okadar çok gümüş takım var ki, onları da hep eşim almıştı sevgiliyken. Oyüzden saklıyorum hepsini.Uy size sabah olmaz şimdi
Bence güzel bir gümüş takı, güzel bir hediyedir. Ne olacak ki siz yine altın takmaya devam edin bir de gümüş takınız olsun.
Ben sevinirdim şahsen. Zaten şu sıra herkes kendi çapında zor durumda, adam düşünmüş etmiş almış
Yani biz doğuda yaşıyoruz, evlenince biraz daha altına yönelik oluyor takılarbabamın evinde de vardı altın künye kolye ama takmıyordum. Düğünde annem bilezik yaptı onları
İyi de buradakilerin yapacağı birşey yok. Kullanın diyoruz yok diyorsunuz, e adama söyleyin diyoruz üzülür söyleyemem. Napalım iletişime geçip hediyeyi mi değiştirtelim? Yani kullanıp mutlu olmuş numarası yapmaktan başka çareniz yok. Benim altın dışında gümüş dahil her takıya alerjim var ama ben bile bu tepkiyi vermem yani.Ya eşimin aldığı ucuz mu Allah aşkına 400 TL vermiş adam. Gerçekten bazen öyle saçma yorumlar yapıyorsunuz ki. Ben takmadığım kullanmadığım birşeye para vermesine üzülürüm yazmışım okuyn önce
Bende doğu da yaşıyorum evet burda hastaneye gelen bile 5 parmağına altın takip geziyorlar takmayinca yadirgiyorlarmisTercihler değişirde hep "evlendikten sonra" demiş. Oralarda altini daha çok evlenince takiyorlarmiş ondanmış.Doğu kulturune yabanciyim bilmiyorum.
Yine de bu kadar buyutecek bir şey göremiyorum.
Yani belki karım daha batılı modern görünsünİnan bekarlığımdan kalma okadar çok gümüş takım var ki, onları da hep eşim almıştı sevgiliyken. Oyüzden saklıyorum hepsini.
Biz 15 yaşında başladık birlikteliğimize 26 de evlendikşimdi 28 yaşındayım. Doğuda yaşadığımız için aileler ve gelinler biraz daha altına yönelik takılar kullanıyor. Oyüzden eşimin gereksiz yere harcama yapmasına üzülürüm demek istemiştim ama linç tayfa çoktan geldi bile
Tabi ki yapacak birşey yok, kişiye özel birşey yaptırmış belli ki çünkü işçilik ücreti de ödemiş. Değiştiremeyeceğime göre hatıra olarak saklarım.İyi de buradakilerin yapacağı birşey yok. Kullanın diyoruz yok diyorsunuz, e adama söyleyin diyoruz üzülür söyleyemem. Napalım iletişime geçip hediyeyi mi değiştirtelim? Yani kullanıp mutlu olmuş numarası yapmaktan başka çareniz yok. Benim altın dışında gümüş dahil her takıya alerjim var ama ben bile bu tepkiyi vermem yani.
UzulmeyinTabi ki yapacak birşey yok, kişiye özel birşey yaptırmış belli ki çünkü işçilik ücreti de ödemiş. Değiştiremeyeceğime göre hatıra olarak saklarım.
Ki ben eşimle lise yıllarımızdan kalan hediye parfüm şişelerini bile saklayan biriyim. Onun aldığı herşeye değer veriyorum, sadece umarım gereksiz birşey almamıştır diye düşündüm. Bu dert değil elbette ki, bizim derdimiz 11 aydır bebeğimizin olmaması. Maddi olarak bizi yıprattı biraz, belki de o yüzden istediğimi alamadı. Rabbim hayırlı, sağlıklı ömürler nasip eylesin. Gerisi önemli değil
Ben anladım aslında, olabilir.İnan bekarlığımdan kalma okadar çok gümüş takım var ki, onları da hep eşim almıştı sevgiliyken. Oyüzden saklıyorum hepsini.
Biz 15 yaşında başladık birlikteliğimize 26 de evlendikşimdi 28 yaşındayım. Doğuda yaşadığımız için aileler ve gelinler biraz daha altına yönelik takılar kullanıyor. Oyüzden eşimin gereksiz yere harcama yapmasına üzülürüm demek istemiştim ama linç tayfa çoktan geldi bile
Farkındasınız zaten bende bebek istediğim için hastane ilaç masrafı derken çok pahalı zaten maddi olarak yiprandiginizi bile bile böyle düşünmeniz daha da üzücü malesefTabi ki yapacak birşey yok, kişiye özel birşey yaptırmış belli ki çünkü işçilik ücreti de ödemiş. Değiştiremeyeceğime göre hatıra olarak saklarım.
Ki ben eşimle lise yıllarımızdan kalan hediye parfüm şişelerini bile saklayan biriyim. Onun aldığı herşeye değer veriyorum, sadece umarım gereksiz birşey almamıştır diye düşündüm. Bu dert değil elbette ki, bizim derdimiz 11 aydır bebeğimizin olmaması. Maddi olarak bizi yıprattı biraz, belki de o yüzden istediğimi alamadı. Rabbim hayırlı, sağlıklı ömürler nasip eylesin. Gerisi önemli değil
altın uçtuu beştaş falan almaz adam.gümüşü de beğenmezseniz satınnn.edit:düşünceli adamlar değer görmüyorlar ispatı bu konuTakılabilir ama ben takmıyorum. Yeterli mi?
Yani en doğrusu. Hediyeyi görünce yüzüm düşer falan demeniz çok saçma ve gereksiz. Hayat bu minik detayları dert etmek için çooook kısa. İnşallah bebeğiniz olursa hamilelik hediyesi olarak aldırırsınız beştaşı.Tabi ki yapacak birşey yok, kişiye özel birşey yaptırmış belli ki çünkü işçilik ücreti de ödemiş. Değiştiremeyeceğime göre hatıra olarak saklarım.
Teşekkür ederimYani en doğrusu. Hediyeyi görünce yüzüm düşer falan demeniz çok saçma ve gereksiz. Hayat bu minik detayları dert etmek için çooook kısa. İnşallah bebeğiniz olursa hamilelik hediyesi olarak aldırırsınız beştaşı.
Sorun bakış açısı mı, konunuzu bir okuyun isterseniz. Düşünmüş hediye almış adacağız, bunu üzülecek kadar konu etmeniz bile saçma. Sizde muhtemelen altın beklentisi vardı, meraktan çok onun hayal kırıklığını yaşıyor gibi duruyorsunuz üzgünüm.Çok şükür farklı açıdan bakabilen biri çıktı
ne yazdın ayol tekerleme gibiMarkalı pahalı ürünler seviyorsunuz demek ki siz ucuz hediye aldı diye üzülürken adam pahalı hediye aldı diye üzülmüş sizi düşünmüş . Ama sizde ucuz hediye almış olsaydınız uzulseydi evet hediye alınca üzülen insanlarız lafına hak verirdim (ucuz hediye alınınca )