Doğum anne mi kv mi?

Yemek ve temizlik hallediliyorsa gelen kişiler neden geliyor?

Zaten yatacaksınız, ha biri var ha yok.

Olmamasını tercih ederdim ben.

Hep mi boyleydi anneniz yoksa yeni mi ?

Bi gitsin gelirim demesinde bence acaiplik yok simdiden bilet alip onu kovuyomus gibi olmasin diye demis olabilir . Gorumce 15 gun kalicakmis ama daha erken daha gecte gidebilir anneniz gelirse git demek gibi olabilir.

Dogum yaptiginiz gun eminim gozunyz sadece annenizi ariycak kv iyi hos olabilir ama sevincinizi annenizle paylasmak istersiniz.

Birakin soylensin anneniz onuda oyle kabul edin

Yemek ve temizlik hallediliyorsa gelen kişiler neden geliyor?

Zaten yatacaksınız, ha biri var ha yok.

Olmamasını tercih ederdim ben.

Dediğim gibi kahvaltı bi kap yemek ki bazen yine söyleriz dışardan dinlenmiş olur bi de eşyaları hazırlarız gerekirse kadını çağırırız ben pek yerimden kalkmadığım için o şöyle yap böyle yap der kadına başında durur yani

Valla şimdi karışan yok görüşen yok niye insan istiyorsun ki yanında ben olsam istemezdim kimseyi böyle ben hamileyken dahada boğar beni birileri eşyayı gayet eşinizle ayarlayabilirsiniz e yemek temizlikte problem değilmiş daha ne kaldiki benden demesi stres erken doğum sebebi kendi kafana göre yavaş yavaş kalkar bi lokma bişey yer yatarsın huzurlu huzurlu daha ne olsun ki

heh işte böyle :)
ne iyi olmuş bakın buraya yazmanız
her zaman Allah ın izniyle kendi kenidinize yetersiniz eşiniz de yardımcı ne güzel

Ya annen hasta yazik üzüldüm kadina vallah. Dogumdan slnra ne yapacaksin hep yaninda birileri mi olacak? Her hamile kadin dikkat etmeli dinlenmeli agir tasimamali ama siz abartiyorsunuz sanki?? Tamam acilmaniz felan varsa zaten yatin bol bol dinlenkn ama yalniz duramiyormusunuz hic

yemek ve temizlik halloliyorsa niye birileri olmak zorunda yaninizda anlamadim ben
abartiyorsunuz hasta deilsinizki hamilesiniz sadece ..

Hiç kimse gelmesin normal doğum yapicaksan çok kolay hastaneden çıkar cikmaz ayaklanirsin insallah illa birini yanina istiyorsan hastaneyle konuş yada bi bakıcı tut kendi kendine ol bebeginle yanlız vakit geçir onların stresini çekme bide yok sütün gelmiyo yok çocuğu ben tutayim sen buralari topla sözlerini duymazsin hiç olmazsa..

Eger kayinvalideniz ilimli uyumlu biriyse bence o kalsin.

Benimde düşük riskim vardı yanımda kimse yoktu yemek işini eşim hallediyordu çoğu zaman dışardan söylüyorduk. Doğumdan sonra da annem yanımda 10 gün kaldı gitti herşeyi kendim hallettim. Tek başına olunca kafan daha rahat oluyor inan. Yat keyfine bak eşin gerektiği yerde yardım eder.

Canim benim de ilk haftalarda düşük riskim vardi. Annem ve babam geldiler 3 hafta kaldilar sonra onlar gitti kv kp geldi 2 hafta da onlar kaldilar. Sagolsunlar hic is yapmadim surekli yatmam gerekiyordu zaten. Ama inan bana iyi davranmalarina ragmen kafayi yicektim. Isime gidemedim rapor aldim zaten, surekli evde yattim. Basimda surekli birileri. Stresten esimle bile hic vakit geciremedik. Nasil olsa onlar ilgileniyo diye esim benimle cok ilgilenmemeye basladi. Zaten duygusalim resmen depresyona girdim. Ben sevmiyorum evde birilerinin olmasini. Simdi kimse yok yanimda oh rahatım. Simdi hala dinlenmem gerekiyor, hala raporluyum ama idare ediyorum kendim. Temizlige kadin geliyor, yemek de annem dondurucuya ayarlamisti cikarip onlari pisiriyorum. Camasiri esimle yikiyoruz, o asiyor falan. Bence esin yeterli. Sen de dinlene dinlene yaparsin kendi islerini. En guzeli kafa dinlemek.
Dogumdan sonra annem ve kv 40 gun kaliriz diye dusunuyolar ama ben onu bile istemiyorum. Ilk bebegim ama olsun kendim ilgilenmek istiyorum. Ben onlara nasil gidin dicem diye dusunuyorum sen bosuna cagirip da kendini germe bence :)

Bu arada benim de yasadigim sehirde kimsem yok annemler baska kv ler de baska şehirlerde. Ama olsun cok acil durumda gelirler , Allah saglikli dogumlar nasip eder insallah hepimize.

Annen gwlip istediği kadar kalsın sen birşey söyleme bari zaten hastaymış daha fazla yorulmasın.Kaynananlada anlaşıyorsan evinin huzurunu bozmuyor iyi geçinebiliyorsanız gelsin derim kaynanan.Annende yine gelir isterse , doğumun riskli herşekilde sana yardım edecek birilazım.

Benim felçli bir kaynanam ve psikolojisi bozuk bir gorumcem var. Onlara bakmakla yukumluyum ve herşeye rağmen anne olmak istiyorum ve kendime güveniyorum lütfen sende kendine guven... Kimse kimseye bu kadar bakmak zorunda değil,endisenizi anliyorum ama zavallı anneniz kendine yetemiyordur o naapsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…