Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Zor bir hamilelik süreci geçiriyorum. Erken dogum riskim var. Şimdi evde yalnızım iki gün sonra görümcem gelecek 15 gün kalacak sağolsun.
Bugün annemi arıyorum sen ne zaman gelecen dedim aslında bilet almak için arıyorum. Görümcen gitsin bi alırsın diyo bana. 15 gün sonra Cuma günü gidecek görümcem c.tesi mi pazar mı alayım bileti diye arıyorum aslında ona kalsa hele bi gitsin alırsın diyor bana. Ben mi büyütüyorum bilmiyorum. Dedim ne demek bi gitsin yalnız mı kalayım evde ben dedim c.tesi veya pazar hangisine alayım dedim. Hakkını yemek istemiyorum. Bebek için alışveriş yapmış kargoyla göndermiş. Hamileliğimin 4 ayında kanamam oldu geldi bir ay kaldı baktı bana sağolsun ama o zaman da beni çok yordu ne zaman gitcem ben yapamıyorum benden geçmiş ben zaten hastayım falan filan onun dırdırını dinlemek daha çok yordu beni.
Zaten daha hamileliğimin başında doğum zamanı için büyük görümcem var neymiş hastanede onun yanımda olması münasip olurmuş demişti bana. Şimdi gelen küçük görümcem Allah ondan bin kere razı olsun. Büyük görümcemle bi iki kere konuştuysak telde anca. Bi haftalıgına geldiler kızıyla o da gezmeye zaten kv ve küçük görümcem buradaydı ve sağolsun küçük görümcem herşeyi yaptı.
Neyse konuyu dağıtmayım. Annemin sorumluluk almak istemediğini anlıyorum ben bilmem siz ne dersiniz? 15 gün sonra gelince ne kadar kalır bilmiyorum. Normal sartlarda annem geldikten sonra 2 ay kalmış olacak doğuma erken olmazsa ama 36 haftası dolunca da doğum olabilir dedi doktor (ki inşallah daha önce olmaz) o şekilde olursa 1 ay kalmış oluyor. Bana huzur vereceğini bilsem hiç gitmesin kalsın dicem ama onun yüzünden sinirden erken doğururum dırdırlanmaya başladığında. O yüzden gelsin en az 15-20 gün maksimum 1 ay kalır. Ne zaman isterse gitsin diyorum kendi kendime doğuma kadar kal demek istemiyorum yani o gidince kvmi çağırayım doğumda o olsun yanımda diyorum. Hem anneme göre daha dinç hem söylenmez sessiz bi kadın ama o da çekingen gelin o sanırsın yani. Velhasıl annem de doğuma gelmek isterse gelir istemezse keyfi bilir diyorum.
Onun canına minnet olur kv kalması gibi geliyor bana ama siz ne dersiniz dırdırlansa da kendi annem yanımda olsun mu yoruldum yapamicam olmuyor diye susmucak biliyorum yoksa sakin çekingen kvde mi?
Not: Annem çok sağlıklı değil tansiyon şeker kilolu zor oturur kalkar dolayısıyla dinç değil ama ona kırgın hissediyorum. Elimde olsa hiç gelmesin diyeceğim ama bu sefer babam ona dırdırlancak kendi evlerinde huzursuzluk çıkarcak hem de eşime ve ailesine de ayıp olcak. Ondan yapamayacağı bişi de istemedim burda olduğu sürece ve de geldiginde de istemeyeceğim yine elinden geleni ama o her şeye yapamıyorum diyor yaptığına eline sağlık çok güzel olmuş diyoruz. Neresi güzel yapamıyorum daha çok üzülüyorum geçmiş benden ben düzeninizi bozuyorum diye başlıyor kendince yazmaya. Eline sağlık güzel olmuş desek de daha ne yapcan yeter bu bize desek de önemli değil düzen sen bildiğin gibi yap desek de fayda etmiyor gözü gitmekte oluyor yani.