Doğrusu nedir bilmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kazandibi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
1.011
1.442
Merhaba hemşireler bugün biraz üzüldüm,biraz düşündüm bir sonuca varamadım ve sizden yardim bekliyorum fikirlerini almak istiyorum.

Önceki konumu bilenler bilir. Sevgili/nişanlı ailesine karşı onlar kaç adim atarsa ancak o kadar atarım. Kimse için fazladan kendimi üzmem diye bir konuşma yapmıştım sevgilime o da sen nasıl istersen dedi konu kapandı. O gün bugündür kv adayına karşı biraz bilenmiş vaziyetteyim neden böyle oldu bilmiyorum. Içten içe soğudum ve buna engel olamadım. Bugün onları alıp bir yere bırakmak zorunda kaldık hava yağmurluydu. Ben aracın ön koltuğundan inmedim. Bilmiyorum kötü bir izlenim mi. Arabaya bindiler selam verdiler aldık selamlarını sonra babasıyla oğlu konuştu. Iki dakika içinde de geri indiler. Kp kapımı açtı nasılsın kizim iyi misin felan annene selamlar sonra kv geldi kapima opebilir miyim dedi yanaktan opustuk o da ayni sekil hal hatir sonra bunlar gitti.
Eve geldim ve düşündüm şuan yazarken bile çok tadım kaçtı baya soğuk nevalelik yapmışım. Içimden gelen arama isteğini birçok kez bastırdım. Iyilik yapmadım (hediye almadım)
Şimdi diyorum ki bunları sırf yalakalik gibi algılamasınlar diye iyice itici bi şey olmuş çıkmışım. Yani bu şuan ki fikrim siz ne diyorsunuz. Sıcak davranıp arayıp sormalı miyim yoksa aynı taktiğe devam geldikleri kadar mi gitmeliyim. Benden mi sıcaklık bekliyorlar acaba. Bence kötü insanlar değiller sadece benim istediğim ve bekledigim kadar sıcak değiller baktım istediğim gibi olmadı diye ben iyice kuzey kutbu oldum sanki. Hata mi yapıyorum doğru yolda miyim ?(

Ön koltuk arka koltuk işine girmeyeceğim. Fakat babası kibarlık yapmış, annesi de öyle. Nezaketen arabadan inip selamlaşsanız şık olurmuş. Böyle olması kaba geldi. Sanırım ayarı tutturamıyorsunuz :)
Kapımı açacaklarını tahmin edemedigim için kal geldi ne konuşacağımi düşünürken onu unutmusum eve gelip düşününce yanlış olduğunu fark ettim :KK43:

Bana çok nezaketsizce geldi tavrınız..ben çok utanırdım öyle oturup ordan konuşmaya.bunun aileden almış oldugun görgü ile de alakası var.ayrica ben olsam.kayipeder gelince iner,kayınvalide ile arkada oturur güzel bir hasbihal ederdim.mesafe mesafe diye nazikliğimizi ve iyi niyetimizi kaybetmemeliyiz.

Ben insanlara nasıl davranırsanız size öyle davranacaklarına inanırım. Hasta ruhlu insanlarla karşılaşmadığınız sürece bu böyledir. Siz buranın ya da çevrenizin kayın aileler konusundaki bakış açısının fazla etkisinde kalmışsınız gibi geldi bana.
Davranışınız evet oldukça kaba olmuş. Ya arayıp gönüllerini alın ya da bir sonraki görüşmede telafi edin durumu bence.

Ben insanlara nasıl davranırsanız size öyle davranacaklarına inanırım. Hasta ruhlu insanlarla karşılaşmadığınız sürece bu böyledir. Siz buranın ya da çevrenizin kayın aileler konusundaki bakış açısının fazla etkisinde kalmışsınız gibi geldi bana.
Davranışınız evet oldukça kaba olmuş. Ya arayıp gönüllerini alın ya da bir sonraki görüşmede telafi edin durumu bence.
Yapıcı yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Biraz kırıcı olmuş. Okurken ben üzüldüm. Mesafe iyidir. Ama önce karşı tarafın bir kusurunu görürsen yaparsın bunu durduk yere bu toplara girersen de karşılığını alırsın. Ne tatlı müsaade isteyip öpmesi. Bence arayın ve küçük bir kaza geçirdiğim için kalkamadım diyin. Kadınsal bit durum olduğunu düşünür kv adayı. Sizi nezaketsiz bilmesindense masum bir yalandan birşey olmaz

Biraz kırıcı olmuş. Okurken ben üzüldüm. Mesafe iyidir. Ama önce karşı tarafın bir kusurunu görürsen yaparsın bunu durduk yere bu toplara girersen de karşılığını alırsın. Ne tatlı müsaade isteyip öpmesi. Bence arayın ve küçük bir kaza geçirdiğim için kalkamadım diyin. Kadınsal bit durum olduğunu düşünür kv adayı. Sizi nezaketsiz bilmesindense masum bir yalandan birşey olmaz
Oğlu biliyor ama gerçeği şimdi durup dururken birde yalancı olmayalım

Mesafeli olmak her zaman için iyidir. Ben nişanlıykende ayniydim şimdide aynıyım bazen soğuk nevale olmak daha iyi . Saygi olduğu sürece tabiki
Yine de tavrim kendi hoşuma gitmedi ya uzaktan bakınca böyle kötü bir izlenim

Bana çok nezaketsizce geldi tavrınız..ben çok utanırdım öyle oturup ordan konuşmaya.bunun aileden almış oldugun görgü ile de alakası var.ayrica ben olsam.kayipeder gelince iner,kayınvalide ile arkada oturur güzel bir hasbihal ederdim.mesafe mesafe diye nazikliğimizi ve iyi niyetimizi kaybetmemeliyiz.
Ailem tabi ki otur sen hiç kalkma diye bir terbiye vermedi o sırada sadece akıl edemedim. Zaten böyle bir şeyin uygun olduğunu bilmesem burda kendi kendime hayıflanmam yanlis olduğunu düşünüyorum neler yapabilirim işi toplamak için yazdım.

Eşiniz olacak kişiyi ailesinden koparamayacağınıza göre , yalandan bi hal hatır sormak laf olsun diye ufak tefek bişiler almak sanki çok düşünüyormuş gibi bikaç cümle sarfetmek zor değil.kanın kaynamamış olabilir ama eşin için malesef sınırlarını koruyarak arayı sıcak tut.

Millet kaynanasından şikayet eder,sen acaba böyle mi oldu diyorsun ya😁 Bacım olabilir böyle şeyler. Doğru demiyorum ama bidahakine sıcak davranırsınız biter.

Oğlu biliyor ama gerçeği şimdi durup dururken birde yalancı olmayalım
E oğlu da sevdiğini satmaz herhalde hatta yapıcı olmaya çalıştığın için bile sana destek olabilir. Üzgün olduğunu ve hata yaptığını belirtmelisin. İyi niyetlisin ama kendini bile isteye kötü gösyermişsin. Bir anda gaflete kapılmışsın

Ailem tabi ki otur sen hiç kalkma diye bir terbiye vermedi o sırada sadece akıl edemedim. Zaten böyle bir şeyin uygun olduğunu bilmesem burda kendi kendime hayıflanmam yanlis olduğunu düşünüyorum neler yapabilirim işi toplamak için yazdım.
Toparlamak için birşey yapmanıza gerek yok.sadece diğer buluşmada daha içten ve iyi niyetli olun kendinizi doldurmayin..doğal davranın yeter.kasmayin mesafe koyacağim diye.bana kalırsa KV ve Kp adayı olgun insanlar ki eminim seni yinede anlayışla karsilamislardir.Arada kuşak farkı olduğu için,bunu düşünüp,hoşgörülü oldukları izlenimi aldim yazdıklarınızdan.

Kapımı açacaklarını tahmin edemedigim için kal geldi ne konuşacağımi düşünürken onu unutmusum eve gelip düşününce yanlış olduğunu fark ettim :KK43:

Anlıyorum. Bence bu durumu askıda bırakmayın. Hediye filan almayın yine ama el emeği yiyecek bir şey gönderin sevgilinizle mesela. Ben sanırım öyle yapardım. Hem yüzyüze gelmemiş olursunuz mesafeli kalmak istiyorsanız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X