- 18 Mayıs 2009
- 4.481
- 1.039
Canım verdigin ölçülere göre seninde dogru sütyen bedenin 80 A cup...En yakın zamanda boyner,ay yıldız,magıc form,la senza gibi iç çamaşır magzalarına gidip 80A bedeninde bir sütyen denemeni istiyorumSonucuda bizimle paylaşırsan sevinirim
cok tesekkur ederim cnm hemen bu aksam bakacagım cok sagol
ben yanlış hesaplamışım
canım ben zaten ay yıldızın sutyenini kullanıyorum 75 b çok memnunum 80a hiç düşünmedim ama bi ara alıp denerim.
teşekkürler
Canım verdigin ölçülere göre senin dogru sütyen bedenin 85 C..90B degilBence çok ideal büyüklükte gögüsleriniz var..Şanslısınız
Birşey degil tatlım..Denedikten sonra bilgilendir bizisayenizde sutyen bedenimin b değil c olduğunu öğrendim. deneyip sonucu yazacağım buraya. çok bilgilendirici olmuş. elinize sağlık.
Birşey degil tatlım,yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana..arzum teşekkur ederim bende denicem bunu
gayet detaylı anlatmışsın bilgilerin için saol
Dogal yollardan büyütme yöntemi yok canım,en dogru kalıcı yöntem silikon ameliyatı..
hmm banada küçük geliyodubüyütme yolları varmı bunun doğal yollardan
teşekür ederiim bu aradaa
göğüslerim küçük olduğu için hiç umursamıyordum çamaşır delisiyim sexy çamaşırlara bayılıyorum ama hep denemeyerek alıyodum bedenimi inanınki bilmiyodum.ilk defa arzum senin sayende ölçü aalmayı öğrenip aldım ölçümü.75 c ymiş meğer bedenim.küçücüüük..bakalım ameliyattan sonra kaç giycemmmm)
Benim 1. ölçüm yani bedenim 79 cm çıktı. Normalde 80 beden kullanmam gerekiyor Ama ben 75 beden kullanabiliyorum. 80 bana büyük oluyor. Pazardan falan alırsam 80 tam oluyor ama marka alırsam 75 ancak oluyor. PEk anlamadım. Göğüs çevrem ise 87 cm çıkıyor. Farkı 8 cm oluyor. Ama ben A beden kullanıyorum. B beden yine büyük çünkü benim göğüslerim çok küçük. Belki bu hesaplama sistemi hatalı belki de marka farkı var. Bilemiyorum, şaşırdım. Yine de insanlar böyle ölçüp de sütyen alırlarsa pek faydasını göremeyebilirler. Ben böyle bir hesaplamayla alsa idim istediğim kullanışlı bir sütyen almış olmayacaktım. Bir de her zaman sütyen alırken biraz sıkıyor durumda sütyen tercih edilmeli. Çünkü zamanla esneyip büyüyor. O zaman da yine kullanamıyoruz. Bence Deneme şansınız varsa deneyerek alın, ben deneyerek, hafif dar almıştım. Şimdi biraz esnedi. Bazı marka mağazalar bu hizmeti sunuyor. Bu ölçü hesaplama da ilk etapta yol gösterici olabilir.
bugün la senzadan ilk c kalıp sutyenimi sayenizde aldım. tam kavradı. sırtı biraz, çok az sıkıyor. ona da ek taktım ve mükemmel sutyenime kavuştuuummm. teşekkürler tanımadığım ama uzaktan sevgilerimi gönderdiğim, dualar ettiğim, hayat kurtarıcı ( abarttım sanırım ) iyi insan
Birşey degil tatlım..Denedikten sonra bilgilendir bizi
Birşey degil tatlım,yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana..
Dogal yollardan büyütme yöntemi yok canım,en dogru kalıcı yöntem silikon ameliyatı..
Yahu bende 75 beden kullanıyorum,kötü degilki bu,incecik bir vücut dolu dolu gögüsler olacak işte,ne güzel...
Birşey degil tatlım,yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana..
canım ölçtüm ben akşam
76 ve 89
yani 80B
şimdi sütyen araştırması yapmayı planlıoum sanırım la senza tavsiye ediosun ben hiç kullanmamıştım ama bakcam o markaya
80 A çıktı ama ben 80 B giyiyorum demek A sı da olacakmış
Çocuk olmadan önce 75 B giyiyordum(