Dogru sütyen bedenimizi bulmak için yapılacaklar...

açık derken yani kap şekli nasıl desem yarım kapatıyo gibi ve çok rahatsız edici geliyo sanki çıkcakmş gibi hiç sevmedim :S

açık derken yani kap şekli nasıl desem yarım kapatıyo gibi ve çok rahatsız edici geliyo sanki çıkcakmş gibi hiç sevmedim :S
Canım sen bana gögüs altından ve gögüs ucundan yaptıgın ölçünün sonucunu söyle ben sana dogru sütyen bedenini söyliyim.Birde şöyle bir durum söz konusu tabikide.Sütyenden sütyene kalıp ve kesim farklılıkları var.Yani bazı sütyenin kesimi yarım cup tır.Yarım cup modellerde gögüs üstten taşma yapar,bu genelde üstten gögüs dekoltesi vermek istenildiginde kullanılır.Gögsünüzü tamaen kavrasın ve taşma yapmasın istiyorsanız tam cup modellerini tercih edin..Bu arada bahsetmiştim yine bahsediyim dip not:Sütyen bedeninizi büyütürseniz cup olayıda otomatikman büyür..Yani B cup ta olsa 75 beden sütyendeki B cup la 80 bedendeki B cup aynı degildir..80 bedendeki B cup daha büyüktür..

:) evet zaten 80bdeki cup biraz geniş oluyo 75bde tam olurken göğüs altı 69 cm üstüde 82 cm filan değişebliyo 1 cm fialn :)

kafayı şuanda straplez gelinliklerle bozmuş bulunmaktayım nasıl olur kestiremiyorumda büyükmü olur yoksa küçükmü ortamı kafayı yiycem :S

:) evet zaten 80bdeki cup biraz geniş oluyo 75bde tam olurken göğüs altı 69 cm üstüde 82 cm filan değişebliyo 1 cm fialn :)

kafayı şuanda straplez gelinliklerle bozmuş bulunmaktayım nasıl olur kestiremiyorumda büyükmü olur yoksa küçükmü ortamı kafayı yiycem :S

Evet canım,senin dogru sütyen bedenin 70 B.. Sen eminmisin gögüs altı ölçünün 69 cm olduguna? Neyse biz 75 beden olarak düşünelim sonuçta 75 beden oluyormuş..Ama cup olarak B cup sın,dogru yani.80B cup sütyenin sırt kısmı sana çok çok büyük gelir gerçektende...Straplez gelinlik düşünüyorsan bunu için özel sütyenler giyeceksin zaten..Bustiyer tarzı sütyenlerden bahsediyorum Emin olki harika bir görüntü veriyor bu bustiyerler..Ben bile özel günlerde kullanıyorum

75 beden zaten 70le 75 cm alt ölçüye olmazmı 70e yakın bilmemki sınıra yakın olduğu için normal oluyo 75b ama 80 bol gerçekten 75bnin cupı normal iyi oluyo bilmemki bana küçük gelmiyo zatende o büstiyerlerde çok büyük gösterip taşırırmı falan diye düşünüyorumda

mesela straplez tişörtümle normal bir şeffaf askılı sütyen normal iyi gözüküyorda ben daha büyük gözükmesini istemem o yüzden büstiyer nasıl olur bilmem :)

üstüste yazmış olcam ama şimdi etikete baktım eu 70b yani 32 yazıyo ama türkiye olarak 75b geçiyo

mesela straplez tişörtümle normal bir şeffaf askılı sütyen normal iyi gözüküyorda ben daha büyük gözükmesini istemem o yüzden büstiyer nasıl olur bilmem :)

Canım dolgusuz bustiyer kullanırsın sende Çok öyle taşma yapmaz zaten,endişe etme bence..

nihayet yılalr sonra bende doğru sütyen ölçümü buldum 80C imiç iyi de C kup bulmak gerçektne ölüm:S

tablo buldum nette 1 tane bu iyi olabilir :) 1 inç 2.54 cm olarak hesaplarsak doğru çıkıyor ama us ve uk farklı onu anlamadım :S

kızlar, bir süredir sütyen içine kullandığım dolgu maddesini çoğalttım. haliyle kolum, boynum ağrımaya başlamıştı. bir kaç gündür de göğüslerime baskı yaptığıu için göğüslerim de ağrıdı. masaj yaptım, bugün sadece sütyen takıyorum, şu an ağrım yok. ameliyata kadar bu büyük dolgularla durmam gerek, yani azaltamayacağım miktarı. ama göğüslerime baskı yapmayacak, hafif materyaller bulmam gerek. neler önerebilirsiniz?
( yapay protez harici öneri istiyorum)

eskiden boy boy vatkalar vardı tatlım.onlardan bulamazsan bulaşık süngerlerinin yeşil kısmını kesip koyabilirsin.komik bu söylediklerim biliyorum ama gayet etkili ve hafif.tecrübeyle sabit

eskiden boy boy vatkalar vardı tatlım.onlardan bulamazsan bulaşık süngerlerinin yeşil kısmını kesip koyabilirsin.komik bu söylediklerim biliyorum ama gayet etkili ve hafif.tecrübeyle sabit

Bak sen ..ÇAKALLLL... İç çamaşırı satan yerlerde genelde bu vatka gibi destek aparatlar satılıyor,bence bak sen yinede canım..

sünger olmaz da vatka olabilir tabi. ama bu devirde vatka kullanılmıyor, sorarlar ne yapacaksın diye? iki tane az gelir zaten....
arzum, bu dediğin olur, olur da... benim de göğsüm yok der gibi dolgu maddesi sormak istemiyorum hiç bir yere, o bakışlar şu saatten sonra beni fazlasıyla rahatsız edecek.
bana ev yapımı ürünler gerek.

bazı bikini ve sütyenlerin dolguları takılıp çıkarılabiliyor, hepsini kontrol et, eğer öyle sütyenin varsa 2-3 tanesini bir sütyene doluşturup yeterince büyük olmalarını sağlayabilirsin

Biraz eskimiş olan sütyenlerinin dolgulu olan kısımlarıni kesip çıkarıp kullanabilirsin..Ama Alexus arkadaşımızın bahsettigi takılıp çıkarılan aparatlardan alsan daha iyi olur ama..Almaktan çekiniyorsan tabiki benim dedigim şekildede yapabilirsin bence

gece gece cok guldum allahta seni guldursun bulasik sungeri ha bu nerden geldi aklina ama guzel fikir begendim tatlim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…