Dogru sütyen bedenimizi bulmak için yapılacaklar...

sen al vatkani. canim kime ne aldiginin hesabinimi vereceksin millete

bazı bikini ve sütyenlerin dolguları takılıp çıkarılabiliyor, hepsini kontrol et, eğer öyle sütyenin varsa 2-3 tanesini bir sütyene doluşturup yeterince büyük olmalarını sağlayabilirsin
sulu sütyenlerim var, ama yetmediği için içlerini dolduruyorum. tekrar sütyen falan almayacağım. zamanında bunlara çok para harcadım. hatta eskidikleri için geçen yaz 6 tane daha aldım. tanesi 70- 80 civarı. idare etmek istiyorum elimdekilerle. şu an evde yaklaşık 15 tane var. hepsi çöpe gidecek.. ameliyatına daha zaman olan arkadaşlar varsa, ameliyatımdan sonra verebilirim.;yükleme yaptığım için göğsümde bası oluştu. bu hafta idare edeceğim ama haftaya okullar açılıyor. inş o zamana kadar zor olmayan bir yöntem bulurum. teşekkür ederim canım.

Son düzenleme:

bunu da yaptım canım ya, ameliyat olacağım diye dolgularımı çoğalttım ya ondan oluyor bu sıkıntı.

bunu da yaptım canım ya, ameliyat olacağım diye dolgularımı çoğalttım ya ondan oluyor bu sıkıntı.

Aslında bu kadar sıkıntı yapmana hiç gerek yok canım yaa:26: Ameliyattan sonraki görüntü, önceden dolgulu sütyenlerle nasılsa o şekilde oluyor. Dışarıdan belli olmuyor yani

Aslında bu kadar sıkıntı yapmana hiç gerek yok canım yaa:26: Ameliyattan sonraki görüntü, önceden dolgulu sütyenlerle nasılsa o şekilde oluyor. Dışarıdan belli olmuyor yani

Aynen öyle vallaha çok dogru söyledin canım arkadaşım..Yaprakcıgım inan bana bu dogru,400cc lik silikon taktırmış bayan olarak bunu garantiliyorum canım..Bu kadar kendine sıkıntı yapma bebegim...

Merhaba, bende bundan önce ölçtüğümde 80A çıkmıştı ama şimdi tekrar ölçtüm 75A çıktı.. Acaba ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama 75 daha doğru gibime geldi.
Göğüslerim daha büyük gözüksün ve dekolte varmış gibi gözüksün istiyorum, ne tarz sütyen kullanmalıyım?
Marka olarak Marks&Spencer'da 2 beden büyük gösteren destekli sütyenler var, bir de La Senza ürünleri. Bana hangisini tavsiye edersiniz..
Teşekkür ederim şimdiden.

Canım seçtigin sütyenler dogru seçim bence.Yani büyük gösteren push up full destekli sütyenler kullanabilirsin..Sevgiler

Merhaba, bence aynı modeli her iki bedende de deneyip hangisi daha rahatsa onu almalısın. Ben M&S'in büyüteninden de küçültenlerinden de çok memnunum. La Senza'dan her ne kadar sütyen alsam da kısa sürede gevşiyorlar, ilk zamanki görünümü kalmıyor bence.
Dekolteyi daha yükseltmek için de üstü düz gelen sütyenleri değil, askıya doğru uzayanları tercih edersen daha dolgun gösterir, en azından bende öyle oluyor

85c çıkmıştı benim ölçüler ama sanki o kadar büyük değil gibi ya

göğüs altı, 60. göğüs ucu 72. 70B kullanmam gerekiyor sanırım, fakat bulamıyorum. 75B desteksiz kullanıyorum. sizin de söylediğiniz gibi, aradaki farktan dolayı sanırım, göğüslerim olduğundan büyük görünüyor. ben henüz ergenlik denen badireyi atlatma cabasındayım. kısacası yasım kücük. bu sebeple göğüslerimin büyük gözükmesi daha doğrusu cevremin bunu dile getirmesi rahatsız ediyor beni. ne tür sütyenler kullanabilirim acaba? yeni incinin telsiz ve süngersiz olanından aldım. cotton deniyor sanırım. fakat hic kullanamadım. cok yayık gösteriyor. kötü bir görüntü oluyor. bilemedim ne yapsam ne kullansam :/

benım 80 B cıktı .zaten 80 B kullanıyordum.
arzu faydalı bılgı olmus tesekkurler .
ancak ben bırsey danısmak ıstıyorum ,benım mesela 80B sutyen olcum yaa,bır beden kucuk kullandıgım da
yanı 75 o zaman goguslerım ustten daha dolgun gorunuyorlar .aslın da straplezler de o ustten dolgun gorunum cok hos gorunuyor,
ama tabı sıktıgı ıcın de arkadan etlerım de sıkırısıyor
acaba dıyorum goguslerı daha dolgun gostermek ıcın bır beden kucuk sutyen kullanma ısı mantıklı mı ?
bır de bırsey duydum ,sutyenın ıcıne pompo gıbıhava yastıgı adın da bırsey koyup oda goguslerı ustten fırlatıp dolgun gosterıyormus
hıc duydunuz mu boyle bırsey _:26:

Canım faydalı olduysa ne mutlu bana Senin sütyen ölçün 80 B is 75 kullandıgın zaman alttan sıkar,rahatsız eder..Ama sütyen bedeninin küçülttügünde cup yeride küçülür.Alttan baskı yapacagı için üste dogru taşırır.Bu görüntü hoşuna gittiyse eger push up sütyenler var.Onlardan kullanmanı öneririm.Altta dolgusu oluyor.Yani sütyen büyük görünüyor ama içi full dolgu oluyor.Gögsünü aşşagıdan yukarı dogru kaldırıyor ve dedigin gibi straplez kıyafetlerde hoş,dikkat çekici bir görüntü yakalıyorsun Küçük beden sütyen kullandıgında gögsünü sıkacagından büyük göstermez aslında.Yani çıplakken büyük duruyor gibi sanırsın ama kıyafetle denedigin zaman daha küçük gösterdigini görürsün..o yüzden Dolgulu Push-Up sütyenlerden en kıssa zamanda denemei rica ediyorum senden Arkadaşlık talebin kabul edilmiştir,bilgine

Arkadaslar ben de dışarı çıkma fırsatı bulamayınca internetten araştırdım sporcu sutyeni almayı düşünenler mutlaka camasirim.com diye bir site var oraya baksın fiyatlar çok uygun benim siparişler bugün geldi. Üç farklı marka ve tipte sipariş vermiştim hepsi de beklediğimden iyi çıktı tavsiye ederim. Ayrıca orada beden tablosu var kolayca size uyan bedeni bulup ona göre sipariş verebilirsiniz.

anladım cnm .o zaman dolgulu push-up sutyen denemelı.
cok tesekkur ederım

arzucugum senın tavsıye edebılegız push-up sutyen var mı ?
hangı marka tavsıye edersınız?
bır de ben magıc formun urettıgı hava yasıklı pompa dıye bır urun duymustum .
tam adını bılmıyorum yanlıs yazmısda olabılırım .ama pompa ıle sısırıp sutyenın ıcıne koyunca goguslerı dolgun
gosterıyormus .alttan baskı uygulayıp yukarıya dogru tasırıyormus .
hıc rastadın mı boyle bırseye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…