- 8 Eylül 2008
- 1.271
- 10
sünger olmaz da vatka olabilir tabi. ama bu devirde vatka kullanılmıyor, sorarlar ne yapacaksın diye? iki tane az gelir zaten....
arzum, bu dediğin olur, olur da... benim de göğsüm yok der gibi dolgu maddesi sormak istemiyorum hiç bir yere, o bakışlar şu saatten sonra beni fazlasıyla rahatsız edecek.
bana ev yapımı ürünler gerek.
sulu sütyenlerim var, ama yetmediği için içlerini dolduruyorum. tekrar sütyen falan almayacağım. zamanında bunlara çok para harcadım. hatta eskidikleri için geçen yaz 6 tane daha aldım. tanesi 70- 80 civarı. idare etmek istiyorum elimdekilerle. şu an evde yaklaşık 15 tane var. hepsi çöpe gidecek.. ameliyatına daha zaman olan arkadaşlar varsa, ameliyatımdan sonra verebilirim.;yükleme yaptığım için göğsümde bası oluştu. bu hafta idare edeceğim ama haftaya okullar açılıyor. inş o zamana kadar zor olmayan bir yöntem bulurum. teşekkür ederim canım.bazı bikini ve sütyenlerin dolguları takılıp çıkarılabiliyor, hepsini kontrol et, eğer öyle sütyenin varsa 2-3 tanesini bir sütyene doluşturup yeterince büyük olmalarını sağlayabilirsin
sen al vatkani. canim kime ne aldiginin hesabinimi vereceksin millete
Biraz eskimiş olan sütyenlerinin dolgulu olan kısımlarıni kesip çıkarıp kullanabilirsin..Ama Alexus arkadaşımızın bahsettigi takılıp çıkarılan aparatlardan alsan daha iyi olur ama..Almaktan çekiniyorsan tabiki benim dedigim şekildede yapabilirsin bence
bunu da yaptım canım ya, ameliyat olacağım diye dolgularımı çoğalttım ya ondan oluyor bu sıkıntı.
Aslında bu kadar sıkıntı yapmana hiç gerek yok canım yaa:26: Ameliyattan sonraki görüntü, önceden dolgulu sütyenlerle nasılsa o şekilde oluyor. Dışarıdan belli olmuyor yani
Merhaba, bende bundan önce ölçtüğümde 80A çıkmıştı ama şimdi tekrar ölçtüm 75A çıktı.. Acaba ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama 75 daha doğru gibime geldi.
Göğüslerim daha büyük gözüksün ve dekolte varmış gibi gözüksün istiyorum, ne tarz sütyen kullanmalıyım?
Marka olarak Marks&Spencer'da 2 beden büyük gösteren destekli sütyenler var, bir de La Senza ürünleri. Bana hangisini tavsiye edersiniz..
Teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba, bende bundan önce ölçtüğümde 80A çıkmıştı ama şimdi tekrar ölçtüm 75A çıktı.. Acaba ben mi yanlış yapıyorum bilmiyorum ama 75 daha doğru gibime geldi.
Göğüslerim daha büyük gözüksün ve dekolte varmış gibi gözüksün istiyorum, ne tarz sütyen kullanmalıyım?
Marka olarak Marks&Spencer'da 2 beden büyük gösteren destekli sütyenler var, bir de La Senza ürünleri. Bana hangisini tavsiye edersiniz..
Teşekkür ederim şimdiden.
küçük boy elbezi tarzı mutfak havlusu alırken bile ne için kullanacaksınız diye soruyorlarsa insan tabi ki gidip vatka almak istemiyor canım.
ayyyy, bu camasirin aynisi var bende 85beden tam oluyo gogus alti 73 ustu 86 cm geliyo harika bi camasir
benım 80 B cıktı .zaten 80 B kullanıyordum.
arzu faydalı bılgı olmus tesekkurler .
ancak ben bırsey danısmak ıstıyorum ,benım mesela 80B sutyen olcum yaa,bır beden kucuk kullandıgım da
yanı 75 o zaman goguslerım ustten daha dolgun gorunuyorlar .aslın da straplezler de o ustten dolgun gorunum cok hos gorunuyor,
ama tabı sıktıgı ıcın de arkadan etlerım de sıkırısıyor
acaba dıyorum goguslerı daha dolgun gostermek ıcın bır beden kucuk sutyen kullanma ısı mantıklı mı ?
bır de bırsey duydum ,sutyenın ıcıne pompo gıbıhava yastıgı adın da bırsey koyup oda goguslerı ustten fırlatıp dolgun gosterıyormus
hıc duydunuz mu boyle bırsey _:26:
Canım faydalı olduysa ne mutlu banaSenin sütyen ölçün 80 B is 75 kullandıgın zaman alttan sıkar,rahatsız eder..Ama sütyen bedeninin küçülttügünde cup yeride küçülür.Alttan baskı yapacagı için üste dogru taşırır.Bu görüntü hoşuna gittiyse eger push up sütyenler var.Onlardan kullanmanı öneririm.Altta dolgusu oluyor.Yani sütyen büyük görünüyor ama içi full dolgu oluyor.Gögsünü aşşagıdan yukarı dogru kaldırıyor ve dedigin gibi straplez kıyafetlerde hoş,dikkat çekici bir görüntü yakalıyorsun Küçük beden sütyen kullandıgında gögsünü sıkacagından büyük göstermez aslında.Yani çıplakken büyük duruyor gibi sanırsın ama kıyafetle denedigin zaman daha küçük gösterdigini görürsün..o yüzden Dolgulu Push-Up sütyenlerden en kıssa zamanda denemei rica ediyorum senden Arkadaşlık talebin kabul edilmiştir,bilgine