Dogru sütyen bedenimizi bulmak için yapılacaklar...

bilgiler süpermiş, bu konu hep kafamı karıştırır dururdu =) teşekkürler

hıımm 77 ye 89 çıktı farkı 12 , burası B tamam ama 80 giyindiğimde bana sıkı geliyo kalıp farkı mı acaba??
paylaşım için de teşekkürler..

hıımm 77 ye 89 çıktı farkı 12 , burası B tamam ama 80 giyindiğimde bana sıkı geliyo kalıp farkı mı acaba??
paylaşım için de teşekkürler..

Gögüs altı ölçün 77 cm ise sütyen bedenin 80.Cup olarakta evet B cup..Aslında 80 beden sütyenin çok sıkmaması lazım kopçayı en ilk kancaya takmak en iyisi çünkü sütyen kullanıldıkça ve yıkandıkça gevşiyor ve kopçaları biraz daha sıkabiliyoruz.Sütyeni ilk denedigimiz zaman en son kopçaya takarsak ve rahat olursa o sütyen belirli bir zamandan sonra size gevşek olacaktır ve rahat edemeyeceksiniz..Bilginize Bazı sütyenlerde kalıp farkıda olabiliyor,başka bir sütyen markasında deneme yapmanızı öneririm..

evet katılıyorum bende kopçayı ilkine takmaya dikkat ediyorum zamanla sonlara doğru gidiyo
ama dediğiniz gibi başka markalarda deniim ben teşşekür ederim ....

evet katılıyorum bende kopçayı ilkine takmaya dikkat ediyorum zamanla sonlara doğru gidiyo
ama dediğiniz gibi başka markalarda deniim ben teşşekür ederim ....

Boyner magzasındaki iç çamaşır reyonuna gidip birçok markayı deneyebilirsiniz.Özellikle Magıc Form Markasını öneririm..

hakikatn çok güzel anlatılmış. ilk defa anlıyorum bu ölçü işini..ben şu an emziriyorum ve aldığım sütyenleri bir türlü tutturamadım.şimdi doğrusunu bulacağım inş.teşekkür ederim

Son düzenleme:
Tesekkürler arum77, süper anlatmissin.
Aksama ölcmeye baslayacagim.

canım şimdi ;
benim alt çevrem : 77
üst çevremde: 88
anlattığın duruma göre 80B çıkıyor
ancak ben 85B kullanıyorum

canım şimdi ;
benim alt çevrem : 77
üst çevremde: 88
anlattığın duruma göre 80B çıkıyor
ancak ben 85B kullanıyorum

Valla canım ne diyimki..yani dogru ölçtüyse gögüs altı ölçün 77cm ise sütyen bedenin 80,yani 85 beden sütyen daha geniş sırt çevresine sahip olanlar için.77cm lik gögüs altına sahipsen 85 beden büyük olur ama tabi kopçaları en sona takıyorsan olabilir,yalnız biliyorsunki sütyen yıkandıkça,kullanıldıkça alt lastigi gevşer ve zamanla sıkı tutmaz ve gögsü yukarı çeken lastikleri zamanla daha sıkarsın ve sırt lastigi gittikçe yukarıya dogru çıkar..Hem çirkin bir görüntü olur,hemde gögsün için yanlış bir beden sütyen kullanmış olursun canım.Markadan markaya görede degişiklik gösterebilir.Her markayı satan bir magzaya gidip sütyen denemesi yaparsan bunu daha iyi anlayabilirsin.Birönceki mesajda başka bir arkadaşada söyledim,sanda tavsiye ediyim boyner magzasına gidip iç çamaşırı reyonunda birkaç çeşit farklı markalardan deneme yapmanı öneririm.Senin dogrü olan sütyen bedenin 80 canım,senin çok geniş bir sırt bedenin yok kendine haksızlık etme

canım bende sıkıntıyı orda çekiyorum zaten
sırt ölçüm küçük ama memeler büyük :)
buyüzden sırtları hep bol geliyor

canım bende sıkıntıyı orda çekiyorum zaten
sırt ölçüm küçük ama memeler büyük :)
buyüzden sırtları hep bol geliyor

Canım senin gögüs altı ölçünle gögüs ölçün arasında 11 cm var ama yani çok büyük bir fark degilki bu.. Ama bahsettigin olay cup sorunu yaşıyorsun.O zamanda sen 80c cup sütyeni denemelisin diyorum ben Sırt ölçünü büyütmeyeceksin cup ı büyüteceksin..Umarım anlatabilmişimdir

bende şu ölçme işlemini yarın sabah yapacağım ona göre yardım isteyeceğim sizden ama ondan önce genel olarak şu şikayetimi dile getireyim zayıfım ve 80 numara kullanıyorum desteksiz sütyende ama sırt lastikleri hep yukarı çıkıyor neden olabilir nasıl sütyen kullanmalıyım

Zayıfsan ve sırt lastikleri yukarı dogru çıkıyorsa büyük beden sütyen kullanıyorsun demektir canım.80 degilde 75 beden sütyen dene birde Gögüs çevreni daha sıkí saracak ve yukarı dogru çıkmayacak..Ama sen öncelikle ölçü işini yap,bir bakalım dogru bedenin nedir..ona göre konuşalım.Olurmu tatlım

teşekkür ederim çok aydınlatıcı bir anlatım olmuş

en kısa zamanda ölçüp kontrol edeyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…