Dogru sütyen bedenimizi bulmak için yapılacaklar...

Sevgili arzum, çok güzel açıklamışsın canım. 80C cup benim bedenime uyuyor.Umarım bu ölçüm zamanla değişmez. Zira şimdiki büyüklüğü tam istediğim gibi. Tek korkum zamanla küçülecek olmaları. 5 Aralıkta 2 aylık olacaklar bakalım zamanla görücez:26: Bu arada avatar resmin haaarika

Hiç korkun olmasın canımcıgım.Evet zamanla biraz küçülüyor,aslında ödemler gidiyor.Ödemlerin gitmesiylede daha dogal görünümlü gögüslerimiz oluyor,bence bu çok güzel.6. aydaki görüntü süper oluyor mesela,benim şu anda 10. aya gidiyor ameliyat olalı dahada güzelleşiyorlar.Bu ameliyattan sonra gerçek gögüs şeklinin oturması bir sene diye düşünüyorum.İşte şekil ortada..avatar fotom ve albümüm diyorum...hadi sende şöyle küçük bir albüm yapta bizde görelim senin harikalarını ama...

ben hala teredütle seciyorum altıncı ayım ama c cup mı b cup die sakikalarca bakıyorm...:44:

ben hala teredütle seciyorum altıncı ayım ama c cup mı b cup die sakikalarca bakıyorm...:44:

Canım öncelikle gögüs altını ve gögüs üstünü başta fotoda gördügün gibi ölç,çıkan ölçüleride karşılaştır.Sütyen ölçün ortaya çıkacak zaten.Yada sen ölç yaz buraya ben söyliyim B cup mı,C cupmı diye

gzl bilgiler vermişsin yardımcı oldu baya tablo çok iyi olmuş teşekkürler canım

sekerim itiraf etmeliyim gecen yanlis olcmusum bu sefer tam tamina ayni olctum.
gogus cevresi 81 gogus ucu 95.
85 Ccikiyor galiba dogrumu?
ya ben 90 istiyordum 19:

iyi geceler.gelinlik içine straptezde fark ediyomuu arkadaşlar?normallde 75 dolgulu kullanıyorum

sekerim itiraf etmeliyim gecen yanlis olcmusum bu sefer tam tamina ayni olctum.
gogus cevresi 81 gogus ucu 95.
85 Ccikiyor galiba dogrumu?
ya ben 90 istiyordum 19:

Aynen öyle tatlım,dogru ölçmüşsün 85 C cup sütyen bedenin..Yav ne 90 ı yaa...eger kilo alırsan ve sırt bedenini hafif yaglatırsan bu ölçüyü 90 C olarak çıkarabilirsin..Ölçün bence güzel,kafan karışmasın,gögüs altı ne kadar ince olursa gögüs büyüklügüde o kadar ortaya çıkar.

Ama senin bahsettigin ölçü hani mankenlerin ölçülerine göre 90 olsun istiyorsan o ölçü meme ucundan ölçülen ölçüdür..Yani sen 90 degil 95 sin canım..

hakikaten ha benim jeton yeni dustucanim cok guzel anlattin simdi iyice ne anladim.
kul istedi bir gøz allah verdi iki gøz 90 diyorum ben 95 misim daha ne isteyim. ya evet ya benim alttan incelmem lazim saldim iyicene iki gundur kendimi duvarlara vuruyorum hmm artik olcumuzu bulduguma gore artik gelsin cicili sutyenler

Hadi bakalım cicili sütyenlerlede yeni fotoları bekliyoruz o zaman...

arzum77 yorumlarını ve paylasımlarını takip ediyorum sürekli albümünü görmek isterim arkadaşlık isteği gönderdim kabul edebilirmisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…