Dogru sütyen bedenimizi bulmak için yapılacaklar...

bir çok kişiye yardımcı olacağını düşünüyorum kesinlikle.ben de önceleri göğüslerim büyük diye hep toparlayıcı kullanıyordum,çünkü yanlış bildiğim için uygun sütyen bulamıyordum,çok şükür artık öğrendim.O bayandan da Allah razı olsun :)gerçekten yanlış sütyen yaşam kalitesini de etkiliyor.dışarda taktığım sütyeni,bi an önce eve gideyim de değiştireyim diye düşünüyordum hep,şimdi öyle değil.

tesekkurler arzum77..cok aciklayici bir bilgi. benim buna gore gogus alti cevresi 81, gogusle beraber 88 geldi, yani fark 7 cm.. buraya gore B cup oluyor, ama sanki bana A'ya daha yakin gibi geliyor, yani 6.5-13 cm arasi deyince 13 cm fark olan da B giyecekse, benimkiler icin B buyuk gelmez mi? ne dersin? karar veremedim ben :) biraz bolluk olmasi iyimidir sutyen de?

A cupta olabilir Sütyen kalıbına göre değişebilir canım.Ama sırt ölçünü unutuyorsun.Dogru sütyen bedenin 80 B Ama 80 A cup ta olabilir.Dene ve sonucu bizimle paylaş,olurmu

canım sana teşekkür ederim sayende doğru sütyeni buldum altandan bir model var yarım süngerli bir model 2 adet aldım gerçekten çok rahat birde triump tan doreen modeli aldım hemde çok uygun bir fiyata şimdi doğru sütyeni kullandığımı biliyorum teşekkürler bu çiçekler sana

Teşekkür ederim canım Eminim çok şık sütyenlerdir.O markaları bilirim,gerçekten çok hoş modelleri var Güle güle kullan,güzel mutlu günlerde inşallah

simdi online siparis vermek istiyorum La Senza'da indirim varmis 2 alana %50 sadece haftasonu icin, almak istiyorum yalniz bedenler farkli 32B,36A gibi, benim 80A neye tekabul ediyor biliyor musunuz soylerseniz cok mutlu olacagim :) tesekkurler

A cupta olabilir Sütyen kalıbına göre değişebilir canım.Ama sırt ölçünü unutuyorsun.Dogru sütyen bedenin 80 B Ama 80 A cup ta olabilir.Dene ve sonucu bizimle paylaş,olurmu

Son düzenleme:
simdi online siparis vermek istiyorum La Senza'da indirim varmis 2 alana %50 sadece haftasonu icin, almak istiyorum yalniz bedenler farkli 32B,36A gibi, benim 80A neye tekabul ediyor biliyor musunuz soylerseniz cok mutlu olacagim :) tesekkurler

Canım, arzum sorunu görse hemen cevap verirdi. Ama henüz göremedi sanırım ve sen alışveriş yapacakmışsın. Soruna ben cevap vereyim.
80 A beden sütyen, 36 A bedene tekabül eder

Şu sütyen ölçme tariflerini hiç tutturamıyorum,özellikle internet iç giyim alışverişlerinde markalar arası beden tezatlıkları hep sinir bozucudur. La senzadan sütyen begendim sipariş verip aldım çok az küçük geld cup kısmı. penti de aynı sorun oldu,kom da öylesine. göğüs altı ölçüm 72, gögüs ölçüm ise 92. şimdi 70d-75d-75c-70dd olmak üzere farklı sütyenlere sahibim. ve komik bir durum .

ben de rica etsem bu linki ??? Kas altı yapınca daha küçük göründüğünü okumuştum forumda, hatta arzum77 sen bile yazmış olabilirsin. bi özel mesaj atabilsem çok sorularım var sana ama...

ben de rica etsem bu linki ??? Kas altı yapınca daha küçük göründüğünü okumuştum forumda, hatta arzum77 sen bile yazmış olabilirsin. bi özel mesaj atabilsem çok sorularım var sana ama...

Özelden linki gönderdim canım Kas altı yönteminde protez kasın altında oldugundan dolayı biraz ezilir tabi dogal olarak.Aynı vücutta bir gögüse 300cc kas altı yöntemiyle protez takılsa diger gögüse ise kas üstüne 300cc takılı olsa tabi kasın altına koyulan protez daha ufak durur... Bol bol yorum yaz geyik sohbet bölümüne yorumlar yaz mesaj sayını doldur özel mesaj hakkını elde et Buranında linkini veriyim bari http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html Görüşürüz

göremedim ben linki arzum77 yani link yok, var da açılmıyor değil..

sevgili arzum hep aklıma takılan bı konuydu muthıs bı aydınlatma olmus tesekkurler:)

arzum77 çok detaylı olmuş teşekkür ederim anlaşılan yeniden ölçüp verdiğin bilgilere göre tekrar sütyenlerimi gözden geçircemmm :))

sevgili arzum hep aklıma takılan bı konuydu muthıs bı aydınlatma olmus tesekkurler:)

Ben teşekkür ederim canım Dogru sütyen kullanmak önemli bir mevzu Ameliyattan önce hep yanlış beden sütyen kullaniyormuşum bende ama ameliyattan sonra bilgilendim ve bu bilgileri sizinle paylaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…