Doğru mu yaptım, bana fikirlerinizi söyleyebilir misiniz?

Çok mantıklı bir yorum teşekkür ederim duygu yoğunluğundan bazen doğruları ayırt edemiyorum

Nedeni kendinizsiniz belki de hepimizin karşısına benzer arızalı insanlar çıkıyor ama iletişime geçmiyoruz bütün her şeyi bilip iletişime geçip bir şekilde olay bitince neden neden diye sorgulamak bana normal gelmedi

Ben sizi de normal bulmadım. Neden sürekli psikolojik sıkıntıları olan kişilere çekiliyorsunuz?
Bir de bir erkeğin cinsellik istemesi anormal bir şey değil.

Onların yerine kendimi koyuyorum elimde olmayan bir hastalık sebebi ile karşı cins benimle konuşmasaydı nasıl hissederdim diye düşünüp konuşuyorum ve başıma hep bir şeyler geliyor

Onların yerine kendimi koyuyorum elimde olmayan bir hastalık sebebi ile karşı cins benimle konuşmasaydı nasıl hissederdim diye düşünüp konuşuyorum ve başıma hep bir şeyler geliyor
Ay valla linçlicek olan linçlesin kalkıp şizofrenilerle de empati kuramayacağım emin ol bu elinde olmayan hastalık sende olsa kimse seni umursamazdı burda normal bir hastalıktan bahsetmiyoruz

Ay cok korkunc allah kurtarsın

Bizde pek seri katil yok fakat yurtdisinda nam salmis seri katillerin hepsi okadar zeki adamlarki.. bizimkiler bir yapio kafa calismadigi icin yakalanip ikinciyi olduremio. Zeki olunca tabi oyle guzel cinayet isliolarki adamlar 3-5 derken anca kendini ele veriyo cok zeki oldugundan bahsetmissiniz anladigim kadariyla takintilari da var. Kendi icinde duygularini cok yogun yasiyor bir de ustelik kendi kendine yasiyor. Bence cok tehlikeli.. iyi yapmissiniz. Ruhsal ve mental anlamda dengeli bir adamla havadan sudan konusun daha iyi

Bugüne kadar benimle konuşan adamlar hep cinsellik peşinde oldular annem babam olmadığı için sahipsiz gördüler sanırım. İlk kez böyle biriyle karşılaşınca hoşlandım sanırım ama haklısınız kesinlikle tehlikeliler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…