- 8 Aralık 2011
- 961
- 2.149
- 333
- Konu Sahibi Annesevgisi
-
Esim de artık farkına vardı gittigim de hic oturmuyorum bidaha soylerse dicem dedi inanın o kadarr sinir bozucu bisey ki. Ama eşimle detaylı konuşunca kendide farkına vardıGözünüz açıldı artık, bir daha asla ama asla yüz vermeyin. Anlattığınız gibiyse hiç yüzü yok kadının. Kimseyi sallamadan eli verince kolunuzun kemiğinize kadar hüüp diye sıyırır sizi. Hiç oralı olmadan, içten içe sinir olsanız da yardım etme, yemek yapma ve ev işlerinde yardım etmeyin. Size daha önce de yazdım, kadın alsın. Bir ütü ne kadar pahalı olabilir ki utanmadan dersiniz biz de ancak iki gömlek ütüsü yaparız, hiç ev işi sevmeyiz, oturmaya geldik aşk olsun gelince gidene kadar yoruluyoruz, bel fıtığı olduk ikimiz de vs vs aklınıza gelebilecek her şeyi sıralayıp kadının itelediği hiç bir şeyi yapmayın. Dersiniz eşinize dedirtmenize de gerek yok, bir kadın tutun, haftada iki gelsin, işinizi yapsın diye. Ben olsam gitmezdim ama siz yine iyi dayanmışsınız.
Zaten ben yapmıyorum kuzum bas basa kalinca söyler esim varken bana demeye cekinir, esim yokken kıyıda kosede is buyurur bende sonra der yapmam ama esim hayir diyemiyordu artik konustum farkina vardıYanlis anlamayın ama sizde de hata var. Size iş paylaştırdim sen şu dediğinde kuzu kuzu yaptınız mı gerçekten. Hadi eşiniz oğlu yok diyemiyor siz neden hayır diyemiyorsunuz. Yerinizde olsam telefon açar yaptığının çok büyük ayıp olduğunu söyler gayet naifce iş yapamıyorsa bir kadın tutmasını tembihler iyi niyet bulamadığımdan hicbirseyine elimi surmeyecegimi söylerim.
Bende ordaydım düşün bana bişey demiyor eşimin eline sıkıştırmış ben hazırlanırken baktım iki ileri bi geri biseyler topluyor posete koyuyor anlamadm heralde esimin kiyafetleri var onları veriyor sandm, eve geldik poseti gorunce bune dedim esim dedi babamin kiyafetleri utu bozulmuş utulesenize demiş bana demeye tenezzul etmiyor bileÜtülenecekleri oğluyla göndermeden önce size bir telefon açıp sorması gerekirdi. Kızım ütüm bozuk yada yapamadım vaktin varsa yollasam yardımcı olabilir misin? Gibisinden.. o zaman amenna ama öyle keyfe keder poşete doldurup göndermesi resmen insan kullanmak ayıptır ya.
Eşiniz bunun farkına daha önce varmıştır ama siz söylenene kadar yapmaya devam etmiştir. Aman dikkat, siz aranızı eşinizle iyi tutun ve onu düşünüyormuş gibi konuşun, dırdır olayına girerse bir anda 180 derece döner, kabul etmek istemez. Böyle sürekli insan kullanmayı uyanıklık, akıllılık sanan insanlar çirkef olabilirler. Görüşmemeye hazırlanın, size patlayıp inanılmaz bir tiyatro sergileyebilir.Esim de artık farkına vardı gittigim de hic oturmuyorum bidaha soylerse dicem dedi inanın o kadarr sinir bozucu bisey ki. Ama eşimle detaylı konuşunca kendide farkına vardı
Canım konumu paylastm oku daha detayli yazdmçok haklısınız ama yüzyüze bakıcaksınız eşinizin hatrina temizliğe yardımcı tutun ayda bir ütülenecekleri ütüleseniz size gelicek sürekli ütülemeseniz eşiniz götürüp verip hakkınızı savunacakmı konu eşinizde bitiyor bence biraz el ayakları tutarken gerekeni konuşmalı ..
Cok sinsi bir insan zaten bir gun aramizda tartisma oldu esim yokken sesini yükseltti esim odaya girince sesi çıkmadı o zamandan sogudum zatenEşiniz bunun farkına daha önce varmıştır ama siz söylenene kadar yapmaya devam etmiştir. Aman dikkat, siz aranızı eşinizle iyi tutun ve onu düşünüyormuş gibi konuşun, dırdır olayına girerse bir anda 180 derece döner, kabul etmek istemez. Böyle sürekli insan kullanmayı uyanıklık, akıllılık sanan insanlar çirkef olabilirler. Görüşmemeye hazırlanın, size patlayıp inanılmaz bir tiyatro sergileyebilir.
O zaman oğluna vermiş ütülesin diye. Sizi muhatap bile almadığına göre. Kocaman insan olmuşsun evlat evlendirmişsin nedir bu cahillik insan hiç olgunlaşmaz mı yaBende ordaydım düşün bana bişey demiyor eşimin eline sıkıştırmış ben hazırlanırken baktım iki ileri bi geri biseyler topluyor posete koyuyor anlamadm heralde esimin kiyafetleri var onları veriyor sandm, eve geldik poseti gorunce bune dedim esim dedi babamin kiyafetleri utu bozulmuş utulesenize demiş bana demeye tenezzul etmiyor bile
Canim yarım saat var arabayla aramizda hafta sonu ordaydık, son dakka posete doldurup esime vermis bozuk utum diye ben eve gelince gördüm normalde komsusundan hersey isteyen insan hersey ama ütü istemez mi bi insan sirf bize yaptirmak icin yaptıDiğer işleri geçtim, hadi onlar da normal değil de.. Yahu torbayla çamaşır yollayıp ütüleyin deyip sonra da o çamaşırların yine torbayla geri gelmesi falan ne bileyim. Ben sırf bunlara üşenip ya ütü isterdim ya da ütüm çalışıyorsa kendim ütülerdim. Yakın mı oturuyorsunuz acaba? Git-gel o çamaşırlarda ütü yapsanız bile nasıl duracaktı ki?
okudum ona istinaden yazdım ütü alıp eşiniz götürsün kırmadan gerekeni söylesin her sekilde kırılacaklar atsan atılmaz satsan satılmaz ..Canım konumu paylastm oku daha detayli yazdm
Ütü zaten bozuk degil canım adım kadar eminim yeni ev kurdular yeni buharlı ütü aldı ve ust katta duruyor dusup kirilcak bi yanı bile yok bos odada masanin üzerinde duruyor, sirf yapmamak icin, yapmak isteyen insan zaten komsudan alır yapar çünkü herseyini alabilen bir insan komsudanKv'nin pişkinliği beni benden aldı.
Çok pahalı olmayan bir ütü alın,
kvnin eşinize ütülenmesi için verdiği kıyafet poşetine koyup, poşeti geri gönderin.
Ütünün üzerine 'güle güle kullan annecim' yazın, oldu, bitti.
Ne polemik, ne tartışma, siz sağ kv selamet.
Ütü zaten bozuk degil canım adım kadar eminim yeni ev kurdular yeni buharlı ütü aldı ve ust katta duruyor dusup kirilcak bi yanı bile yok bos odada masanin üzerinde duruyor, sirf yapmamak icin, yapmak isteyen insan zaten komsudan alır yapar çünkü herseyini alabilen bir insan komsudanokudum ona istinaden yazdım ütü alıp eşiniz götürsün kırmadan gerekeni söylesin her sekilde kırılacaklar atsan atılmaz satsan satılmaz ..
Yok gerçekten yardimsever bi insanım ama bu kadarı fazla geliyor kendimi kullanılmış gibi hissediyorum sayesinde bana bile demiyor eşime diyor utu bozulsa sence herseyi isteyen insan onu da istemez mi buna cok takılıyorum cidden bariz belli yaptığıBence bu seferlik ütüle boşver. Ama eşine tembih et bir daha kesinlikle almasın.
Zaten ben yapmıyorum canım esim yokken bunu yap sunu yap der esim varken sesi çıkmaz bana karşıonceki konunuza da baktim.. pes vallahi.. bir sekilde dur demeniz lazim. ogullari kendi bilir anam babam diye yapacaksa yapsin ama siz iyi degilim basim agriyor deyip oturun. her is buyurdugunda basim agriyor kusura bakma deyin oturun. anlar is yapmaya gonlunuz olmadigini.. az yesin temizlikci tutsun kendine bu ne..
Sanırım yukarıda biri daha bahsetmişti, ütü hediye etmek gibi davranışlar bu problemi çözebilir belki. Ama diğer sorunları nasıl çözersiniz hiç bilemiyorum, anladığım kadarıyla eşiniz bu konuda sizi anlıyor. Eşinizin de desteği, biraz da ütü hediye etme fikrinde olduğu gibi savuşturucu yöntemlerle inşallah kimsenin kalbi kırılmadan sorununuzu çözebilirsiniz.Canim yarım saat var arabayla aramizda hafta sonu ordaydık, son dakka posete doldurup esime vermis bozuk utum diye ben eve gelince gördüm normalde komsusundan hersey isteyen insan hersey ama ütü istemez mi bi insan sirf bize yaptirmak icin yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?