Doğru mu yapıyorum?

Annesevgisi

👪
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2020
499
328
18
Bir önceki konumu bilen bilir, Kızlar hala verdigi kaynanamın verdigi utulencek kıyafetler duruyor eşimle detaylı konustum hak verdi hatta dedi gercekten ben hic farketmedim bir kere bile gittigimizde dogru duzgun keyif yaparak oturmadık dedi, söz verdi bidaha bu şekilde davranmayacagına kıyafetleri götür dedim bizim de bozuk de dedim, hatta git bak bakalım bozuk mu gercekten, kizlar normal de herseyi komsusundan isteyen bi kadın herşeyi salçası bitse ister fırça kırılsa ister ütü mü istemicek geyet acik net yapmamak icin yolladı ne yapayım sizcee. Elimi bile sürmedim bekliyor koydugum yerde .

Doğru yapıyorsun tabiki kimse kimsenin hizmetçisi değil elin ayağın tutuyorsa başkasına ne hizmetçi muamelesi yaparlar anlamıyorum

doğru yapıyosun ütüleme sakın gönder geri gitsin.

Utu kac paralik sey ,alsin utu sizi kullanmaya calisiyor ayip etmis,
Anneler gununde utu alsaydi esiniz

Gözünüz açıldı artık, bir daha asla ama asla yüz vermeyin. Anlattığınız gibiyse hiç yüzü yok kadının. Kimseyi sallamadan eli verince kolunuzun kemiğinize kadar hüüp diye sıyırır sizi. Hiç oralı olmadan, içten içe sinir olsanız da yardım etme, yemek yapma ve ev işlerinde yardım etmeyin. Size daha önce de yazdım, kadın alsın. Bir ütü ne kadar pahalı olabilir ki utanmadan dersiniz biz de ancak iki gömlek ütüsü yaparız, hiç ev işi sevmeyiz, oturmaya geldik aşk olsun gelince gidene kadar yoruluyoruz, bel fıtığı olduk ikimiz de vs vs aklınıza gelebilecek her şeyi sıralayıp kadının itelediği hiç bir şeyi yapmayın. Dersiniz eşinize dedirtmenize de gerek yok, bir kadın tutun, haftada iki gelsin, işinizi yapsın diye. Ben olsam gitmezdim ama siz yine iyi dayanmışsınız.

Ütülenecekleri oğluyla göndermeden önce size bir telefon açıp sorması gerekirdi. Kızım ütüm bozuk yada yapamadım vaktin varsa yollasam yardımcı olabilir misin? Gibisinden.. o zaman amenna ama öyle keyfe keder poşete doldurup göndermesi resmen insan kullanmak ayıptır ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…