• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğru mu yapıyorum?

Yok gerçekten yardimsever bi insanım ama bu kadarı fazla geliyor kendimi kullanılmış gibi hissediyorum sayesinde bana bile demiyor eşime diyor utu bozulsa sence herseyi isteyen insan onu da istemez mi buna cok takılıyorum cidden bariz belli yaptığı
Maksadı seni kullanmak canım o net

Sanırım yukarıda biri daha bahsetmişti, ütü hediye etmek gibi davranışlar bu problemi çözebilir belki. Ama diğer sorunları nasıl çözersiniz hiç bilemiyorum, anladığım kadarıyla eşiniz bu konuda sizi anlıyor. Eşinizin de desteği, biraz da ütü hediye etme fikrinde olduğu gibi savuşturucu yöntemlerle inşallah kimsenin kalbi kırılmadan sorununuzu çözebilirsiniz.
Canim yeni ev kurdu yeni esya aldı utusu de ortalik yerde degil bos odasinda duruyor bozulmasi imkansız

Sabah kendi ütünüzü, size yolladığı kıyafetleri ve ayrıca sizin ütülenecek kıyafetleri yollayın :D :D o ütülesin. Djdmdkdödk

Ütü zaten bozuk degil canım adım kadar eminim yeni ev kurdular yeni buharlı ütü aldı ve ust katta duruyor dusup kirilcak bi yanı bile yok bos odada masanin üzerinde duruyor, sirf yapmamak icin, yapmak isteyen insan zaten komsudan alır yapar çünkü herseyini alabilen bir insan komsudan
Onu anladım ütüsü yok diye değil mesaj vermek için yapacaksınız bunu.
Kadın pişkin, siz daha pişkin olmazsanız başedemezsiniz.

Canim yeni ev kurdu yeni esya aldı utusu de ortalik yerde degil bos odasinda duruyor bozulmasi imkansız

Zaten bir kasıtlılık durumu olduğu görünüyor. Ben hani bunu pat pat pat söylemek doğru bir karar mı olur ondan emin olmadığım için savuştursanız belki daha iyi olur diyorum. Belki küslük olur, barışılır sonra ama bunun size "mavigozlu böyle böyle yapmıştı zamanında" diye olumsuz bir geri dönüşü olmasın diye ılıman davranın diyorum. Tabi aile ilişkilerinizi de bilmiyorum, o yüzden bu durumu sonlandırmakta kesin etkili yolu siz buradan aldığınız fikirle daha doğru tespit edebilirsiniz.

Bence inanılmaz uyduruk bir ütü gönderin kıyafetlerle birlikte. Anneler günü hediyeniz dersiniz. Hatta çok şen şakrak gönderin böyle çocuk gibi çok neşeli olun ay çok sevinecek falan. Kadın tepki gösterirse de baya bi üzülün. Ben ne kadar iyi niyetle almıştım sevinir diye neden böyle yaptı ki aşkım falan.

Bu kaynanalar gelin degil hizmetçi olarak görüyor galiba Allah rızası için yaparsın bir sefer eski konunu bilmiyorum hep oluyorsa yapma tabiki ... kimsenin işini buyunu şuyunu yapma zorunluluğun yok . Eli ayağı tutmaz hasta olur yaparsın ama öyle bir durum yok galiba

Kv'nin pişkinliği beni benden aldı.
Çok pahalı olmayan bir ütü alın,
kvnin eşinize ütülenmesi için verdiği kıyafet poşetine koyup, poşeti geri gönderin.
Ütünün üzerine 'güle güle kullan annecim' yazın, oldu, bitti.
Ne polemik, ne tartışma, siz sağ kv selamet.
Kesinlikle ben de aynı fikirdeyim. Tatlı tatlı bir ütü hediye edip, not yazın :) Bence yapamayacak durumda olsa ya da sizden insan gibi rica etse yapmanızdır doğrusu. Ama bu şekilde hizmetçi gibi kullanmak kabul edilemez.

Back