Doğru mu sizce?

yani bu kadar üye hanya derken siz hala konya diyorsunuz ya pes

sizin de evladınız var yapmayın.

yanlıs anlamayın da bulmuşsunuz alık, saf bir erkek öğütmeye çalışıyorsunuz ,Allahtan annesi durumu idrak etmiş.

yapmayın hayat bu değil.

bu dünyanın diğer tarafı da var.

sen yine şanslısın en azından bölünecek eviniz var :26: (Allah korusun )

benimkiler kiraya gidiyor ikiye de bölünmeyecek

en vahim olan benim

Şimdiye kadar ödenen kiraları topla kayınvalidenden iste gecıt'ım, olmaz böyle

sen yine şanslısın en azından bölünecek eviniz var :26: (Allah korusun )

benimkiler kiraya gidiyor ikiye de bölünmeyecek

en vahim olan benim

Çok kaçak bi evlilik gördüm seninkini.. Temelleri sağlam olan tapulu oluyormuş.. Şimdi öğrendim

Yoksa saha 1 yılı yeni yeni ödenen 7 yıllık borcu olan kıytırık bir tapu ile evlenmezdim

2 yıllık evlıyımm ev hala kayınbabamın ustune ustelık altınlarıdma verdım tapunun lafı bıle gecmedı esım yada benım uzerıem olsun dıyee sız evlenmedenmı ıstıyorsunuz

o tapu gıdıyor kalıcı değil kiii

Mal mülk tapusu kalıcı mı sanki??? Valla ömür dediğin bir nefes. Bugün
varız yarın yokuz. Sıra diye birşey de yok. Doğal afet denen şeyleri de
gözardı etmeyin derim ben.

Sevgilinizin yerinde olsam evlilik sözleşmesi yapardım sizinle. Böylece
sizin garanti veremeyeceğiniz durumlar için o da kendini garantiye almış
olur.

şu ana dek yazılan cevapları okudum, ancak yazarımızı başarısız buldum. Hikaye desem yok, öykü hiç değil, bir delinin hatıra defteri diye adlandırsam o yapıta haksızlık ederim.
bilemedim işte. ayrıca sahte çek davasının düştüğünü hiç duymadım ki cezası çok ağırdır.
allah allah, neyse.

Adamın yerinde olsam şunu sorardım eee tamam ben sana bunu verdim peki sen bana ne vereceksin ?

:))

Şeeeeeey kem küm aşk olabilir mi acaba ? iki adet meme, bir adet popo iki sütun bacak..Eşantiyon olarak da bir kız çocuğu (!)

yine tez konusumu olduk yoksaa
bizde sazan gibi atliyoz heaa

hangi bir üyemiz vardı

bir laf atar herkesle laf yarıstırır sonra bizler banları yerdik gerci simdi kendisinin üyelik iptal oldu da. sizin tarzınızı da ona benzettim konu sahibi arkadasım

Hatırlarsanız İkinci Bahar adlı dizide Hanım'ın kızı Gülsüm vardı. Korunuyorum yalanlarıyla zengin sevgilisinden hamile kalıp, bu gerçeği de kürtaj sınırını geçince söyleyip kendini o zengin aileye yamamaya çalışmıştı, ama çocuk kabul etmemişti. Annesi de gerçeği öğrenince "Kızım ne sen zannettiğin kadar akıllısın,ne de insanlar senin zannettiğin kadar aptal." demişti.

Öyle aklıma geldi birden.

Ayrıca sevgili kişisi de çok tuhaf, dolandırıcı bir insan için fala saf. Şükür ki annesi varmış.

konu sahibi gözümü açtı sağolsun

akşam gelsin de konuşucam konuyu

benim de gözüm acıldı .. akşama nişanlıma rest cekeyim bari.

daha sevgiliyken yapmam gerekiyordu demek ki de olsun yine de gec kalmıs sayılmam

konu sahibesi nasıl cümleler kurdun? örnek ol bize lütfen

Konu sahibesi,
Sizin söylediklerinize ılımlı yaklaştım
Ve az buçuk da anladım
Geleceğinizi bu şekilde garanti altına alamazsınız.
Çok gençsiniz ve sanırım sevgiliniz sizden büyükmüş.
lütfen aynı hatayı 2. kere yapmayın göz göre göre.
Bu şekilde evi üstüne alsa bile, yada alsanız bile aile huzurunuz olmaz
Kayınvalideniz size gelinim diye sahip çıkmaz, iyi davranmaz.
Oğlu ile annesinin arasını açmayın
Size aşıksa her halukarda sahip çıkar zaten sevgiliniz...

Allah akıl fikir versin sevgilinize

Ne rahat insanlar var. Evi olsun, arabası olsun, şu kadar maaşı olsun bitti evi arabayı üstüme yapsın dönemi başladı. kendine değer biçmekten daha basit bir durum göremiyorum

Hem sorarlar adama bunları istiyorsun da senin neyin var? Karşılığı olarak düşündüğünüz de herkeste var ama işte vicdan,edep, ar olmayınca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…