Doğru mu sizce?

kızlar siz aldatılan kadınlar sayfasını bir okuyun o çok güvendiğiniz aşkınıza fazla güvenmeyin siz aşkı sevmişsiniz ama yalan az gözlerinizi açın bakın çok güvendiğiniz aşkınız arkanızdan neler ceviriyor sonra ev mi araba mı dersiniz farkına varın herşeyin...
valla seninki de yalan gibi duruyor burdan bakinca

ben çalışıyorum zaten buradan bıle cıkmamı istiyor bu konuda anlaşamıyoruz ben BAŞAK burcuyum çok inceliyorum işte huyum bende sevmiyorum bu kadar incelemeyi ama ne yaapyım ya :45:

herkes inceler .. ölcüp tartar.
:19:
onu bunu burçlara endekslemek de moda oldu sanırım.

burcunuza göre tapu isteyin garantiye alın kısmı var mı ?

Ben konu sahibinin görüşünü yazmıştım ablacım 'daha nice aşk dolu yıllara inşallah' :16:

Herkesin evlilikten beklentisi farklı sanırım

Ben zaten ilk kez daha dk 1 gol 1 ev tapusu isteyeni gördüm :53:

Allah'tan çocuğun annesinin aklı başında en azından..

Amin canım benim :38:

Akşam bende isteyecem tapuyu bakalım:27:

senin yapmaya çalıştığın şey mantık evliliği değil kusura bakma bir nevi alışveriş, ev karşılığında vereceğin şey de kendi bedenin, kadınlığın. valla kusura bakma artık dayanamadım açık açık yazdım. benim nazarımda başka bir açıklaması yok bunun.

nasıl değil ömür boyu yapacaksın evliliği kendıne alsın o zaman malları kendıne böyle alışveriş yok 5 kurus verip onu yapanda var yanı hayırdırrr

kızlar siz aldatılan kadınlar sayfasını bir okuyun o çok güvendiğiniz aşkınıza fazla güvenmeyin siz aşkı sevmişsiniz ama yalan az gözlerinizi açın bakın çok güvendiğiniz aşkınız arkanızdan neler ceviriyor sonra ev mi araba mı dersiniz farkına varın herşeyin...

Ne diyeyim Allah selamet versin size.

Ev tapusu sizin olsun,eşimin tapusu yetiyor bana :16:

Çok açık sözlüyümdür , huyum kurusun

Ancak ben dolandırıcısınız demedim , 'evleneceğini sanmıyorum' deyip yazdıklarınızdan neler çıkardığımı yazdım

Bir suçlama yok , benim tahminim yani

Siz ister yuh deyin ister oha.. Farketmez , o sizin edebiniz.. Ancak bu benim fikrimi değiştirmedi, aksine böyle bir şeye kızmadınız ya da izahta bulunamayıp gülmeniz tahminimi kuvvetlendiriyor..

Zira sahte çek olayını sizden başkası da normal karşılamıyor, evini bahçeni benim üstüme yap olayını da..

Ne diyeyim Allah selamet versin size.

Ev tapusu sizin olsun,eşimin tapusu yetiyor bana :16:

senin yapmaya çalıştığın şey mantık evliliği değil kusura bakma bir nevi alışveriş, ev karşılığında vereceğin şey de kendi bedenin, kadınlığın. valla kusura bakma artık dayanamadım açık açık yazdım. benim nazarımda başka bir açıklaması yok bunun.

ne alakası var ona bakarsan 5 kurusa beraber olanda var bız ömür boyu hayattan bahsedıyoruz hee

ne alakası var ona bakarsan 5 kurusa beraber olanda var bız ömür boyu hayattan bahsedıyoruz hee

Aldatılmayı da , can acısını da gayet iyi biliyorum ; 10 yılı devirdim acıyla, ben bunları yaşarken sen mini mini bir kız çocuğuydun. Gayet iyi niyetle yazdım ilk yorumumu, seni düşünmeye sevk etmek istedim ancak kendini sonuna dek haklı görüyorsun. Gözlerim gayet açık olduğundan bastım ayaklarımın üzerine, gözlerim açık olduğundan güvenemedim kimseye. Burada herkes bir şeyler yaşamıştır, kendi tecrubesince sana cevap verir ama sende sonuç çıkarmak için gayret et biraz. Kendi adıma konuşabilirim ancak 6 yaşımdan beri hayat toz pembe değil ; hayatı yaşamak için sadece kendi başarabileceklerine güveneceksin.

nasıl değil ömür boyu yapacaksın evliliği kendıne alsın o zaman malları kendıne böyle alışveriş yok 5 kurus verip onu yapanda var yanı hayırdırrr
size birsey soyleyimmi
o 5 kuru$ için yapanlar sizden masumdur
en azindan kandirmaca yok ortada
adama buyumu yptin naptin boyle
saftrik olmu$ sana (dugunden once )yaptigi eve bizim ev diye bakiyo , naptiysan soylede bende kocama yapayim

adamın kendine alamayacağını bildiğin için bu kadar rahatsın zaten kendi üstüne istiyorsun evi. daha 23 yaşındasın be yavrum niye böyle işlerin peşindesin? diğer konularına bakmadım ama muhtemelen ailenle kalıyorsun, sığıntı durumundasın evde istemediler eşinden boşanınca yanlarına gelmeni sen de bari birini bulayım bir de ev yapsın üstüme bundan da boşanırsam geri o eve dönmek zorunda kalmam diye düşünüyorsun kendince akıllısın yaptığın cahillikten başka bir şey değil. akıllanacak gibi de durmuyorsun allah yardımcın olsun ne diyeyim.

müge anlı'ya çıkan kadınlar geldi aklıma inşallah bu uyanıklığın bir gün başına bir iş getirmez.

kızlar biz ne söylersek boş bayan kendi çapında bişiler yapmaya yeltenmiş ama o kayınvalide sende varken bırak daireyi üstüne almayı
kapısının eşiğinden bile geçemeyecekmişsin gibi bir his var nedense içimde. bizi bu bilgilerden sakın ha mahrum bırakma hayır yani üstüne falan alırsanda ne kaadar masraf ettiiniz falan yaz malum biz bekar kızlar olaraktan müstakbel kayınvalidemize bildireceğiz yoksa evde kalırız yazık olur bizee :ssz:

o tapu gıdıyor kalıcı değil kiii

Bir tek siz akıllsınız o zaman heee ask, sevgi bitiyor ama ev, araba dünya ya bizimle birlikte kazık cakıyor!
Hala bu zihniyette olduguna inanamıyorum söyleyim dedim..

Son düzenleme:
ben çalışıyorum zaten buradan bıle cıkmamı istiyor bu konuda anlaşamıyoruz ben BAŞAK burcuyum çok inceliyorum işte huyum bende sevmiyorum bu kadar incelemeyi ama ne yaapyım ya :45:

Bu incelemek değil kusura bakmayın. Sizi mağdur eden adamın gölgesinde yaptığınız bu
durum haksızlıktır, kusura bakmayın ama kurnazlıktır. Bir anne olarak da o kadının verdiği
tepki normaldir. Daha aralarında resmi bir durum olmayan çiftsiniz. Sizin talepte bulunmanız
elbette çıkar olarak anlaşılır. Çocuğunuz ve kendiniz madem çok mağdur oldunuz, bunun
hesabını sizi mağdur edenlere sorun, henüz mağdur etmemişlere değil. Tutumunuz çok hatalı.
Buradaki bir çok insanın da nasihatlerini kulak ardı etmeyin.

Siz o evi ve arabayı üzerinize geçirince garantide olacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Demişsiniz ya sevgi, güven, saygı önemli diye. Eğer bunlara önem veriyorsanız size Karun'un
hazinesini verseler ilişkiniz bozulunca ( Allah korusun ) hiçbir şeyin önemi olmaz. Bunun adı
da aşk değildir. yıkılan güven duygusunu ne arabalar ne evler telafi edebilir. Güvenin önemini
vurgularken takındığınız tutum çok manidar... Sizin için önemli olan ne güven ne sevgi ne saygı.
Siz maddi garanti istiyorsunuz. Bu evliliklerin değil iş ilişkilerinin konusu olmalı. Madem çalışıyorsunuz
evvel Allah hiçbir şeye ihtiyacınız olmaz. Böyle çocuk büyüten çok insan tanıyorum ben.
Siz de isteseniz yaparsınız.

size birsey soyleyimmi
o 5 kuru$ için yapanlar sizden masumdur
en azindan kandirmaca yok ortada
adama buyumu yptin naptin boyle
saftrik olmu$ sana (dugunden once )yaptigi eve bizim ev diye bakiyo , naptiysan soylede bende kocama yapayim

BEN adamı kandırmıyorum tamam mı sağlam evlılık temellı oturmus olsun

Back