ben çalışıyorum zaten buradan bıle cıkmamı istiyor bu konuda anlaşamıyoruz ben BAŞAK burcuyum çok inceliyorum işte huyum bende sevmiyorum bu kadar incelemeyi ama ne yaapyım ya
Bu incelemek değil kusura bakmayın. Sizi mağdur eden adamın gölgesinde yaptığınız bu
durum haksızlıktır, kusura bakmayın ama kurnazlıktır. Bir anne olarak da o kadının verdiği
tepki normaldir. Daha aralarında resmi bir durum olmayan çiftsiniz. Sizin talepte bulunmanız
elbette çıkar olarak anlaşılır. Çocuğunuz ve kendiniz madem çok mağdur oldunuz, bunun
hesabını sizi mağdur edenlere sorun, henüz mağdur etmemişlere değil. Tutumunuz çok hatalı.
Buradaki bir çok insanın da nasihatlerini kulak ardı etmeyin.
Siz o evi ve arabayı üzerinize geçirince garantide olacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Demişsiniz ya sevgi, güven, saygı önemli diye. Eğer bunlara önem veriyorsanız size Karun'un
hazinesini verseler ilişkiniz bozulunca ( Allah korusun ) hiçbir şeyin önemi olmaz. Bunun adı
da aşk değildir. yıkılan güven duygusunu ne arabalar ne evler telafi edebilir. Güvenin önemini
vurgularken takındığınız tutum çok manidar... Sizin için önemli olan ne güven ne sevgi ne saygı.
Siz maddi garanti istiyorsunuz. Bu evliliklerin değil iş ilişkilerinin konusu olmalı. Madem çalışıyorsunuz
evvel Allah hiçbir şeye ihtiyacınız olmaz. Böyle çocuk büyüten çok insan tanıyorum ben.
Siz de isteseniz yaparsınız.