Doğru mu sizce?

kadın yine güvenmiyorum demekle yetinmiş

ben olsam oğlumun sevgilisi garanti olsun benim üstüme tapu yap dese ne yapar eder ayırırdım onları

İkinci evliliğini yapacak olan insanların garanti istemesi niye normal?İlk evliliğini yapan insanların kimden,ne gibi bir garantisi var?Her iki durumdada ne olacağını ne ile karşılaşılacağını kimse bilemez.

Eşimle evlenirken önce Allah'a sonra ona güvendim birde kendime tabi.Çalıştık,çabaladık evlendik,yuvamızı kurduk.Benim ondan istediğim tek garanti beni ömür boyu sevmesine dairdi.Bunun ilkle,ikinci evlilikle alakalı olduğuna inanmıyorum.Bir insan kaçıncı sevgisi olursa olsun önce karşısındakine inanmalı ve güvenmelidir.Şimdi birşeylere sahip olmak için çalışıyoruz ikimizde.Ve sahip olduğumuz en ufak şey mutlu ediyor bizi.

Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama evi benim üstüme yapsın düşünceniz çok bencilce geldi bana.Dedem 76 yaşında ve evlenmek istiyor.Kendisiyle evlenmeyi kabul eden bir hanım evini benim üstüme yaparsan evlenirim diye şart sunmuş.Benim babaannemin yıllarca emeğini verdiği evi bir yabancı istiyor düşünebiliyor musunuz?Bir şekilde engel olduk dedemin evi vermesine.Evi alamayınca bu hanımda ben vazgeçtim diyip,gitti.

5 saniye sonrasını bilmediğimiz bir hayat için bu neyin garantisini istemek?1 dakika sonrası için bile garantimiz yokken hemde..

adama birşey olsa ben ne olacağım diğer evlılığımde bırsey alamadım aıleme kadlım itildim kakıldımm sığınamadım bir yere mağdur kaldım ben neden ayrılmak için evleneyım kı tabı kı nıyetım ömür boyu sağlam ilişkı hayat kurmak

aşk yok zaten bunu kendısıne de söyledım sevgi var sadece aşk koskocaman yalannnnnnnnnn sevgi sadakat guven olsun yeter ama aşk noooo:32:

elalemin dairesi parası yess ama dimi. ay nasıl uyuz olduum ya bekar abim var kınamayayım Allah korusun başımıza falan gelir. tövbe tövbe

bence az istemi$in
arabayi niye istemiyorsun
çocugun otobuslerdemi surunsun ? senin gibi zeki bi kadin nasil atladi bunu, hiç yaki$tiramadim
bo$ver 1 ayi 1 gun once olsun de , nikaha gitmesen napabilirlerki, hatta sabah tapuya sonra nikaha gidin ( yerlerseee )
tabi sahte çek i$indeki adam seni topuklarindan vurdurursa orasini bilemiycem
ama onu salla bi kaç aya iyile$ir topugun
1 ev kar$iliginda 1 topuk hiç fena deil :27:

Son düzenleme:
kadın yine güvenmiyorum demekle yetinmiş

ben olsam oğlumun sevgilisi garanti olsun benim üstüme tapu yap dese ne yapar eder ayırırdım onları

o da çok denedi ayırmayı ama olmadı pes ettı ben dedım ona oğlunu al dıye benden alamadı yapamıyor işte adam bana kalacak kadın öyle savaşsın dursun ancak o laf sokmaya bilir ama bende dişliyim görüşürüz zaten yakında:24:

bence az istemi$in
arabayi niye istemiyorsun
çocugun otobuslerdemi surunsun ? senin gibi zeki bi kadin nasil atladi bunu, hiç yaki$tiramadim
bo$ver 1 ayi 1 gun once olsun de , nikaha gitmesen napabilirlerki, hatta sabah tapuya sonra nikaha gidin ( yerlerseee )
tabu sahte çek i$indeki adam seni topuklarindan vurdurursa orasini bilemiycem
ama onu salla bi kaç aya iyile$ir topugun
1 ev kar$iliginda 1 topuk hiç fena deil :27:

sende dalga geçç iyii

Canın yanmış oluğu için tedbirli olmak istemekte haklısın ama yaşın gereği sanırım son derece çiğ hareket etmişsin

Konunun içinde birkaç değinilecek nokta var; öncelikle çalışmaktan asla vazgeçmemelisin. Yabancı biri senin çocuğuna ne kadar babalık yapabilir ki, bu zaman içinde acı verici bir tecrubeye dönüşecek emin ol. Çünkü evladının her masrafı göze batacak bu bir.

İkincisi kayınvaliden haklı, neden tanımadığı birinin üzerine mal versin. Evlendikten sonra madem evini bakmak istiyor erkek arkadaşın, barınma sorununu çözmek de onun işi, güvence böyle olmaz. İnsanın hayatta tek güvencesi çalışıp kazanabilme yetisidir bunu hiç unutma.

Üçüncüsü, dolandırıcılıktan davası bulunan bir adamla evlenmek için çırpınmanı anlayamadım. Madem üzerine bir şey alamıyor bu sürekli olacak bir risk ve kirli bir sicil ömür boyu yaşanacak sorunları beraberinde getirir. Evi üzerine almak kolay, örneğin yüklü bir miktarda ihtiyaç kredisinin riskini alabilir misin, kocan alamayacağına göre biriniz kefalet işlerini üstleneceksiniz. Eş olduğunuz için onun başına gelen her olaydan sen ve kızın etkileneceksiniz bunları nasıl göze alabiliyorsun. 23 yaşındasın ve 2. evliliğini yapmaya hazırlanıyorsun, bence ev den önce düşünmen gereken çok acil konuların var.

o da çok denedi ayırmayı ama olmadı pes ettı ben dedım ona oğlunu al dıye benden alamadı yapamıyor işte adam bana kalacak kadın öyle savaşsın dursun ancak o laf sokmaya bilir ama bende dişliyim görüşürüz zaten yakında:24:

Adam sana kalacak mallar kayınvalidede. Ama mallar olmadan adamı istemiyorsun...

Nasıl olacak?

adama birşey olsa ben ne olacağım diğer evlılığımde bırsey alamadım aıleme kadlım itildim kakıldımm sığınamadım bir yere mağdur kaldım ben neden ayrılmak için evleneyım kı tabı kı nıyetım ömür boyu sağlam ilişkı hayat kurmak

İyide ilk evliliğinizin acısını niye sevgilinizden çıkartmaya çalışıyorsunuz?

Allah gecinden versinde bizlerin eşleride ölümsüz değil.Hayatı böyle ince planlarla yaşarsanız mutlu olmanız çok zor.Pek tabi kimse boşanmak için evlenmez.Ama kader bazen insanı istemediği şeyleri yapmak zorunda bırakabiliyor.

Hayatınızı garanti altına almak,itilip kakılmamak için kendi ayaklarınızın üstünde durmanızı tavsiye ederim.Yani kendiniz çalışın kimsenin size birşeyler vermesini beklemeden..

kızlar siz aldatılan kadınlar sayfasını bir okuyun o çok güvendiğiniz aşkınıza fazla güvenmeyin siz aşkı sevmişsiniz ama yalan az gözlerinizi açın bakın çok güvendiğiniz aşkınız arkanızdan neler ceviriyor sonra ev mi araba mı dersiniz farkına varın herşeyin...

dogru mu onun yaptıgı demişsiniz ya kayınvalide adayınız için ..

gayet de doğru efendim.

sizin düsünceniz de yanlış bana göre , uslübunuz da ne demek anası olcak kişi ? !!!

sen neyin garantisini neyden istiyorsun ki? yarına çıkacağının bir garantisi var mı ?

ben erkek arkadaşının yerinde olsam ; sen böyle talepte bulundun diye seninle evlenme isteğimi gözden geçirirdim. :31: sevgi bu mu.? hayat...?

Son düzenleme:
Üzerime kayıtlı evim yok ama koskoca bir aşkım var :34:

Ben konu sahibinin görüşünü yazmıştım ablacım 'daha nice aşk dolu yıllara inşallah' :16:

Herkesin evlilikten beklentisi farklı sanırım

Ben zaten ilk kez daha dk 1 gol 1 ev tapusu isteyeni gördüm :53:

Allah'tan çocuğun annesinin aklı başında en azından..

İyide ilk evliliğinizin acısını niye sevgilinizden çıkartmaya çalışıyorsunuz?

Allah gecinden versinde bizlerin eşleride ölümsüz değil.Hayatı böyle ince planlarla yaşarsanız mutlu olmanız çok zor.Pek tabi kimse boşanmak için evlenmez.Ama kader bazen insanı istemediği şeyleri yapmak zorunda bırakabiliyor.

Hayatınızı garanti altına almak,itilip kakılmamak için kendi ayaklarınızın üstünde durmanızı tavsiye ederim.Yani kendiniz çalışın kimsenin size birşeyler vermesini beklemeden..

ben çalışıyorum zaten buradan bıle cıkmamı istiyor bu konuda anlaşamıyoruz ben BAŞAK burcuyum çok inceliyorum işte huyum bende sevmiyorum bu kadar incelemeyi ama ne yaapyım ya :45:

yalniz bi$ey sorcam sana , çok merak ettim
17 sayfa yazilmi$ herkes ayni fikirde ( sizin adami keklediginiz goru$unde yan:37: )
ama sizde hiç bi$ekilde kizma etme yok bu du$uncelere
buda demek oluyorki suçlamlari kabul ediyorsunuz ( ke$ke avukat hakim fln olsaydim daha uygun cumleler kurardim hukuki anlamda, ama siz anladiniz beniii:) )

Son düzenleme:
kızlar siz aldatılan kadınlar sayfasını bir okuyun o çok güvendiğiniz aşkınıza fazla güvenmeyin siz aşkı sevmişsiniz ama yalan az gözlerinizi açın bakın çok güvendiğiniz aşkınız arkanızdan neler ceviriyor sonra ev mi araba mı dersiniz farkına varın herşeyin...

Onun için 25 yıllık eşim hala benimle beraber demi....

belli tapuyu isteme cesaretinin nerden geldiği adamcağızı iyice kandırmışsın sen masum mağdur anne cadı olmuş sevgilinin gözünde
bak kimse ayrılmak için evlenmez
birde kızın varmış kimsenin malına hakkına göz dikme
bu günün yarınıda var yarını yoksa öbür dünyası var

senin yapmaya çalıştığın şey mantık evliliği değil kusura bakma bir nevi alışveriş, ev karşılığında vereceğin şey de kendi bedenin, kadınlığın. valla kusura bakma artık dayanamadım açık açık yazdım. benim nazarımda başka bir açıklaması yok bunun.

konuştukça batıyorsun size söylenecek o kadar laf var ama susuyorum

en çok kızınıza üzüldüm

Back