Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkinci evliliğini yapacak olan insanların garanti istemesi niye normal?İlk evliliğini yapan insanların kimden,ne gibi bir garantisi var?Her iki durumdada ne olacağını ne ile karşılaşılacağını kimse bilemez.
Eşimle evlenirken önce Allah'a sonra ona güvendim birde kendime tabi.Çalıştık,çabaladık evlendik,yuvamızı kurduk.Benim ondan istediğim tek garanti beni ömür boyu sevmesine dairdi.Bunun ilkle,ikinci evlilikle alakalı olduğuna inanmıyorum.Bir insan kaçıncı sevgisi olursa olsun önce karşısındakine inanmalı ve güvenmelidir.Şimdi birşeylere sahip olmak için çalışıyoruz ikimizde.Ve sahip olduğumuz en ufak şey mutlu ediyor bizi.
Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama evi benim üstüme yapsın düşünceniz çok bencilce geldi bana.Dedem 76 yaşında ve evlenmek istiyor.Kendisiyle evlenmeyi kabul eden bir hanım evini benim üstüme yaparsan evlenirim diye şart sunmuş.Benim babaannemin yıllarca emeğini verdiği evi bir yabancı istiyor düşünebiliyor musunuz?Bir şekilde engel olduk dedemin evi vermesine.Evi alamayınca bu hanımda ben vazgeçtim diyip,gitti.
5 saniye sonrasını bilmediğimiz bir hayat için bu neyin garantisini istemek?1 dakika sonrası için bile garantimiz yokken hemde..
aşk yok zaten bunu kendısıne de söyledım sevgi var sadece aşk koskocaman yalannnnnnnnnn sevgi sadakat guven olsun yeter ama aşk noooo![]()
kadın yine güvenmiyorum demekle yetinmiş
ben olsam oğlumun sevgilisi garanti olsun benim üstüme tapu yap dese ne yapar eder ayırırdım onları
bence az istemi$in
arabayi niye istemiyorsun
çocugun otobuslerdemi surunsun ? senin gibi zeki bi kadin nasil atladi bunu, hiç yaki$tiramadim
bo$ver 1 ayi 1 gun once olsun de , nikaha gitmesen napabilirlerki, hatta sabah tapuya sonra nikaha gidin ( yerlerseee )
tabu sahte çek i$indeki adam seni topuklarindan vurdurursa orasini bilemiycem
ama onu salla bi kaç aya iyile$ir topugun
1 ev kar$iliginda 1 topuk hiç fena deil![]()
o da çok denedi ayırmayı ama olmadı pes ettı ben dedım ona oğlunu al dıye benden alamadı yapamıyor işte adam bana kalacak kadın öyle savaşsın dursun ancak o laf sokmaya bilir ama bende dişliyim görüşürüz zaten yakında![]()
adama birşey olsa ben ne olacağım diğer evlılığımde bırsey alamadım aıleme kadlım itildim kakıldımm sığınamadım bir yere mağdur kaldım ben neden ayrılmak için evleneyım kı tabı kı nıyetım ömür boyu sağlam ilişkı hayat kurmak
Üzerime kayıtlı evim yok ama koskoca bir aşkım var![]()
İyide ilk evliliğinizin acısını niye sevgilinizden çıkartmaya çalışıyorsunuz?
Allah gecinden versinde bizlerin eşleride ölümsüz değil.Hayatı böyle ince planlarla yaşarsanız mutlu olmanız çok zor.Pek tabi kimse boşanmak için evlenmez.Ama kader bazen insanı istemediği şeyleri yapmak zorunda bırakabiliyor.
Hayatınızı garanti altına almak,itilip kakılmamak için kendi ayaklarınızın üstünde durmanızı tavsiye ederim.Yani kendiniz çalışın kimsenin size birşeyler vermesini beklemeden..
kızlar siz aldatılan kadınlar sayfasını bir okuyun o çok güvendiğiniz aşkınıza fazla güvenmeyin siz aşkı sevmişsiniz ama yalan az gözlerinizi açın bakın çok güvendiğiniz aşkınız arkanızdan neler ceviriyor sonra ev mi araba mı dersiniz farkına varın herşeyin...
o da çok denedi ayırmayı ama olmadı pes ettı ben dedım ona oğlunu al dıye benden alamadı yapamıyor işte adam bana kalacak kadın öyle savaşsın dursun ancak o laf sokmaya bilir ama bende dişliyim görüşürüz zaten yakında![]()
kızlar siz aldatılan kadınlar sayfasını bir okuyun o çok güvendiğiniz aşkınıza fazla güvenmeyin siz aşkı sevmişsiniz ama yalan az gözlerinizi açın bakın çok güvendiğiniz aşkınız arkanızdan neler ceviriyor sonra ev mi araba mı dersiniz farkına varın herşeyin...