Doğru mu Karar Verdim Bilemiyorum ?

Ekonomi bu haldeyken ve giderek daha da yere cakilirken 4 seneyi ozel universiteye baglamak cok mantik disi
Bugun senelik ucretinin 15 bin lira oldugu okulun seneye 30 bin lira ondan sonraki sene 45 bin lira olmayacaginin hicbi garantisi yok

işte kafam bu konuda karışık istanbulda devlette çalışan arkadaşlarım 1 gün nöbet 3 gün tatil olduğunu söylüyor
ama burda öyle bişi yok falan dediler kafam iyice çorba oldu
Devlette çok olacağını sanmam duymadım yani devlette hemşirelik yapanlardan.Özel hastaneler sıkıntılı

Hemsirelik cok ama cok kutsal bir meslek.ama bir o kadar da zor.bence bu ise asik olanlar tarafindan yapilmali.tipki ogretmenlik ve doktorluk gibi.yuregi bu is icin carpmali insanin.arkadaslar meslegin icindekiler anlatmis zaten.siz hep pembe tarafindan bakiyorsunuz suan.meslegin zorlugu bir yana bakalim atama olana kadar bile isler sizin dusundugunuz gibi ilerliyecekmi.her kosula hazirmisiniz.ya atamalar durursa.en basiti oldu ya atanamadiniz bir sekilde naapicaksiniz 4 yilinizi belki daha fazlasini cope mi aticaksiniz?Ayrica bu 4 yilda harciyacaginiz mebla cok yuksek.bu meblayi riske atabiliyorsaniz kendi isinizi olusturmayida deneyebilirsiniz.su anda mutsuzsunuz ama bu kumarda kaybederseniz cok daha mutsuz olacaksiniz.hayirlisi olsun hakkinizda...

En yakin arkadasim izmirde bi ozel universitede 2013 yilinda hazirlik sinifina 9bin lira para odedi
6 sene sonra yani bu sene kardesi icin ayni universite hazirlik sinifina 41bin lira para odediler
O ucretler yerinde saymiyor ya da makul sekilde artmiyor 2ye katlaniyor 3e katlaniyor ve ulke bu haldeyken o ucretin 5e katlanmayacaginin garantisini kimse veremez

ben de elazığdayım ve hastaneler çok yoğun burda

Rahatlık batmış gerçekten... Çocuğunuz olunca bu rahatlığı çok ararsınız. Benim işimde anlattığınız gibi... Oh keyfime bakıp İşyerinde dinleniyorum. Ne maceraya atacağım kendimi.

düşündüm bunu ama lisans mezunları önlisanstan atanamıyormuş o yüzden vazgeçtim yoksa aneztezi okumayı düşünüyordum

Rahatlık batmış gerçekten... Çocuğunuz olunca bu rahatlığı çok ararsınız. Benim işimde anlattığınız gibi... Oh keyfime bakıp İşyerinde dinleniyorum. Ne maceraya atacağım kendimi.
özelde misiniz peki. bi süre sonra şu düşünce oluyo hiç bi iş yapmayınca her an işten çıkarcaklar korkusu oluyor
ne işime güvenip bi borca girebiliyorum ne bişe

özelde misiniz peki. bi süre sonra şu düşünce oluyo hiç bi iş yapmayınca her an işten çıkarcaklar korkusu oluyor
ne işime güvenip bi borca girebiliyorum ne bişe

Hmmm.. Ben devletteyim o yüzden bu kadar rahat konuştum. Özelde de çalıştım tam bir kurtlar sofrası. Devlette yeni gelene işi öğretmek için herkes seferber olurken, özelde kimse zırnık koklatmıyordu

Şu An ne iş yapıyorsunuz ?
60 binse olur bende değer hemşireliğin Ataması bitmez hiç ayrıca zor meslek ama kutsal da bi meslek olmazsa işi bırakmadan devam edemez misiniz ?
Ya da part time bir işe geçersiniz öyle devam edersiniz.
Bu arada 30 yas mesleğe başlamak için geç değil inanın.

Elinden geleni yapıp özelde burslu yada devlette okursun. En azından içinde kalmamış olur. Pişman olmaktansa dene çok istiyorsan. Ama hakkını vererek burkez bile şikayet etmeden çalış

ne güzel bi yorum
part time işlere bakcam belki bulabilirim dışardan danışmanlık şeklinde bi umudum var
şuan çevre mühlük yapıyorum

Elinden geleni yapıp özelde burslu yada devlette okursun. En azından içinde kalmamış olur. Pişman olmaktansa dene çok istiyorsan. Ama hakkını vererek burkez bile şikayet etmeden çalış

özelde tam burslu için dişimi sıkcam inşallah Allah da yardımcım olur yüzüme güler
şikayet yokk tam gaz devam

200 bini faize yatır çatır çatır gez

ne güzel bi yorum
part time işlere bakcam belki bulabilirim dışardan danışmanlık şeklinde bi umudum var
şuan çevre mühlük yapıyorum
Ataması biraz zor Kendi mesleğinizin bence seviyorsanız çok rahat yaparsınız hemşirelik Ataması daha iyi :)

Açikcasi bende sizi anlamskta zorlandimisi birakip hemşirelik okumak kusura bakmayin ama çok mantiksiz bir fikir tabi bana göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…