canlarım iyiki mesajlar yazıyorsun salı gün çok kötüydüm doğru düzgün çalışmadım hep ağladım izin aldım eve gittim sonra dolaştım çok kötüyüm aklıma geldikçe kötü oldum bişeler yazın lütfen
bı laf varya sanal alem yalan alem dıye cok dogru aslında.bazen ıstısna cıkıyo ama oda sana rast gelmemıs.sımdı esın buyuk sorunlar gecırıyo bellı,ama bunu nette gordugu kızlarla atlatamaz.sadece senı kaybeder,hasarı dahada artar.ya bıde bı gercek var sevgı gormeyen bı ınsan SEVGI VEREMEZ.o bence yuva nedır bılmıyor sorumluluk alacak guc yok.kopuk bı haytın adamı olarak zorlanır.sen ona bunu ogretmeye ınanıyorumkı denemıssındır ama o sılmıs tır bellı.canım uzulme.ılk ayrılan ınsan sen degılsın.alnına bu yazılmıs yasadın,tabı bırazda suclusun o ayrı konu.ama olan olmus bıten bıtmıs.bıraz zaman ver kendıne,senı uzmek ıstemem ama bu ınternet yuva yıkar o netı secmıs.ben yerınde arkamı doner gıderdım.SENI HAKETMIYOR VE DEGISMIYCEK BUNA EMINIM.HAYATTA BASARILAR
bu sansla alakalı bısey senı kırmak ıcın soylemedım canım.hepımız sucluyuz cunku cok deger verıyoruz ve karsıdan beklıyoruz.elbbette guvenıcen ,ınsan kocasına guvenmıycekte kıme guvenıcek.haklısın kendını cok hırpalama cok merak edıyorum o senı boyle dusunuyormu acaba.sen kımsenın yazdıgını soyledıgını takma.kolay degıl bı yuvayı yıkmak,bende zamanında denedım ama olmadı.oyuzden bılırım aılendekı sıkıntıyı.uzulme senı anlıyorum ıyı dusun kararını ver.onada zaman ver belkı duzelır,belkı ıyı olursunuz.yuva kurmak cok zor yıkmak 5 dakıka.ıyı dusun tatlım........
SELAM sen de mi boşandın nasıloldu anlatsana?
ben boşanma dilekçesini verdim ve o gün gelmedi o sonra tatil oldu adliye yeniden gün verdiler
5 ay dır ayrıyız ve bitti bana başka bir yol bırakmadı bende dilekçe verdim mahkemeye
ne yapayım? ama üzülüyorum emeklerime 4 yıl dile kolay tam herşey bitti derken ne hale geldim?:Saruboceq: çok dua ediyorum eskisi gibi olayım diye onu tanımadığım günler deki gibi olayımdiye
ah ahhhhh
Olacaksın.Onu tanımadıgın gunlerdeki gibi olacaksın.Yüreğinin güzelliği seni yalnız bırakmayacak.Sen ondan güc almadın ki.Kimseye ihtiyacın yok.Ailen sana öyle güzel sevgi vermiş,öyle güzel yetiştirmiş ki sen içindeki sevgiyi sevgiline kol kanat germiş akıtmıs yüreğine ama anlamamış,kıymetini bilememiş.Gececek hepsi.Duygularına hükmetmeyecek seyler yapmayı dene.Muzik dinleme mesela.İnsanı boyle dönemlerde cok etkiliyor.Spor yapabilirsin.Vucudundaki serotonin maddesini arttırır ve seni neşeli kılar.Bende aynı dönemden geciyorum.Artık onun beni üzmesine izin vermeyecegim.Emeklerimin benim yanıma kar.Sevdim yaptım.Pişman değilim.Bugun olsa yine yaparım.Karakterim böyle.seninde öyle.Pişman olma.Sevdin ve yaptın.yuvana eşine sahip cıktın ama o haketmedi.Kendin icin onu unut.Unutabilirsin.Lutfen gönülden inan.
ahh ahhh güzelim ne kadar doğru demişsin tebrik ederimEn iyisi unutman ve yoluna devam etmen. Bu heriften sana hayır gelmez! Barışırsan ne olacak? Açık açık değişemem demiş yani; "senin için hiçbir şeye uğraşamam! Ya beni böyle kabul et ya da boşan se bilirsin" demiş!kötükedihüso Hazır çocuğun da yok bırak ne hali varsa görsün! Yarın bir gün geçinemez döner sana ama asla kabul etme! Yıllar sonra da böyle olur bu! Aldatılırsın, dışlanırsın. Yol yakınken boşan kurtul ve kendi yolunu çiz. Uzun zaman sürer belki unutman ma unutursun hiç merak etme!
Ne kadar çok sevdim seni
Ölürdüm öl dediğin yerde
Gözlerimden pınar gibi
Akıp duran yaşlar nerde?
Bir rüyadır gelir geçer
Her aşk bir gün hayal olur
Unutulmaz denen günler
Bir gün gelir unutulur
Hiç merak etme neler unutuluyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?