Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğru bir karar vermişmiyim diye hiç düşünmeye gerek yok. Çok doğru bir karar vermişniz.
Ailenizin sizin desteğinizle düzgün bir yaşamı olmuş yuvasını kurmuş size sırt çevirmiş. Giderse gitsin üzülmeyin sevinin ki kısa zamanda gördünüz yüzünü. Evlilik sadece cinselliği paylaşmak değil ki başka kandınlara giderim diyor üstelik yeni evliyken. kendi bile söylüyormuş asla değişemeyeceğini evlendiğine pişman olmuş. Boşanmayıp ne yapacaksınız gözünüzün önünde chatteki bayanlara ettiği iltifatlara buluşmalarına nasıl katlanacaksınız? Daha fazla yara almadan kurtulun o adamdan kurtulun. Hiç arkanıza bile bakmayın.
aklımageldikçe geçmiş üzülüyorum napayım?senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasağol canım bende hepinizin yazdıklarını okuyorum ve senin dediğin gibi yapıyorum a.s.
iyi ki yok yakınken ayrılmışım
çok teşekkür ederim hepinize a.s.
hayatımda yeni bir başlangınç yapmaya çalışıyorum eşim yok artık :lepi:
internette tanışıp evlenen bir insan ne kadar evli kalabilir ki diye sürekli düşünürdüm. demekki doğru düşünüyomuşum. Allah kimsenin başına vermesin çünkü bir insan tanımadığı birileriyle konuşuyosa bu hep devam edecektir. bunu bırakmasıiçin ancak bir mucize lazım o da binde bir. iyiki ayrılmışsın. ilerde başına daha kötü olaylar açabilirdi bu adam.
zo ama yerinde bi karar olmuş cnm ....eminim ki sevgini hakeden ve kıymetini değerini bilen biri mutlaka çıkıcaktır yanlız değilsin önce allah ..ailen ve k.k. var
ümitli ol..olumsuzluklarda tecrübe olsun sana şükür ki çoçuğun yok muş daha perişan olurdun ki...
üzüntülerin şuan taze ama unutucaksın neler unutulmuyorki...
sevgi il ekal