- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
- Konu Sahibi lovelystudent
Romantik tanisma diye bir sey yok, romantizm bakan insanin gozlerinde.
Ben cok romantigim, o yuzden ex-okuzle tanismamiz bana gore cok romantikti, tren istasyonunda tanistik.
Ilk goruste asik oldum. Sonra bana dedi ki, o da o an carpilmis ama pek umursamamis.
Birbirimize hic benzemememize ragmen, ruhum onunkini o anda tanidi diyeyim. Direk iliskiye baslamadik, aramizda elektirk hep vardi ama baslarda flort ettik diyeyim. Aramizda her zaman garip bir sekilde bir bag vardi. O herifin cidden ruh esim oldugunu dusunmustum.
Bu herifle tanismadan 3 ay once fal baktirmistim:)) Falci hatun demisti ki, ruh esinle taniscaksin Mayis ayinda :))) O faldan dedigi baska bir sey tutmadi ama sonra geriye donup baktigimda o cumlesi tutmus.
Yani cidden ilk bakista ask istiyorsaniz inanmaya devam edin, ilk goruste ask bence kendisine inanan insanlari buluyor.
Yukarda ilk bakista ask yok, oyle seyler olmuyor yazan kardeslere lafim sudur ki, vallahi billahi var.:)))))
1 mg tanimadigim, ilk kez gordugum birinin gozlerinde o gun, o tren istasyonunda, bir sekilde hayatin anlamini gordum, zaten gunden sonra o gozlerden baska hiiiiicbir sey benim icin onemli olmadi.
Romantizm, ask vs nin hepsi kafada, karsidaki erkekle pek ilgisi yok aslinda. Romantizmi aramayin, varsa icinizdedir, yoksa zaten baska biri size veremez.
MissCherryBlossom bunu sormam seni üzerse özür dilerim şimdiden
ama ara ara denk geliyorum senin bu ex-öküz'le ilgili yazdıklarına
bu kadar aşıktınız...neden ayrıldınız?