doğru aşkı ne zaman buldunuz?

Romantik tanisma diye bir sey yok, romantizm bakan insanin gozlerinde.

Ben cok romantigim, o yuzden ex-okuzle tanismamiz bana gore cok romantikti, tren istasyonunda tanistik.
Ilk goruste asik oldum. Sonra bana dedi ki, o da o an carpilmis ama pek umursamamis.
Birbirimize hic benzemememize ragmen, ruhum onunkini o anda tanidi diyeyim. Direk iliskiye baslamadik, aramizda elektirk hep vardi ama baslarda flort ettik diyeyim. Aramizda her zaman garip bir sekilde bir bag vardi. O herifin cidden ruh esim oldugunu dusunmustum.
Bu herifle tanismadan 3 ay once fal baktirmistim:)) Falci hatun demisti ki, ruh esinle taniscaksin Mayis ayinda :))) O faldan dedigi baska bir sey tutmadi ama sonra geriye donup baktigimda o cumlesi tutmus.

Yani cidden ilk bakista ask istiyorsaniz inanmaya devam edin, ilk goruste ask bence kendisine inanan insanlari buluyor.

Yukarda ilk bakista ask yok, oyle seyler olmuyor yazan kardeslere lafim sudur ki, vallahi billahi var.:)))))
1 mg tanimadigim, ilk kez gordugum birinin gozlerinde o gun, o tren istasyonunda, bir sekilde hayatin anlamini gordum, zaten gunden sonra o gozlerden baska hiiiiicbir sey benim icin onemli olmadi.

Romantizm, ask vs nin hepsi kafada, karsidaki erkekle pek ilgisi yok aslinda. Romantizmi aramayin, varsa icinizdedir, yoksa zaten baska biri size veremez.

MissCherryBlossom MissCherryBlossom bunu sormam seni üzerse özür dilerim şimdiden
ama ara ara denk geliyorum senin bu ex-öküz'le ilgili yazdıklarına :p
bu kadar aşıktınız...neden ayrıldınız?

MissCherryBlossom MissCherryBlossom bunu sormam seni üzerse özür dilerim şimdiden
ama ara ara denk geliyorum senin bu ex-öküz'le ilgili yazdıklarına :p
bu kadar aşıktınız...neden ayrıldınız?

Insanlar da merak ediyor, konu ac diyen cok ama icimden gelmiyor, soyleyecek bir seyim yok.

Zayif karakter diyeyim kisaca, burdaki kv gorumce benzeri, istersen ozelden yazayim. Zaten benim icimdeki heves de gecti, aradi birkac kez ama yaptiklariyla hem askimizi, hem de benim icimdeki bir seyleri oldurdu. Duygusuz, soguk bir insan oldum , ben boyle biri olmak istemezdim.

En son aradiginda telefonda agladi olesiye mutsuzum diye , ben de geber beter ol dedim. Ben mi sana yedigin haltlari ye dedim abicim, hem kendi hayatini hem benimkini b.k ettin sonra da agliyorsu bu nasil is dedim........her seyi kendin yaptin, su gunku hayatlarimiz senin kararlarin dedim. Sonra da bu daha baslangic, cehennem ateslerinde yanacaksin dedim. Iyi ki demisim, icim sogudu.

Ben sevmiyorum artik nefret ediyorum, karakterimi, ruhumu oldurdu, insanligimi elimden aldi. Cherry'yi katletti. Kendisi de cehennemde yanar umarim benden goturdukleri icin.

Son düzenleme:
arkadaşlar doğru insanı ne zaman buldunuz ve evlendiniz? evlilik kararını nasıl verdiniz.

eski dizilerden rosalında ya denk geldim geçenlerde. fernando hose nasıl da aşıkmış ilk gördüğü andan beri. bende öyle aşk istiyorum ya :/ en azından güvenilcek beni seven biri olsa o da yeticek.
Tamamen hazirliksiz yakalandim. Tam is guc fln derken birden tanistik. O cok baska sehirde ben baska sehirde ama kader bu nerde ne zaman hic belli olmaz. Cok mutluyum sükür 1 sene tanisma falan sonra nikahi basti hic söz nisan olmadan. Simdide bebisimiz guzel kizimizi bekliyoruz :anneadayı::KK200:

Insanlar da merak ediyor, konu ac diyen cok ama icimden gelmiyor, soyleyecek bir seyim yok.

Zayif karakter diyeyim kisaca, burdaki kv gorumce benzeri, istersen ozelden yazayim. Zaten benim icimdeki heves de gecti, aradi birkac kez ama yaptiklariyla hem askimizi, hem de benim icimdeki bir seyleri oldurdu. Duygusuz, soguk bir insan oldum , ben boyle biri olmak istemezdim.

En son aradiginda telefonda agladi olesiye mutsuzum diye , ben de geber beter ol dedim. Ben mi sana yedigin haltlari ye dedim abicim, hem kendi hayatini hem benimkini b.k ettin sonra da agliyorsu bu nasil is dedim........her seyi kendin yaptin, su gunku hayatlarimiz senin kararlarin dedim. Sonra da bu daha baslangic, cehennem ateslerinde yanacaksin dedim. Iyi ki demisim, icim sogudu.

Ben sevmiyorum artik nefret ediyorum, karakterimi, ruhumu oldurdu, insanligimi elimden aldi. Cherry'yi katletti. Kendisi de cehennemde yanar umarim benden goturdukleri icin.

canım ya şu yazdıkların içimi acıttı inan, özellikle de sende yarattığı değişimler...
evet maalesef bazı olaylar insanın yapısını değiştiriyor...
konuşmak istemediğin bir konuda tabi ki bana yaz demem, ama biriyle dertleşmek istersen seve seve dinlerim de paylaşırım da...
çok klasik olacak ama, umarım seni çok mutlu edecek, "seni geri getirecek" biriyle karşılaşır ve çok mutlu olursun
:KK60:

17 yaşımda buldum, ama anlamam bir 6 ay kadar sürdü, 9 sene çıkıp 26 yaşında evlendik, 3 senedir evliyiz bir oğlumuz var, 17 sene maydanoz gibi yasamışım keşke 6 7 yaşında tanışsaydık diyorum bazen, onunla saklambaç oynasaydım sek sek, körebe. ..süt dişlerinin dökülüşünü görseydim, çiçek çıkarmış halini, bisiklet sürmeyi öğrenmesini, alnındaki izin nasıl olduğunu görseydim, sanki bunlar hep kayıp zamanlar gibi geliyo, bir 100 sene yaşamak istiyorum onu, herkese bakıyorum sadece onu görüyorum gibi, o çok iyi bir insan olduğu için ben de iyi olmaya çalışıyorum hoyratlıklarımı törpülemeye çalışıyorum
Ne güzel anlatmışsın sen öyle dayanamadım alıntıladım :KK37: Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım
Konuya gelincede gercek askı buldummu bilmiyorum ama daha önce yaşamadığım birçok güzel duyguyu bir arada yasıyorum ve kafamda hic bir soru işareti yok sevgilimle ilgili. Tabi zaman ne gösterir bilemem. Ilk görüşte anlıyorsun o senin kaderin falan diyollaa bazıları ama ben öyle seylere inanmam, öyle olsa şimdiki sevgilimle 3 senedir çıkıyor olacaktık adam 2 sene hep yoluma çıkmış hic görmedim :KK22:

17 Yaşında buldum aşkımı. 7 yıllık beraberlikten sonra evlendik. 7 Yıldır da evliyiz. 2 miniğimiz var ve Allah'a Şükürler olsun hiç pişman olmadım evlendiğime. :nazar::nazar:

Ayrılıklar da yaşadık (sevgiliyken) büyük kavgalar da. Ama sevgimiz hiç bitmedi. Kuzenlerim kınalarını bana yaktırıyorlar şimdi :KK48:

17 Yaşında buldum aşkımı. 7 yıllık beraberlikten sonra evlendik. 7 Yıldır da evliyiz. 2 miniğimiz var ve Allah'a Şükürler olsun hiç pişman olmadım evlendiğime. :nazar::nazar:

Ayrılıklar da yaşadık (sevgiliyken) büyük kavgalar da. Ama sevgimiz hiç bitmedi. Kuzenlerim kınalarını bana yaktırıyorlar şimdi :KK48:

:nazar::KK200::nazar::KK200::nazar::KK200::nazar::KK200::nazar::KK200::nazar:

Kısmet. Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Mezun olmama 3 ay kala yıllardır hiç denk gelmediğimiz ki küçük bir Kantin imiz vardı, tanıştık. O andan sonra hiç ayrılmadık. Yazın hemen isteme oldu. O mezun olunca baharda evlendik. En büyük özelliği iletişimi çok kuvvetli olması. Dertlerimi uzun uzun dinler.

Bana yazar mısın cherry? Rica etsem anlatır mısın?

:KK74::KK74: Senden de bekliyoruz muzurum. Dökül bakalım :KK48:

alemsin Mata Hari Mata Hari 'um yaw :confused:
21 yaşımda üniversitede rastlaştık, 6 sene çıktık, 13 yıldır evliyiz, bizim de 2 miniğimiz var :nazar::nazar::nazar:
biz de ayrılıklar, büyük kavgalar yaşadık, ama bizim de sevgimiz hiç bitmedi, Allah'a şükürler olsun. :nazar::nazar::nazar:
bana kına yaktıran yok çünkü kınayı çok sevmeme rağmen geline kına yakmayı bilmiyorum walla
:KK48:

X