- 20 Ekim 2009
- 4.405
- 4.833
- Konu Sahibi lovelystudent
Az önce bir konuda yorumunu gördüm yazacaktım ama konuyu baltalamayayım dedim.
Çok yakışıyorsunuz maşallah arada profil fotosundan görüyorum.
Çok teşekkür ederim utandim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az önce bir konuda yorumunu gördüm yazacaktım ama konuyu baltalamayayım dedim.
Çok yakışıyorsunuz maşallah arada profil fotosundan görüyorum.
1 kere Yakınca alışıyorsun
Maşallah sizede canım benim. Çocuklarında sende dünya güzelisiniz Allah ağzınızın tadını bozmasın.
ÖZELE GEL..
bana asılıyortahmin ediyorum bu konu sayesinde özeller havada uçuşuyor
niye gecmis olsun ki? o o doneme aitti, simdi baska bi sen var..
ben de onu diyorum, nicin kapatiyorsun kapini aska sevgiye.. deli olmaElbette oyle. Yasadiklarimiz bizi biz yaptilar. Bizden gecmis cumlesiyle ask bizden gecmis demek istedim. Aski biraktim, sevgi, sicaklik bile hissedemiyorum. Buz kestim galiba :))
Ay canım bırak o pembe dizilerdeki aşkı ortalıkda tükürüğü atacak sıfat bile yok.
niye güvenemedin?eskisi isteyiince çok romantik oluyordu ama güvenemedim işte
ayyy ne güzel işte romantik böyle olur hehhehe Allah daim etsin mutluluğunuzu20 yaşındaydım o zamanlar başka birisine aşık olduğumu sanıyordum insan lise heyecanıyla karıştırıyor tabi baya üzülmeler ergenliğin verdiği aşk acısı tripleri derken beni en son kuzenimin sözlüsü ile aldatınca bi dur dedim kendime uzaklaştım Herşeyden okulu bıraktım işe başladım iş hayatı da olgunlaştırıyor bunu da anladım sonra o beni bulmuş ben onu geç farkettim diyenlere hmm evet yakışıklı çocuk diyip geçiştiriyordum ki birgün kader bizi karşılaştırdı Arkadaşlarımla otururken birde in o denk geldi normalde bana selam verirdi iş yerinden tanışıyorduk o gün beni görünce sinirlendi baya meğersem yanımdakilerden birini sevgilim sanmış böyle böyle aylar geçti ben sürekli bunu düşünür oldum ve birgün iş yerine gittim Konuşmak için sonra annem aradı eve gel şeker de al dedi ben vazgeçmiştim ki konuşmaktan karşıma çıktı baktı baktı öyle ben sana bişey Dicem dedik İkimiz de o önce sen dedi ben sana aşık oldum dedim bu Güldü ben sinirlendim bu gülünce tamam konuşuruz Merve dedi ki benim diğer Adımda var ben hep onu kullanırım kimse bilmez Merve ismimi nerdeyse hayır konuşucaz ayrıca Merve ismimi nerden biliyorsun dedim bu hala gülüyordu sinirlendim çektim gittim 2 hafta işe de gitmedim bunun işyerine de sonra twiterden bulmuş mesaj atıp duruyordu ben Yanıt vermiyordum birgün evden pijamalarda bakkala giderken Karşımda gördüm beş dakika konuşalım sonra git dedi meğersem bu beni küçüklüğümden spordan biliyormuş o zamanlar aşık olmuş sonra lise de benim Başkasını sevdiğimi duymuş başkasıyla takılmış etmiş sonra benim ayrıldığımı duymuş beni aramış sürekli cebinde gizli çekilmiş bi fotom onun işyerinde yıllar önce kullandığım kartın silibini çıkardı ben seni ilk gördüğüm günden beri aşığım seninle evlenicem başkası asla eşim olamaz dedi ve 2 yıl sevgililikten sonra evlendik :)
çok çok daha iyisi seni bulacak inşallah:)23 yasinda tanistik.. buyuk bi askla evlendik.. 24'te bosandim, husran
simdi 25'im, gokyuzunde yalniz gezen yildizlar mod
kıs eline hazır veriyorlar sürüyorsun yaktırmayan kendi düşünsün,ne güzel maşallah Allah ömürlük etsin mutluluğunuzu:))alemsin @srpcnrdnz 'um yaw
21 yaşımda üniversitede rastlaştık, 6 sene çıktık, 13 yıldır evliyiz, bizim de 2 miniğimiz var
biz de ayrılıklar, büyük kavgalar yaşadık, ama bizim de sevgimiz hiç bitmedi, Allah'a şükürler olsun.
bana kına yaktıran yok çünkü kınayı çok sevmeme rağmen geline kına yakmayı bilmiyorum walla