doğru aşkı ne zaman buldunuz?

1 kere Yakınca alışıyorsun :KK70:

Maşallah sizede canım benim. Çocuklarında sende dünya güzelisiniz:nazar: Allah ağzınızın tadını bozmasın.

Sağol canım benim, bilmukabele Hoppa:KK60::KK200:
Amin, hepimiz huzurlu olalım inşallah:nazar:

Aşkı olmayanlara "aşk", aşkı olanlara "süreklilik" diliyorum arkadaşlar :KK36: tabi herşeyi hayırlısıyla...

20 yaşındaydım o zamanlar başka birisine aşık olduğumu sanıyordum insan lise heyecanıyla karıştırıyor tabi baya üzülmeler ergenliğin verdiği aşk acısı tripleri derken beni en son kuzenimin sözlüsü ile aldatınca bi dur dedim kendime uzaklaştım Herşeyden okulu bıraktım işe başladım iş hayatı da olgunlaştırıyor bunu da anladım sonra o beni bulmuş ben onu geç farkettim diyenlere hmm evet yakışıklı çocuk diyip geçiştiriyordum ki birgün kader bizi karşılaştırdı Arkadaşlarımla otururken birde in o denk geldi normalde bana selam verirdi iş yerinden tanışıyorduk o gün beni görünce sinirlendi baya meğersem yanımdakilerden birini sevgilim sanmış böyle böyle aylar geçti ben sürekli bunu düşünür oldum ve birgün iş yerine gittim Konuşmak için sonra annem aradı eve gel şeker de al dedi ben vazgeçmiştim ki konuşmaktan karşıma çıktı baktı baktı öyle ben sana bişey Dicem dedik İkimiz de o önce sen dedi ben sana aşık oldum dedim bu Güldü ben sinirlendim bu gülünce tamam konuşuruz Merve dedi ki benim diğer Adımda var ben hep onu kullanırım kimse bilmez Merve ismimi nerdeyse hayır konuşucaz ayrıca Merve ismimi nerden biliyorsun dedim bu hala gülüyordu sinirlendim çektim gittim 2 hafta işe de gitmedim bunun işyerine de sonra twiterden bulmuş mesaj atıp duruyordu ben Yanıt vermiyordum birgün evden pijamalarda bakkala giderken Karşımda gördüm beş dakika konuşalım sonra git dedi meğersem bu beni küçüklüğümden spordan biliyormuş o zamanlar aşık olmuş sonra lise de benim Başkasını sevdiğimi duymuş başkasıyla takılmış etmiş sonra benim ayrıldığımı duymuş beni aramış sürekli cebinde gizli çekilmiş bi fotom onun işyerinde yıllar önce kullandığım kartın silibini çıkardı ben seni ilk gördüğüm günden beri aşığım seninle evlenicem başkası asla eşim olamaz dedi ve 2 yıl sevgililikten sonra evlendik :)

Aşka gelmiş herkes:21:
14 yaşındaydım lise bir ilk dönemdi
Yanlışlıkla bizim sınıfa girdi kendi sınıfı diye:)
Aman Allahım çarpıldım resmen.
Sonra ertesi gün koridorda gördüm bunu
Hiç belli etmedim tabi :KK59:
Akşam okul çıkışı bi arkadş geldi yanıma yanlış anlama ama bizim arkadaş senden etkilenmiş bugün görmüş konusmak istiyor diye.
Tabi işim olmaz ben öbürüne yanığım:p
Neyse ısrar edince göster dedim kimmiş
Servise binerken dediki bak şurdaki..
İşte o!
O sınıfa yanlıslıkla giren yakısıklı:)
14 yasındaydım ilk sevgilim oldu o..
İlk arkadaşım
Dostum herşeyim o oldu.. 4 sene okuduk o lisede tek bir günümüz ayrı geçmeden..
Evleniceğimiz yılları sayardık 7 kaldı 6 kaldı diye:)
Bir insan yıllar geçsede hala o ilk günki gibi aşkla dolar mi kalbi? Benim doldu..
Onu tanıdığımda küçücük sakalları bile çıkmayan dişleri telli bir erkek çocuğuydu, ben onu büyüttüm oda beni.. 9 sene sonra yaptık nişanımızı önümüzdeki haziran düğünümüzü inşallah
Ben çok sevdim sevildim darısı bütün olmayanların başına:21:

aşk her yaşta güzeldir ama sanki gençken daha öı güzel bilemiyorum yaş i,lerledikçe aşka daha bi çıkarcı gözlemi bakılıyo mesela aşı 45-50 olup aşkı sonuna kadar yaşayan varmıdır? o yaşta insanlar nedense herşeyi maddi olarak düşünüyolar bence maddesellik duyguları tamamen öldürüyor elden geldiği kadar maddesellikten uzak durmak gerek aşkı sonuna kadar yaşayabilmek için
ben bikere aşık olduğumu sandım aşkın ne olduğunu bilmiyosanız hissettiğiniz güçlü bi duygunun aşk olduğunu sanabiliyosunuz ama sunu çok iyi biliyorum ki eğer insan aşıksa bu doğru insanmıdır doğru yapıyomuyum diye sormaz kuşkuya kapılmaz eger kapılıyosa zaten o aşk diildir..... bunu kesinlikle bilir ben 20 yaşında buldum hatta 19 un sonundaydım
ünide bi sevgilim vardı bana çok büyük bi yanlış yaptı iyiki yapmış kızkardeşimde o ara biriyle görüşüyodu liseden arkadaşımdı kızkardeşim dediki abla seni biriyle tanıstırcam meğer bu görüştüğü kişinin abisiymiş ben tabi depresyon modundayım tanıştık telefonla çünkü eşim o zman şırnakta doğu görevi yapıyodu bende üni bitirmi evdeydim
ilk konuşmmız tamamen felaket ti berbattı
kardeşim sevgilisine benim telefon numaramı vermiş aradı görüştükmerhaba falan benim hiç hevesim yoktu zaten havadan sudan 10 dk konuştuk bana tuttu dediki ''' şimdi seninle konuşuyoruz diye sakın heveslenme aramızda hemen bişey olcak evlencez diye bişey yok hemen umutlanma dedi''' bende ne diyosun sen bea çok meraklıydım sana dedim telefonu kapattım 1 ay konuşmadık sonra kendi aradı ve dünyada evliliğe karşı benim kadar biri varmıdır bilemorum o zmanlar neyse 1 ay sonra aradı ben he he he diyip geçiyorum derken yüzyüze görüşmeyede başladık izne geldi sonra ısınmaya başladım falan aradan 3 sene geçti ben okulu bitirmiş atanmıştım onunda doğu görevi bitmişti
evlenelim diye az yalvarmadı o söylediği cümle yüzünden defalarca özür diledi:))))))))))))))))))))))))))) ve evlendik 3 yıl oldu:) bu arada kardeşimle onun kardeşi ayrıldı biz evlendik şimdi eşimin kardeşinin eylülde düğünü var:)

Fernando hozeler dizi filmlerden ibaret.
Ha gerçek hayatta da en fazla bir kac ay fernandoluk görürsün sonrası traş makinam nerde gömleğimi ütüledin mi seni çok seviyorum bulamadığım çorabımı nasıl da hemen buldunlarla devam eder :KK60::KK53::KK53:
Tabi arada bir romantiklikler de oluyor. Ama öyle hayal ettiğin filmlerdeki gibi değil. :KK53:
Screenshot_2015-07-21-20-58-36.png

eskisi isteyiince çok romantik oluyordu ama güvenemedim işte
niye güvenemedin?
20 yaşındaydım o zamanlar başka birisine aşık olduğumu sanıyordum insan lise heyecanıyla karıştırıyor tabi baya üzülmeler ergenliğin verdiği aşk acısı tripleri derken beni en son kuzenimin sözlüsü ile aldatınca bi dur dedim kendime uzaklaştım Herşeyden okulu bıraktım işe başladım iş hayatı da olgunlaştırıyor bunu da anladım sonra o beni bulmuş ben onu geç farkettim diyenlere hmm evet yakışıklı çocuk diyip geçiştiriyordum ki birgün kader bizi karşılaştırdı Arkadaşlarımla otururken birde in o denk geldi normalde bana selam verirdi iş yerinden tanışıyorduk o gün beni görünce sinirlendi baya meğersem yanımdakilerden birini sevgilim sanmış böyle böyle aylar geçti ben sürekli bunu düşünür oldum ve birgün iş yerine gittim Konuşmak için sonra annem aradı eve gel şeker de al dedi ben vazgeçmiştim ki konuşmaktan karşıma çıktı baktı baktı öyle ben sana bişey Dicem dedik İkimiz de o önce sen dedi ben sana aşık oldum dedim bu Güldü ben sinirlendim bu gülünce tamam konuşuruz Merve dedi ki benim diğer Adımda var ben hep onu kullanırım kimse bilmez Merve ismimi nerdeyse hayır konuşucaz ayrıca Merve ismimi nerden biliyorsun dedim bu hala gülüyordu sinirlendim çektim gittim 2 hafta işe de gitmedim bunun işyerine de sonra twiterden bulmuş mesaj atıp duruyordu ben Yanıt vermiyordum birgün evden pijamalarda bakkala giderken Karşımda gördüm beş dakika konuşalım sonra git dedi meğersem bu beni küçüklüğümden spordan biliyormuş o zamanlar aşık olmuş sonra lise de benim Başkasını sevdiğimi duymuş başkasıyla takılmış etmiş sonra benim ayrıldığımı duymuş beni aramış sürekli cebinde gizli çekilmiş bi fotom onun işyerinde yıllar önce kullandığım kartın silibini çıkardı ben seni ilk gördüğüm günden beri aşığım seninle evlenicem başkası asla eşim olamaz dedi ve 2 yıl sevgililikten sonra evlendik :)
ayyy ne güzel işte romantik böyle olur hehhehe Allah daim etsin mutluluğunuzu :KK68:

Esimle 15 yasindayken tanistik. Tabi ozamanlar bi heves var ki sorma :KK70:
O benden 2 Yas büyük. Beraber büyüdük biz, halada devam ediyoruz
7 sene sonra evlendik, simdi yaklasik 3 yildir evliyiz.:KK73:

ya ben ilişki açısından filmlerdeki gibi yaşıyorum :nazar:
eşim adımı "hayatı dizilerdeki gibi yaşayan kız" koydu :rolleyes:
en azından tanışmamız, ilişkimizin gidişatı filan öyle.
:KK200::KK200::KK200:

dogru kısı oldugunu anlamam ıcın 3 ay yettı bana
netıcede bı ınsanla tıcaret yaparsan ısın ıcıne para gırdımı ne oldugunu anlıyorsun
baktım adam ısınde gucunde efendı iş ahlakı gercekten herkesde olmayacak duzeyde
kısısel olarakda cok sabırlı
e dedım hem ahlaklı hem sabırlı erkege bu bıle fazla :KK70:
4 ay ıcınde isteme soz nısan dugun hepsı oldu
10 aylık evlıyım ıyıkıde hislerıme guvenmısım en dogru adam benım ıcın bu
benım ıcın romantızım mısır pörtleğiyle fılm ızledıgınde dısının arasına kacan taneyı oracıkta parmagınla cıkarmaktan oteye gıtmedıgı ıcın
:KK70: hıc oyle fantezılerım olmadıgı ıcın adamlara anlam yuklemedım
bulmam kolay oldu

23 yasinda tanistik.. buyuk bi askla evlendik.. 24'te bosandim, husran :KK53:
simdi 25'im, gokyuzunde yalniz gezen yildizlar mod :KK53:
çok çok daha iyisi seni bulacak inşallah:)
hem güzelsin hem akıllı hem tatlııı hem de iyi niyetli Allah nasip etsin dilerim en güzelinden bir evliliği :)

alemsin @srpcnrdnz 'um yaw :confused:
21 yaşımda üniversitede rastlaştık, 6 sene çıktık, 13 yıldır evliyiz, bizim de 2 miniğimiz var :nazar::nazar::nazar:
biz de ayrılıklar, büyük kavgalar yaşadık, ama bizim de sevgimiz hiç bitmedi, Allah'a şükürler olsun. :nazar::nazar::nazar:
bana kına yaktıran yok çünkü kınayı çok sevmeme rağmen geline kına yakmayı bilmiyorum walla
:KK48:
kıs eline hazır veriyorlar sürüyorsun:p yaktırmayan kendi düşünsün,ne güzel maşallah Allah ömürlük etsin mutluluğunuzu:))

Bende cok severdim rosalinda`yiii :KK200:
Ama o dizileri izleyip ayni tarz asklari beklemek dogru diil cünkü o tarz asklar yok disarda :KK14:

X