- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- Konu Sahibi lovelystudent
Onunla tanıştığımda hayatımda biri vardı. 1.5 yıl ite kaka ilerletmeye çalıştığım aynı iş yerinden biriyle çıkıyordum. Beni seviyordu, ailelerimizde uyuyordu ama ben de birşeyler eksikti. 25 yaşındaydım evlenilecek adam diye devam ediyordum. Sonra sözlümü tanıdım. Özel hayatımı pek konuşmayı sevmem zaten. Erkek arkadaşımla da o sıra ciddi kavga etmiştik. Sözlüm benden çok etkilenmiş(fotomu görmüş). Tabii hemen telini verdi bana arkadaşlarımın vasıtsıyla. Tembihlemiştim sakın vermeyin diye. Dolayısıyla benimki onda yoktu. Neyse bir gece evde tekim sözlüm yine facebooktan yazıyor.Canım sıkıldı dur dedım bunu arayayım. Ama yine aklımda yeni bir ilişki yok hatta var olanı bitirmek istiyordum o kadar yoruldum. Neyse ben özelden aradığımı düşünüyordum böyle sohbet ettik. Sonrada kapadım. Neyse dedim telefonum vs yok, bir daha da aramam zaten diye. Meğersem arayamamışım #31# mi *31# mi hala daha bilmem. bu vatstapptan yazdı bana. E günaydında benden olsun diye. Eyvah dedim! Nasıl ya vs. Neyse ben yine bozuntuya vermedim. Pekte konuşmuyorum. Dedim bir iki yazar cevap vermezsem siler beni. Sıkıntı yapmadım. Sonra sürekli yazmaya başladı. Bir gün işte çok canım sıkıldı, nasılsın dedi kötüyüm dedim. Aradı açtım. 1.5 saat vs konuştuk. Tabii ben yine ona karşı bişi hissetmiyorum. Sonra görüşelim de görüşelim ısrarları başladı. Cevap ya vermiyorum ya da sallıyorum. Sonra trip attı bana 2-3 hafta konuşmadık. Önemsemedim. Hiç bir arama mesaj dahi atmadım. Umrumda değildi açıkcası. Zaten soğuk kış günlerinde dışarıya adımımı atmam. Sözlüm bana hava durumunu gönderdi bak bu haftasonu güneşli görüşelim diye. Benimde herşeyim planlıdır, dedim bu haftasonu alışveriş yapacağım kimseyle görüşemem. Yine tepesi atmış (sonradan dediğine göre) Tamam alışverişinde eşlik edeyim dedi. Başta sallayacaktım yine ama dedim ki ne zaman başımdan savmaya çalışsam gitmiyor. Gideyim alışverişe zaten yorgun olurum eve de geç kaldım der 30 oturur kalkarım dedim. Yani giderken bir daha görüşmek gibi bir düşüncem yoktu. Neyse buluştuk 2 saat konuştuk hiç bir şey ne içtim ne de yedim. Acayip rahatsız olmuş sonradan söyledi :) Sonra tekrardan yazmaya devam etti. Yine cevap yok tabii benden. Doğum günümde dersten çıkıp istanbulun bir ucundan bir ucuna gelmişti benim için. Üstelik annem yurtdısından dönecegı için onunla görüşmeyeceğimi biliyordu. Başta emrivaki yaptı diye kızacaktım ama doğum günüm mutlu etmek için uğraşıyor mutsuz etmeyeyim dedim. Neyse 30 dk beni servisimdeymişim gibi evime taşıdı sadece 30 dk için.Bu arada diğer ilişkimi bitirmiştim. Sınavları vardı Ankarada vermek için gitmişti. Dönüşte Sabihadan almış bileti. Elinde bavullarla ben Anadolu yakasındayım, görüşelim mi dedi. Dedim ben yine alışverişe çıkacağım istersen gel. Yine ses etmedi geldi. Neyse ayrılırken o kadıkoy yönüne ben kartal yönüne gittim metroda.Vedalaştık vs. Tek başıma metro bekliyorken sonra geldi bana bir sarıldıki sormayın. İçimden birşey aktı resmen. Afalladım. Öyle başladık. Sonu nasılolur bilmem, inşallah hayırlı olur. Kadere karşı gelinmiyor belkide. Bakalım. Allah herkesin gönlüne göre versin.Amin. Maşallah hepimize.