- 16 Mayıs 2014
- 454
- 1.899
- Konu Sahibi lovelystudent
19 yaşında tanıştık. Üniversite de. 4 yıl sonrada evlendik.4 yılın içinde kavga ettik, ayrıldık. Ama işte bugün yine birlikteyiz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En hızlı bendim sen nerden çıktınIlk tanismamizin romantik degildi internetten gorustuk aklimdada hiç oyle birsey yoktu hatta ilgimi bile cekmemisti sadece cok komikti ve beni eğlendiriyordu. Oyuzden bikaçgun takilabilirim diye düşünmüştüm sonra konuşmalar uzadi laf lafi açtı beyimiz evlenmeyi dusunmuyormuş kesinlikle asla Bende bunun sorun olmayacagini iyi vakit gecirmenin yeterli oldugunu ve eglenebilecegimizi söyledim.Evlenmek umurumda degildi ikimizde rahatlamiştık simdi ...
Sira bulusmaya geldi o başka bir sehirden bulundugum sehre geldi ve ilk bulusmamizda atladik 1 gece konaklamali sehir disi gezimize gittik veee INANILMAZDI... hayatımda gecirdigim en guzel gezi denebilecek kadar iddaliydi
Ogunden sonra her haftasonu benim bulundugum sehre gelir pazar gunune kadar otelde yatar kalkar benimle gorusurdu cok degil 1,5 ay icinde elinde yüzükle onumdeydi ve hızlı bir nikahla aninda evlendik herkesin ağzı acik kaldi :) ama o hizlandirilmiş flort donemini okadar yogun ve hareketli yasadikki 6 aya bedel olur desem yeridir
Agustosta 1. Senemiz olacak 22 yaşındayım eşim 30
En hızlı bendim sen nerden çıktın
kuzum benim, guzel niyetli guzel yurekli arkadasim Rabbim hepimizi feraha erdirsin.. guzel duana yurekten 'amin' diyorum.. iyiki tanidim seni ayrica..çok çok daha iyisi seni bulacak inşallah:)
hem güzelsin hem akıllı hem tatlııı hem de iyi niyetli Allah nasip etsin dilerim en güzelinden bir evliliği :)
iste diyorum ya, ilkindeki heyecan fos ciktigindan, bilincaltina ask artik bu sekilde kodlaniyor demek..daha çok huzuru ve mutluluğu hissediyorsun ama o aşırı heyecan olmuyor :)
yav he hee git oglum şahininle ötede yanlaYaaağ saçmalama bebeyim ben sağdece biraz dağğa yakından tanımak istedim seni annatabiliyo muyum..
Üniversite de okuyor :) 3 yıldır falan da sevgilisi yok:)Merak ettim kardeşiniz ne yaptı?
Şuraya bi 'ayakta alkışla' tuşu koysalarda bassam Tükürük atıcak sıfat yok bide romantik tanışması eksikti
Ben 30 yasinda karsilastim. Ayriliyoruz ama seviyorum gercekten asik oldugum tek insan esim.
Bu klavye ergen gibi hissetmeme neden oldu ayrica ya. Pof
Ben 30 yasinda karsilastim. Ayriliyoruz ama seviyorum gercekten asik oldugum tek insan esim.
Bu klavye ergen gibi hissetmeme neden oldu ayrica ya. Pof
Canim sevginin yetmedigi en buyuk ayrimi yasiyoruz. Birbirimizi anlamiyoruz kesinlikle. Ben plutondayim esim merkurde resmen. Benim guvenimin sarsildigi seyleri o buyutme olarak goruyor en basitinden. Kavga etmektense ayri ve huzurlu olalim dedik. Sadece aşk yetmiyor işte uyum da onemli.Ayrilmayin o zaman severek ayrilmain bir mantigi yok bana gore.
Cok kavga ediyoruz. Ayni konulara cok farkli bakis acilarimiz var ve ikimizde sinirliyiz. Son zamanlarda hic mutlu gunumuz olmadi yorulduk.severek ayrılmak,ama neden
Canim sevginin yetmedigi en buyuk ayrimi yasiyoruz. Birbirimizi anlamiyoruz kesinlikle. Ben plutondayim esim merkurde resmen. Benim guvenimin sarsildigi seyleri o buyutme olarak goruyor en basitinden. Kavga etmektense ayri ve huzurlu olalim dedik. Sadece aşk yetmiyor işte uyum da onemli.
vayy beee ne güzel maaşallah!! hep özenirim bu tür hikayelere nedense.. nasibine erkenden kavuşmak çok güzel bir duygu olsa gerek..en güzeli de bu olsa gerek. ilk karşına çıkanla evlenmek. hem de liseden bu yana süren bi aşk. Allah nazarlardan saklasın canım mutluluğunuz böyle devam etsinnn..