doğru aşkı ne zaman buldunuz?

19 yaşında tanıştık. Üniversite de. 4 yıl sonrada evlendik.4 yılın içinde kavga ettik, ayrıldık. Ama işte bugün yine birlikteyiz :)

Ilk tanismamizin romantik degildi internetten gorustuk aklimdada hiç oyle birsey yoktu hatta ilgimi bile cekmemisti sadece cok komikti ve beni eğlendiriyordu. Oyuzden bikaçgun takilabilirim diye düşünmüştüm sonra konuşmalar uzadi laf lafi açtı beyimiz evlenmeyi dusunmuyormuş kesinlikle asla :KK70: Bende bunun sorun olmayacagini iyi vakit gecirmenin yeterli oldugunu ve eglenebilecegimizi söyledim.Evlenmek umurumda degildi ikimizde rahatlamiştık simdi ...

Sira bulusmaya geldi o başka bir sehirden bulundugum sehre geldi ve ilk bulusmamizda atladik 1 gece konaklamali sehir disi gezimize gittik veee INANILMAZDI... hayatımda gecirdigim en guzel gezi denebilecek kadar iddaliydi :KK70:

Ogunden sonra her haftasonu benim bulundugum sehre gelir pazar gunune kadar otelde yatar kalkar benimle gorusurdu cok degil 1,5 ay icinde elinde yüzükle onumdeydi ve hızlı bir nikahla aninda evlendik herkesin ağzı acik kaldi :) ama o hizlandirilmiş flort donemini okadar yogun ve hareketli yasadikki 6 aya bedel olur desem yeridir
Agustosta 1. Senemiz olacak 22 yaşındayım eşim 30
En hızlı bendim sen nerden çıktın :KK70:

çok çok daha iyisi seni bulacak inşallah:)
hem güzelsin hem akıllı hem tatlııı hem de iyi niyetli Allah nasip etsin dilerim en güzelinden bir evliliği :)
kuzum benim, guzel niyetli guzel yurekli arkadasim :KK68: Rabbim hepimizi feraha erdirsin.. guzel duana yurekten 'amin' diyorum.. iyiki tanidim seni ayrica..

Fernando hose filan ne oluyor yarabbi dedim bi an :KK53:
Brezilya'da geçen o aşklara nasıl özendiniz o da ayrı bi vaka :KK53:

18 de tanıştık 25 de evlendik evliliğimizin 2.yılı

Toplamda 9.yılımız..

Eşimi çok seviyorum dünya ya bir daha gelsem yine onu severim.

Ben 30 yasinda karsilastim. Ayriliyoruz ama seviyorum gercekten asik oldugum tek insan esim.
Bu klavye ergen gibi hissetmeme neden oldu ayrica ya. Pof

Ayrilmayin o zaman severek ayrilmain bir mantigi yok bana gore.
Canim sevginin yetmedigi en buyuk ayrimi yasiyoruz. Birbirimizi anlamiyoruz kesinlikle. Ben plutondayim esim merkurde resmen. Benim guvenimin sarsildigi seyleri o buyutme olarak goruyor en basitinden. Kavga etmektense ayri ve huzurlu olalim dedik. Sadece aşk yetmiyor işte uyum da onemli.

ben dizilerdeki gibi romantik bi tanışma da aramıyorum seveyim,sevileyim,uyuşalım yeter diyorum ama onu bile bulamıyorum malesef :KK61:27 oldum ne gelen var ne giden ne arayan ne soran :KK43: yaşım mı geçti acaba sevilmek için çok mu geç nedir?
bulanlar ne kadar şanslı maaşallah ya..

Canim sevginin yetmedigi en buyuk ayrimi yasiyoruz. Birbirimizi anlamiyoruz kesinlikle. Ben plutondayim esim merkurde resmen. Benim guvenimin sarsildigi seyleri o buyutme olarak goruyor en basitinden. Kavga etmektense ayri ve huzurlu olalim dedik. Sadece aşk yetmiyor işte uyum da onemli.

Yapmayin etmeyin bosanmayin durun :)

20yasinda buldum 3ay icinde nisanlandim 1.5 sene sonra evlendim.

ama dizideki gibi ask yasamadim iyikide yasamadim bayar beni ole seyler.

X