Doğmamış çocuğuma biçilen donlar

Birde hamileyken herkes böyle plan yapıyor sonra cocugun gürültüsünü dağınıklığını kaldıramıyorlar

Ben de rahatsız olurum sanırım ,tamam sahiplenmeleri, şimdiden bu kadar sevmeleri güzel,ama planlarinda sizin olmamaniz ama çocuğun onların yanında kalmasi mevcut.Bence sizi de rahatsız eden bu.Herkesin rolü belli ,anne rolü ile babaanne rolü yer değiştirmiş onların hikâyelerinde.Dogru gelmedi bana

Onlardan yana cok sıkıntım oldu canm zamannda 5 6 senelik evliyim yeni değil ki ihtiyacm olduğuu zaman kimse ne maddi ne manevî yanimda oldu bugun cok sukur her sey yolunsa onlarn yalan sevgilerine ilgilerine ihtiyacm yok yani

31 yaşındayım bizim 5 yil çocuğumuz olmadi ailem cok istiyordu hatta bu 5 yilin 3 yili baski altinda kalmisimdir. Simdi hamileyim nasibi gelince oldu yureklerindeki gözlerindeki heyecani anlatamam , evet dogmamis cocuga don bicmisler haklisiniz ama mumkun oldugunca kirmayin he diyip gecin sonra pismanlik duymasiniz

Yalnız çocuk büyütüyorum, evet annem veya kayınvalide biraz destek olsa dediğim çok oldu. Hatta annem bakarım ama yanıma gönder dedi (1000 km mesafe ), kv aynı şekilde hafta sonları görürsünüz dedi. Velhasıl şu an kıt kanaat geçinen ama yine de böyle şeylere müsaade etmeyen ebeveynleriz.
Bakmak ayrı şey kendi çocuğu gibi görmek ayrı şey. Benim kurallarıma ve düzenime göre bakmayacaksa üzerine para verseler istemem zaten. Bunun nankörlükle de alakası yok, çocuksahibi olunca göreceksiniz zaten. Sizin aylarca uğraştığınız bir şeyi büyükler bir kaç günde ezip geçebiliyor ve başa dönüyorsunuz. Cinnetlik.

Bacm ne güzel bakmaya hevesliler işte benm annemde Allah askına bir daha cocuk yapma cok zor bakması diyo kayınvalide desen kızlarının cocuklarına bakıyo bakmak isteyen yok ailede
Bakmaya hevesli değiller çocuğa el koymaya hevesliler. Ebeveynleri dururken sağlıklıyken çocuk sanki yatılı okula gönderilir gibi hafta içi orda haftasonu burda olur mu?

Ayy biran benim kv. Denmi bahsediyorsun diye düşündüm. Benimkide aynı daha yeni yeni kendini geri çekmeye başladı. 20 ayımı bana zehir etti. Evime gelip çocuğumu gizlice alıp evine mi götürmedi daha yeni doğmuş bebeğe turşu suyumu içirmedi acı yemeklermi yedirmedi uyardığım halde sen bana karışamazsın deyip beni az deli etmedi. 6 ayllıkkwn ağzına kocanan Bi ceviz vermiş emsinmiş diye. Bulduğu herşeyi yedirmek istiyo zararlı zararsız farketmiyo canı çekmesinmiş çocuk onun ne olduğunu bilmiyo bu alıyo kola içirmeye çalışıyo canı çekmesinmiş. Çocuğumun altını o değiştirmek istiyo e ben varken sen neden değiştireceksin ki. Bana Bi ara diyodu ki. Sabah uyanınca bana getir ben onu yedirir altını değiştirir yıkar uyuturum yatarken götürürsün e ben çocuğumu ne zaman görücem. O çocuğu senin için mi doğurdum

Kadın heveslenmiş ne güzel hayal kuruo.Ayrıca bende bakıcılardansa anneannenın babaannesın bakmasını daha saglıklı buluyorum.Saglıkla alın kucagınıza ama gönül kırmayın lutfen.

Benim tanıdığım bir kadın var. Kadının kendi oğlunu kayınvalidesi büyütmüş farklı bir şehirde. Şimdi ikiz torunu olacağı zaman gelinine erkek bebeği bana ver ben büyüteyim dedi durdu. Resmen kendi analığını torununda yaşama isteği bu. Çünkü ne kendi anne olduğunu hissedebilmiş ne oğlu evlat olduğunu hissedebilmiş. Hala annesine aşırı öfkeli ve tahammülsüz. Ama öyle torun bakmakla telafi olmuyor işte. Aksine o bebeği kayınvalideye verseler o da babasının kaderini yaşayacak.

Ayyy bu ne? Eve gelip çocuğunu gizlice alıp götürmek mi polisi ararım çocuğumu kaçırmışlar diye

Ayyy bu ne? Eve gelip çocuğunu gizlice alıp götürmek mi polisi ararım çocuğumu kaçırmışlar diye
Bende çok şeyler düşündüm Bi süre sonra paranoyak oluyosn ve sürekli zarar verecekmi alıp götürecek mi diye düşünüyosn hatta alırsa hemen gider şikayet ederim gibi planlar yapıyorsn. Yine sustum dayandım yuvam bozulmasn bu insan yüzünden diye. Artık çocuğumu yanımdan ayırmıyorum oda eskisi gibi bana zulmedemiyo

Aynen öyle. Sorun bakmak değil ki. O kadar çok seviyorlarsa anne babanın kurallarıyla baksınlar. Zaten bakıcının tek avantajı bu. İstediğini söyleyebiliyorsun rahatça uyarıp kural koyabiliyorsun.

Benim henuz dogmamis bebegim icin misira gonderin ben bakayim bebege demisti babaannesi olacak kadin. Asla dedim sacmalamayin ülke hatta kita degistirecek cocuk neden babaanne ego tatmin edecek. Zaten babada hayatimdan ciktigindan beri kadinin torun sevgisi aniden sondu de rahatladim yoksa kocasinin boslugunu benim bebegimle doldurma plani vardı.

Benimkiler de kızıma bakmadı. Eşim işten çıkarıldı,süründük, bakıcı bulamadık, eşim şimdi girdi yarın başladı o bu derken 1 sene rezil olduk küçücük çocukla, öz annem bile ben bakmam dedi. Kendi hayatları varmış benim çocuğuma bakmak zorunda değillermiş.

Sizin yanınızda konuşurlarken hiç ilgilenmeyin , kısmet deyip konu değiştirin 3-5 kere yapar susarlar.

Kadın heveslenmiş ne güzel hayal kuruo.Ayrıca bende bakıcılardansa anneannenın babaannesın bakmasını daha saglıklı buluyorum.Saglıkla alın kucagınıza ama gönül kırmayın lutfen.
Öyle sizin düşündüğünüz gibi bir durum olmuyor hastalık boyutuna getirenlerde inşallah hiç bir annenin başına gelmez ama beni psikolojik tedavi olacak hale getirdiler 3 yıl ilac kullandım zorla alırlardı evlerine götürmek için peşlerine düşsün ağlasın diye neler yaparlardı zehir zıkkım ediyor kimisi yoksa herkes ister sağlıklı bir anneanne babaanne dede ilişkisi olsun onlar anneyi yok sayıp sen sadece doğur ve ver biz canımızın istediği gibi ne yaparsak yapalım şeklinde oluyor

Hevesleri var belli ki güzel bisey ama yarın bir gün bu olcak böyle olcak diye diretirse işin zor. Saygı duyarak yaparlarsa ne ala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…