- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana ne mi akfjsjf. Bende okuyucuyu farkında mısın?Sana ne?
Hanımlar merhaba.
Bu platformda herkesin başka boyutlarda sıkıntıları var , Yaradan herkesin yardımcısı olsun. Benim konum saçma gelebilir ama gönlümde ve gözümde büyüyor büyük endişelerim oluşuyor. Lütfen yargılamayın fikriniz varsa paylaşın, veya yaşadıysanız.
Eşimle yeni evliyiz 4 ay kadar oldu.
Gelecekten bahsederken, çocuk konusu açıldı ve ileride nasip olursa kendi annesinin bakması gerektiğini söylüyor.
“Çocuğun yeri baba ocağıdır” diyor.
Çocuğu babaannenin büyütmesi gerekirmiş.
Annem ve kv evime aynı uzaklıkta.
Kv kendi kızının çocuğunu büyütüyor şu an yani torun sevgisini tattı, büyüttü.
Eşim kendi çocuğunu da annesinin büyütmesini istiyor yani ben çalışırsam.
Benim ailemi yani kadın tarafının ailesini dışlıyor gibi. Aile ziyaretlerinde hep nazlanır, zorla götürürüm. ( bu arada ailem, çok kibar naif insanlar onlarla birlikteyken kuzu gibi)
Benim isteğim ılımlı olması. Ya anneanne de babaanne de bakar ikisinin de gönlünü yapmamız lazım demesi gerekirken beni ve ailemi asla düşünmemesi.
Bu arada yeğeninden kalma sözde kullanmadığı birkaç eşya doğmamış çocuğum için saklanıyor...
Eşim kullanılabilir olarak görüyor , durumumuz var ama ben yenisini alacak olsam kursağımda bırakacak gibi şimdiden tavırları.
Arkadaşlar endişelerim var.
Lohusalık vs bu sorunları endişeleri yaşayarak geçsin istemiyorum. Size tuhaf gelmesin lütfen.
Fikirleriniz
Had bildirecek olan sen misin?Sana ne mi akfjsjf. Bende okuyucuyu farkında mısın?
İnsanların vaktini çalmak senin ne haddine?
Buradaki insanları saf yerine koymak senin ne haddine?
Mesele giydirmek kullanmak değil. Benim tarafımdan gelecek ikinci ele eşim müdahale eder mesela erkek olduğu halde, bu bana garip geliyor.2.el eşya kullanmak bana normal geliyor. (Tabi tercih meselesi) Oğlumdada kullandim yeni dogacak bebegimede kullanicam. Kalan bütçemide daha özel şeylere ayırabiliyorum. Eskiler çocuğun yediği helal giydiği haram derler. benim bir elbisem vardi küçükken o elbiseyi benden sonra en az 4 5 kuzenimde giydi. (hepimizin o elbiseyle resmimiz var)
Ben had bildirecek olan benim dedim mi?Had bildirecek olan sen misin?
Okuma, bakma.
Herkesin kendi aklı fikri.
Yorum yapmak zorla değil, fikrini beyan etmek isteyen ediyor. Hak savunacaksan burası yeri değil, dışarıda stklar var birçok, gerçek mağdurları savun.
Bana söylediğinde şok oldum. Dedim anne biliyorsun doğumdan ya ben ya bebeğim sağ çıkmayabilirdi. Tansiyonumu asla düşüremediler. Ben o halde sana yaldızlı davetiye mi bastırcaktım. Bak yine sinirim zıpladı
Mesele giydirmek kullanmak değil. Benim tarafımdan gelecek ikinci ele eşim müdahale eder mesela erkek olduğu halde, bu bana garip geliyor.
Acıdım ben adama yaaa...doğmamış varolmayan çocuğun okula başlayacağı günüde dert ediyordur kesinO değilde bu konu sahibinin de bir konusu yok ki banlanmadan tarihe karışsın... Hepsinde aynı akıbet.
konu sahibinin eşinin banlama şansı da yok adam rahat bir nefes alsın
Adamın haline acınmayacak gibi değil...Acıdım ben adama yaaa...doğmamış varolmayan çocuğun okula başlayacağı günüde dert ediyordur kesin
Normalde kadınlara deriz korun bu adamdan çocuk yapma, burada tam tersi düşünüyorumAdamın haline acınmayacak gibi değil...
Nerden bulaştım diye kafasını alfalta sürtüp kıvılcım çıkarmıyorsa ben bişey bilmiyorum
Çocuğun yeri baba ocağıdır
Görümcenizin çocuğu niye baba ocağında değilmiş o zamanKv kendi kızının çocuğunu büyütüyor şu an