Sizinkiler sizi taşıyıcı anne sanmışlar.O döneme kadar kayinvalidemin laf sokuslarina da ,diğer aile üyelerinin boş konuşmalarına da güler geçerdim...ama karı koca çocuğumu benden kiskanmalari ,kasıtlı olarak bebeği benden sakinmalari kendilerine karşı olan tüm saygı ve sevgimi bitirdi .Annemin evine gittiğimde ki tantanayi söylemiyorum bile bak! Torun sadece onların torunu sanirlardi ,kendilerinde kalıp sonrasında anneme gitmemize bozulurlardi , annem gelip onlarda torununu gorecekmis .Bana da işe dönme donemde "çocuğu bizde birakin ,tatillerde görürsünüz" teklifi yaptılar . kayinvalidemin babası aracılığıyla ..arada 400 km var ! Bayramda izinde gorurmusum lutfe bak
Ben bizzat kendim annemden uzak büyümek zorunda kaldım anneanne baktı bana farklı şehirde. Annemin şartlar öyle gerektirmiş Ben çocukken iyi hoş sanırdım küçük yer anneanne evi oynar gezerdim ama o travma hayatımın ilerleyen dönemlerinde öyle şekillerde karşıma çıktı ki... ben bir çektim belki annem bin çekti, millet ne meraklı çocuğu anası dururken kendi yanına almaya