ama diğer konularında sayfalarca yazdım
adamı kendi çizdiğin sınırlara sokmaya çalışma
ille de birimiz baskın olacağız diye uğraşmayın şu evlilikte diye
ortada çoluk yok çocuk yok kim bakacak tartışması var
yani eşyaları da dayısının çocuğu olunca kullanılır diye genel bir cümle kurulmuştur muhtemelen
mesela evimde bir bebek tartısı var
oğlum 10,5 yaşında zamanında dünya para verip aldık bir kaç kez kullandık
gerçekten işine yarayacak bir yakınım olsa anında vereceğim ama kime vereceğim
yani sokağa çıkıp da bebek tartım var ihtiyacı olan var mı denmiyor
ama oğlumun halası o zaman çocuk sahibi olmaya karar vermişti, ona veririm diye düşünmüştüm
yenisini alalım, hevesimiz var denilecek bir şey değil ki elektronik alet
belki beşiktir, battaniyedir olmaz da diğerleri neden olmasın
tartıyı buradan prematüre bebeği olan birisine göndersem mi teklif etsem mi diye de düşündüm de sonra ben alamıyor muyum tepkisinden korkup burada dahi teklif edemedim
yine zamanında dünya para verdiğim mama sandalyesi vardı onu belediyeye verdim ihtiyacı olana versin diye hiç sıkıntı değil de belki kuzen olsaydı ona teklif ederdim
bu arada çocuğun yeri baba ocağıdır lafına tepki gelmiş de çocuğun yeri baba ocağı dediği ocak, anne ve babasının şu an bulunduğu ocak
yani ne adamın ailesinin ne de kadının ailesinin yanı, mümkünse onların himayesinden uzak kendi ocakları
bu tarz bir senin ailen benim ailem çekişmesi ile büyüyen ama babaannem buna izin veriyor sen neden hayır diyorsun deyip neneleri birbirine düşüren çocuk o kadar çok ki
çocuğa annesi bakar diğerleri ihtiyaç olduğunda yardımcı olur, çalışma nedeni ile bakılacaksa da bakıcı bakar diyeyim yine de konu sahibi bir kaç haftaya tekrar sorar