- 6 Eylül 2014
- 629
- 1.048
- 40
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
Kayinvalidemle altlı üstlü oturuyoruz aramızda iyidir 7 yıl olacak evlendigim ama kızımı bir yasina kadar yaninda eşim yada ben olmadan alt kata yollamadim çünkü eltimin oğlunda tecrübe ettim 3,5 aylık bebeğe erkek çocuk canı ister diye patates kızartması yedirmisler çocuk kusunca eltim farkediyor birde sadece anne sütü alan bebekti hiç birşey vermeyin diye tembih edilmesine rağmen çocuk aglardi aman ağlasın ciğerleri açılır biraz daha kalsın derler cikarmazlardi üst kata eltim sesine inerdi çocuğun bende gözümün önünde yaşananlardan sonra aldım tedbirimi kucaktan inmeyen bebe olmasına rağmen her işimi kızımla kanguruda yaptım yoruldum mu yoruldum ama içim rahatti şimdi 4,5 yaşında babaannesinde 4-5 saat kalır isim olduğunda canı sıkılınca pıtır pıtır çıkar merdivenleri gelir eve ,özgüveni yüksek çok sosyal bir çocuk hiçte bana bağımlı değil erkenden alıştırmak değil biraz çocuğun kişiliğiyle alakalı diye düşünüyorum sizde önünüzdeki kötü örneği görmüşsünuz tabiki tedbirini simdeden alın annesi siz olacaksınız sizin kurallariniza uymak zorundalar taviz tavizi doğurur çünkü