İnsanın hayali torunu sevip oynamak parka götürmek olsa elbette rahatsız etmez. Birisi sizin çocuğunuzu haftanın 5 günü yanına almaktan anasıyla babasının 2 gün görmesinden bahsetse canınız sıkılmaz mı? Hiç kimse çocuğu kendi torun sevgisi adı altında anasından uzakta tutmayı düşünecek kadar ileri gidememeli
Konu sahibinin hayatı ve evlâdı üzerinde onun istemediği hayaller kurdukları için ilgilendirmis olmasin sakın
Hevesliler ne güzel. Kırma bence. Onlara çok ihtiyacın olacağı zamanlar olacak. Sen sınırlarını çizersin. Terbiyesine müdahale etmesinler, kalma konuları da zaten öyle olmaz. Ohooo o zaman gelene kadar kim ole kim kala...Eşimin anne babasının akranları torun torba sahibi olup biz geç kalınca şimdiden hevesliler. Lütfen beni nankörlükle suçlamayın Ancak bu heves artık canımı sıkmaya başladı. Her görüştüğümüzde bir plan, işte şöyle yapacağım böyle edeceğim. Yazları yazlığa gönderirmişiz biz de haftasonu gelirmişiz o babaannesiyle tatil yaparmış biz çalışırken. Okul bölgesine biraz uzak bi yere taşınmayı düşünüyoruz, hooop ‘hafta içi bende kalır benden gider gelir okula’ . Oldu canım? Başka? En son geçen hafta ben torunum olunca kimselere bırakmam dedi. Görümcem de atlıyor ‘aa annem varken bakıcı düşünmeyin neler yapar çocuğa’ Ben de şakayla karışık ‘Hadi ordan herkes kendi çocuğunu alsın ben çocuğumu alırım oğlunu da senin yanına yollayıveririm valla’ dedim. Anlayana... yahu bi durun çocuk olacak da doğacak da okula gidecek de... en sonunda durun bi doğsun da allah ne gösterecek o zaman düşünürüz dedim ben şimdiden bunları konuşmayı doğru bulmuyorum dedim.
Bazı arkadaşlarım var coronadan bakıcıları giden kreşleri kapanan keşke kayınvalidem/annem baksa gelse diye bekleyen. Şimdi onları düşününce nankörlük mü diyorum ama beni de bu muhabbetle fena bayıyorlar artık
neden bu kadar tepkilisin? Mutlaka sorunlar olmuştur. yoksa ilgi görmek insanı bu kadar rahatsız etmez?Bende ilk kez anne olcam bazen esimin ailesinin hamileliğim hakknda konusmasna bile tahammül edemiyorum bebis doğunca ne olcak bilmiyorum aramız bozuk zaten bana kalsa çocuğumu göstermem bu seferde esimle kotu olcam bitane donda ben biçtim simdi hakkmzda hayırlısı
Çocuk doğmuş olsa da o yasa gelse bunlar söylense elbette teki versin, ben de verirdim. Burada daha hiçbir şey yok ortada. Onlar hayal kuruyor. Çoğu aile böyle şeyler söyler de yapa da yüzde bir olur. Canını sıktığına değmez konu sahibinin.Don bicmeyi pek severim, o yuzden mubabbetler bana simdi gerek yok gibi gelmedi.
Herkes de pek sevmis kayin ailenin planlarini. Ama ben kendi adima hic hoslanmam, neden cocugum anasi babasi ile degil de buyuklerle kalsin ki, buradaki iyi niyeti ben goremiyorum sanirim.
6
neden bu kadar tepkilisin? Mutlaka sorunlar olmuştur. yoksa ilgi görmek insanı bu kadar rahatsız etmez?
Çocuk doğmuş olsa da o yasa gelse bunlar söylense elbette teki versin, ben de verirdim. Burada daha hiçbir şey yok ortada. Onlar hayal kuruyor. Çoğu aile böyle şeyler söyler de yapa da yüzde bir olur. Canını sıktığına değmez konu sahibinin.
Eşimin anne babasının akranları torun torba sahibi olup biz geç kalınca şimdiden hevesliler. Lütfen beni nankörlükle suçlamayın Ancak bu heves artık canımı sıkmaya başladı. Her görüştüğümüzde bir plan, işte şöyle yapacağım böyle edeceğim. Yazları yazlığa gönderirmişiz biz de haftasonu gelirmişiz o babaannesiyle tatil yaparmış biz çalışırken. Okul bölgesine biraz uzak bi yere taşınmayı düşünüyoruz, hooop ‘hafta içi bende kalır benden gider gelir okula’ . Oldu canım? Başka? En son geçen hafta ben torunum olunca kimselere bırakmam dedi. Görümcem de atlıyor ‘aa annem varken bakıcı düşünmeyin neler yapar çocuğa’ Ben de şakayla karışık ‘Hadi ordan herkes kendi çocuğunu alsın ben çocuğumu alırım oğlunu da senin yanına yollayıveririm valla’ dedim. Anlayana... yahu bi durun çocuk olacak da doğacak da okula gidecek de... en sonunda durun bi doğsun da allah ne gösterecek o zaman düşünürüz dedim ben şimdiden bunları konuşmayı doğru bulmuyorum dedim.
Bazı arkadaşlarım var coronadan bakıcıları giden kreşleri kapanan keşke kayınvalidem/annem baksa gelse diye bekleyen. Şimdi onları düşününce nankörlük mü diyorum ama beni de bu muhabbetle fena bayıyorlar artık
Valla benim kv neler diyordu taktım mi hayır, o da nenesi deli gibi heyecanli hevesliydi neden sizin yaptığınız gibi yapıp insanların hevesini kırayım, saçma sapan triplere gireyim dimi?İnsanın hayali torunu sevip oynamak parka götürmek olsa elbette rahatsız etmez. Birisi sizin çocuğunuzu haftanın 5 günü yanına almaktan anasıyla babasının 2 gün görmesinden bahsetse canınız sıkılmaz mı? Hiç kimse çocuğu kendi torun sevgisi adı altında anasından uzakta tutmayı düşünecek kadar ileri gidememeli
Bakmak zorunda olmadıkları için sorun yok bence. Herkes doğurduğuna bakmalı.Bacm ne güzel bakmaya hevesliler işte benm annemde Allah askına bir daha cocuk yapma cok zor bakması diyo kayınvalide desen kızlarının cocuklarına bakıyo bakmak isteyen yok ailede