Örgü doğmamış bebişimin, kızımın cicilerii

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Prm.Oznur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2008
765
2
kızlar bebegimin doğmamış kızıma yaptıgım örgüleri sizlerle paylaşmak istedim.
ama nasıl yaptıgımı bilmiyorum kafadan yaptım hatta patiklerinin birisi büyük biri küçük :dance: İNŞALLAH ALLAH SAĞLIKLI HAYIRLI ŞEKİLDE GİYMEYİ NASİP EDER.

Son düzenleme:
allahım maşallahhh bana kalsa ben şimdiden baslıycam örmeye ama hevesimin yarım kalmasından korkuyom

ayy yirim ben o patikleriii... :) inşallah sağlıklı dünyaya gelir cnm.. yahu şu patiği kafadan nasıl yaptın anlat hele bi yaf :)

a.s.allah hayırlısıyla bir efeste kurtarsın çok güzel sevgiyle örmüşsün bende çocuklarıma hamileyken alırdım kıyafetlere bakardım severdim çok güzel oluyo insan bir an önce kucağına almak istiyor bebeğini hayırlı olsun şimdiden

Allahım elinize kazasız belasız almayı nasip etsin inşallah analı babalı büyür inanki çok yakışcaklar

hepinize çoook ama çook teşekkür ederim inşallah ALLAH sizde nasip eder bebişlerinize böyle hatta daha güzel cicileri giydirmeyi şimdi elbisede yapıyorum oda bitsin yine teyzelerine sizlere göstericemm a.s.

canım çook tatlı olmuşlar kazasıs belasız kucağına alıp giydirirsin inş.

hüsniyece ve zeliş kızlar hepinize teker teker teşekkürler....
teyzeleri bakın elbisede yaptım kızıma bunuda kafamdan yaptım patiklerinide siteden örnek aldım peki nasıl olmuş kızımın yeni cicisi

Son düzenleme:
çok zor olmayan ama cok hoş olmuş şeyler bunlar, kız bebek olmalı insanın hayatında :)

çok zor olmayan ama cok hoş olmuş şeyler bunlar, kız bebek olmalı insanın hayatında :)

canım ben zaten pek beceremem hepsini kafamdan yaptım dediğin gibi zor şeyler degil düz örgü yani evet kızlar için çook şeyler var yapılabilecek :emir_bebek:

ayyy ayyy yerim kız ben senin cicilerini ellerine saglık canım allah ananı babanı buyutsun canımmm

X