-
- Konu Sahibi bluebaby35
bişey sora bilirmiyim ben yeniyim göğüs büyütmede birşey duydum kullanan varmı adı mammarıa growt duydunuzmu hiçsonuçlar kızlar
Canım ya şerbet otunu hangi kremle karıştiriyosun banada yardimci olurmusunŞerbetçiotu kremi yaptım arada aklıma geldikçe adaçayı içtim onu da sürdüm karaüzüm çekirdeği yedim.86 idim 3 hafta oldu 90 cm çıktı.Alt 75.Ama şerbetçiotunu bazı gün hiç yapmıyorum bazen günde 3 kez..Bir denge yok yani.Bilgi almak istiyorsan alttaki konuları oku olumlu sonuç alanlar var ona göre bir yol izle ben öyle yaptım.İmkansız belki ama 96 yapabilsem keşke :)
Canım ya bu göğüs büyütmeyi nasıl yapiyonuz neler yapmam lazim kremi nasil hazirliycam yardimci olun lütfenNormalde
hastalandığında büyüyor mubenim hiç farketmez mesela.. Ama bazı arkadaşların hastalanınca biraz şişiyor
Canım yağsız herhangi bir kremle.Canım ya şerbet otunu hangi kremle karıştiriyosun banada yardimci olurmusun
Ölçüsü ne kaCanım yağsız herhangi bir kremle.
ben siteye yeni katıldım konu ilgimi çekti çok kçük olduğundan sanırım göğüslerimBolca şerbetçi otunu az bir suda kaynat. Suyu kremin içine koyacağın için fazla olmamalı. Cıvık olmayacak yani. Takribi çay bardağının çeyreği kadar. Kaynadıktan sonra ben 1 gün bekletiyorum iyice özü çıksın diye. Sonra bi kasde krem ve suyu karıştırıyorum. Öyle kullanıyorum:)
ne zamandır uyguluyosunben gördüm
evet yüzmenin göğüs büyümesine katkısı çok ama en hızlı sonuç için evde yarım saat kadar iki dambıl ile meme yapısına uygun press egzerszleri yapmak gerekir bence. çünkü göğüs kaslarının çalışması ve ekstaradn kullanılan kremler ve yağlar memenin daha hızlı büyümesine yardımcı olacaktırdoktora danışarak doğum kontrol hapı kullanımı ve yüzme yüzme yüzme, daha çok yüzme, hep yüzme
canım sakın kullanma.hiçbir etkisi olmadığı gibi tamamen kandırma ürün bunlar.faydasını görmediğin gibi zararını bile görebilirsiniz.eğer meme altı derecen çok düşük değilse egzersizlerle ve genel kabul görmüş yağ karışımları ile daha sağlıklı sonuçlar alabilirsinCanım
bişey sora bilirmiyim ben yeniyim göğüs büyütmede birşey duydum kullanan varmı adı mammarıa growt duydunuzmu hiç
Canım teşekkür ederim,ben hep yüzdüğüm için öteki şeylere pek ihtiyaç duymadım ama fazladan zarar gelmez...dambılla meme yapısına uygun press egzersizi dediğin nasıl bir hareket oluyor ki, yazı yada bağlantı paylaşaiblir misin?çok teşekkürlerevet yüzmenin göğüs büyümesine katkısı çok ama en hızlı sonuç için evde yarım saat kadar iki dambıl ile meme yapısına uygun press egzerszleri yapmak gerekir bence. çünkü göğüs kaslarının çalışması ve ekstaradn kullanılan kremler ve yağlar memenin daha hızlı büyümesine yardımcı olacaktır
canım kastettiğim şey spor ile memeyi büyütmek mümkün ama büyüyen şey meme dokusu değil alt tartaki kastır.bu hem memenin daha sert olması ve sarkma riskinin az olduğu bi yöntemdir.çünkü meme altındaki kasın gelişmesi memeyi büyütüp daha hacimli görünmesini sağlar. sana buna örnek egzersiz çok atarım ama bu egzersizler her meme yapısı için farklıdır.ben kendi göğüslerim için benchpress tekniğini kullanmıştım 8 ay üniversite yıllarımda ve hala etkisni kaybetmedi diyebilirim. eğer meme ayrık ve kol altına doğru yönelmişse bu teknik işe yarar fakat memelerin birbirine yakın olduğu ve alt derecesi 0,7 nin altında olduğu durumlarda farklı yöntemler kullanılmalıdır.her meme büyümez bazısı gebelikte büyür bazısında cerrahi müdehale gerektirir. önemli olan doğal yollarla ve kalıcı olacak çözüm bulmak. sen yüzerek bu kalıcılığı koruyorsundur eminimCanım teşekkür ederim,ben hep yüzdüğüm için öteki şeylere pek ihtiyaç duymadım ama fazladan zarar gelmez...dambılla meme yapısına uygun press egzersizi dediğin nasıl bir hareket oluyor ki, yazı yada bağlantı paylaşaiblir misin?çok teşekkürler