- 16 Temmuz 2014
- 11
- 3
- Konu Sahibi bluebaby35
doktora hangi sebeple kontrol hapı kullanmak istiyorum diceksin kiidoktora danışarak doğum kontrol hapı kullanımı ve yüzme yüzme yüzme, daha çok yüzme, hep yüzme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktora hangi sebeple kontrol hapı kullanmak istiyorum diceksin kiidoktora danışarak doğum kontrol hapı kullanımı ve yüzme yüzme yüzme, daha çok yüzme, hep yüzme
canım bende kist vardı, ben zaten o yüzden kullanmaya başlamıştım ve de sonrasında hormonal olarak büyüyo ve ben hala devam ediyorum...sadece göğüslerim büyüsün diye kullanımında bi sakınca olur mu, size uygun mudur, yaşınıza yada bir takım sağlık durumlarınıza,kullandığınız başka ilaçlara vs diye doktora danışmak gerekir diye düşünüyorumdoktora hangi sebeple kontrol hapı kullanmak istiyorum diceksin kii
sen hangi hapı kullanmıstınhım...olabilir tabi...ama bence şöyle, çok kısa süre içinde bırakılırsa tekrar eski haline dönebilir ama yıllarca kullanımından sonra bişey olmaz..çünkü ben daha gençken de yine bu kist meselesi için başlamıştım, uzun dönem kullandım, 2 yıl falan, sonra bir ara sıkıldım hergün hep bi hap almaktan bırakmıştım...sonra tekrar küçülmediler..bende de yine kist başlayınca bikaç yıl iiçinde yine başladım hapa ve şuanda da devam ediyorum...bide bu hapların içeriği çok değişik değişik oluyor canım..bazıları benm çok fena midemi bulandırmıştı mesela, ama bazıları da hiç öyle bir sorun yaşatmamıştı...değişebilir yani etkisi...
ben myralon ve yazz ikisini de kullandım, şuan myralon kullanıyorum canımsen hangi hapı kullanmıstın
doktor tavsiyesimi yoksa kendin mi kullandın ?ben myralon ve yazz ikisini de kullandım, şuan myralon kullanıyorum canım
doktor söyledi canım, ben doktorsuz kullanmam zaten, ilk başta mesela yasmin mi ne öyle bişey vermişti..o midemi bulandırdı...sonra başka bişi verdi o da sürekli beni acıktırdı...sonra bu kullandıklarım iyi gelmişti...bu DK haplarını kafana estiği gibi istediğin gün başlayamıyosun...regl dönemine göre bir günde başlaman gerek onu söylüyo doktor ben hatırlamıyorum...böyle yani dikkatli kullanmak lazım :)doktor tavsiyesimi yoksa kendin mi kullandın ?
kafasına göre kullanan çok kişiyle karşılaştımda :)doktor söyledi canım, ben doktorsuz kullanmam zaten, ilk başta mesela yasmin mi ne öyle bişey vermişti..o midemi bulandırdı...sonra başka bişi verdi o da sürekli beni acıktırdı...sonra bu kullandıklarım iyi gelmişti...bu DK haplarını kafana estiği gibi istediğin gün başlayamıyosun...regl dönemine göre bir günde başlaman gerek onu söylüyo doktor ben hatırlamıyorum...böyle yani dikkatli kullanmak lazım :)
hehehe, biz Türküz bize bişey olmazkafasına göre kullanan çok kişiyle karşılaştımda :)
haklısınhehehe, biz Türküz bize bişey olmaz
Canım tam olarak neler yapıyosun bizede bilgi versen bizde ona göre yapsakben gördüm