Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri doğal yollardan göğüs büyütmenin en etkin yolu

Bende henüz bir büyüme söz konusu değil. Isırgan otu çayı, adaçayı, rezene çayı ve şerbetçi otu çayı içiyorum, geceleri de yatmadan şerbetçi otu, çörek otu, çemen otu tohumu tozu ve yağsız krem karışımını sürüp, sürdüğüm karışım dağılmasın diye kendimi fularla bağlamak suretiyle yatıyorum. Odamdaki çemen kokusu dayanılmaz ve her sabah duş almasam bana da dayanılmaz. Ayrıca haftanın 4 günü fitness, iki günü de tenise gidiyorum. Burdaki egzersizler de işe yarar sanırım. Daha napiyim??!!

Bir süre devam edicem bakalım gelişme kaydedebilecek miyim. Kaydedemezsem can sağlığı olsun tabii ama doğal yollar bana yaramadı diyip aquafilling ya da direkt silikon düşünebilirim. Yine perşembeleri bildirmeye devam edicem size. Bırakırsam da haber ederim. Sağlıcakla kalın!

hadi bugün perşembe sonuç günümüz ben 79,5 oldum ama 3 gün kulllanamıyacağım haftaya

Siz suan tam olarak neler yapiyosunuz
canım ben yasız kremle serbetçi otunu hergece yatarken suruyorum sabahta yıkıyorum yatmadan sürmeden öncede bir tutam serbetçi oyu şiile adacayını kaynatıp içiyorum adacayı ve otlar ile masaj yapıyorum sonrada kürü sürüyorum

ya canım omu yaptı mevsimdenmi bilmiyorum kızarıklık olmuştu ama 3 cuncu haftamda olduydu belki baska birseydende olabilir bu hafta tekrar baslıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…