• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri doğal yollardan göğüs büyütmenin en etkin yolu

Ewt sansliymissin kadin varmis aktarda ben hic bisey soramiorum ya ama rezene sanki iyi gelior gibi ya bi dolgunluk ve agri hissediorum ben

Arkadasslar 2haftadir rezene iciyorum ve masaj yapiorum goguslerim avucuma gelior dolgunlastigi bariz belli oluyor artik :) yururken goguslerim hic oynamazdi yururken artik hop hop yapiyorlar rezene cidden ise yarior suan olcu almadim 1ay dolsun olcu alacam

19 yaşındayım 75 bedeni doldurmuyor denenmiş onaylanmış bir tarif önerirseniz çok sevinirim

Arkadaşlar çörek otunu fln denedm ama az bisey dolgunlul oldu birakinca eski haline döndü bide tarçın yağını kullananlar var ve 2 haftada sonuc almislar bnde bugun aldim basladim bakalm ins olur yaa

Şerbetçiotu kremi yaptım arada aklıma geldikçe adaçayı içtim onu da sürdüm karaüzüm çekirdeği yedim.86 idim 3 hafta oldu 90 cm çıktı.Alt 75.Ama şerbetçiotunu bazı gün hiç yapmıyorum bazen günde 3 kez..Bir denge yok yani.Bilgi almak istiyorsan alttaki konuları oku olumlu sonuç alanlar var ona göre bir yol izle ben öyle yaptım.İmkansız belki

Şerbetçi Otu Kremi Tarifi 1 :
Şerbetçi otu sıcak suda kaynatılıp haşlanır, robottan çekilir ve püre haline getirilir. Hazırlanan sıvıya yağsız vücut kremi eklenir ve bir krem kıvamı elde edilmelidir. Bir gün dinlendirilir. Hazırlanan bu karışım göğüs bölgesine sürülür.
Şerbetçi Otu Kremi Tarifi 2 :
Çörek otu yağı ve şerbetçi otu ile göğüs büyütme

Şerbetçi otundan bir tutam alınır ve 30 ml kadar hakiki soğuk press çörek otu yağı içine atılır. Bilindiği gibi çörek otu yağı da göğüs büyütmek için kullanılan, dünyanın en şifalı yağlarından birisidir.
Çörek otu yağı ve şerbetçi otu karışımı 1 hafta kadar dinlendirilmeye alınır ve bir hafta sonunda tülbent ile süzülür. Bu karışıma 10 ml ( 2-3 damla ) kadar tarçın yağı eklenir ve ağzı kapanabilen bir şişeye konur. Krem şeklinde sürülür.

Kizlar kremin yapilisini verdim bide kürler var kremde kürler de ibrahim saraçoglunun

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-12-03-07-54-1.png
    Screenshot_2016-11-12-03-07-54-1.png
    127 KB · Görüntüleme: 250
  • Screenshot_2016-11-12-03-08-06-1.png
    Screenshot_2016-11-12-03-08-06-1.png
    136,3 KB · Görüntüleme: 253
  • Screenshot_2016-11-12-03-08-12-1.png
    Screenshot_2016-11-12-03-08-12-1.png
    139,8 KB · Görüntüleme: 270
  • Screenshot_2016-11-12-03-08-19-1.png
    Screenshot_2016-11-12-03-08-19-1.png
    137,5 KB · Görüntüleme: 236
  • Screenshot_2016-11-12-03-08-25-1.png
    Screenshot_2016-11-12-03-08-25-1.png
    61,1 KB · Görüntüleme: 243
Ins olurlar kremi bn denedm olmuyo ilkten oluyo gibi ama snra ayni bn smdi kürleri deniycm bide tv programi vardi melek baykalin onda bi sporcu bayan vardi gogus buyutmek icin dusta goguslerimize birden soguk su tutmamizi soyledi birde iki kolumuzu boyun hizamizda birleştirip ellerimizi kavrayip kollarimizi kastrcakmisiz bu gogus kaslarini harekete geciriyoms bunlar göğüs buyutmek icin yaratliyms bunu da yapiyorm olur veuaveya olmaz yazcm kizlar

Şerbetçi Otu Kremi Tarifi 1 :
Şerbetçi otu sıcak suda kaynatılıp haşlanır, robottan çekilir ve püre haline getirilir. Hazırlanan sıvıya yağsız vücut kremi eklenir ve bir krem kıvamı elde edilmelidir. Bir gün dinlendirilir. Hazırlanan bu karışım göğüs bölgesine sürülür.

Kızlar ben de bu sitede okuduktan sonra bu tarifi denemiştim. Uzun bir süre de değil aslında 2 ay kadar yaptıktan sonra beni şaşırtacak derecede değişim gördüm. Daha sonra derslerimden ötürü ara vermek zorunda kalmıştım. Hem böylelikle etkisinin kalıcı olup olmadığını da gözlemleme fırsatı buldum. Sonuç mükemmeldi. Büyüdüğü şekilde kaldı. Ölçüm yapmamıştım ancak dümdüz sayılabilecek halde olan göğüslerim hatrı sayılır derecede büyüdüler.:halay: Şöyle tarif edebilirim Çocuk alıştırma sutyenleri kullanıyordum:olamaz: ( biraz da kilo almamın etkisi ile ) 75 b kullanıyorum şu anda.:KK15: Benim vücudum için oldukça güzel bir gelişmeydi. Günlük bir kupa adaçayı ya da hayıt tohumunun çayını da içiyordum. Bazen krem ile uğraşmak zor geldiğinde ise sadece çörekotu yağı ile masaj yapıyordum.
Ama öncelikle inanmamız lazım. İnanın enerjiniz ve inancınız ne kadar yüksek olursa etkiyi görme oranımız o kadar artar. Şimdi tekrardan başlayamayı düşünüyorum. :KK49:

Bn kremi yapmistm ama brakinca eski haline döndü cok yoruldm ugrasmaktn sinirlerm de artk bozuldu olmuyo olmuyo goguslermi gordukce sinirlerm tepeme cikiyo napcmi sasrdm

Bn kremi yapmistm ama brakinca eski haline döndü cok yoruldm ugrasmaktn sinirlerm de artk bozuldu olmuyo olmuyo goguslermi gordukce sinirlerm tepeme cikiyo napcmi sasrdm

Bence önce bu düşüncenden kurtulmalısın. :) Kendin olnayacağına inanırsan en etkili ürün bile bir hiç olarak kalır. Tabi nacizane fikrim bu. Ve bence bu olayı sıkılmadan yapmanın yolu eğlenceli hala getirmek. Ne kadar zevk alarak yaparsan o kadar hoşuna gidecektir ve inşallah sonuçları olumlu olacaktır. :)

Kizlar internette joy drops diye göğüs buyutme ürünü var bi krem bunu kullanan varmi varsa yazablrmsnz lutfen

Back