- Konu Sahibi bluebaby35
Ewt sansliymissin kadin varmis aktarda ben hic bisey soramiorum ya ama rezene sanki iyi gelior gibi ya bi dolgunluk ve agri hissediorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sutyen olarak bana da yardim ederseniz sevinirimSütyen bedeni olarak mı 75 yoksa mezure ile ölçüm 75 mi?
Şerbetçiotu kremi yaptım arada aklıma geldikçe adaçayı içtim onu da sürdüm karaüzüm çekirdeği yedim.86 idim 3 hafta oldu 90 cm çıktı.Alt 75.Ama şerbetçiotunu bazı gün hiç yapmıyorum bazen günde 3 kez..Bir denge yok yani.Bilgi almak istiyorsan alttaki konuları oku olumlu sonuç alanlar var ona göre bir yol izle ben öyle yaptım.İmkansız belki
Arkadaşım bende liciana diye bi kırem duydum ama kullanan varmı bilmiyorumCanım ya şerbet otunu hangi kremle karıştiriyosun banada yardimci olurmusun
Şerbetçi Otu Kremi Tarifi 1 :
Şerbetçi otu sıcak suda kaynatılıp haşlanır, robottan çekilir ve püre haline getirilir. Hazırlanan sıvıya yağsız vücut kremi eklenir ve bir krem kıvamı elde edilmelidir. Bir gün dinlendirilir. Hazırlanan bu karışım göğüs bölgesine sürülür.
Bn kremi yapmistm ama brakinca eski haline döndü cok yoruldm ugrasmaktn sinirlerm de artk bozuldu olmuyo olmuyo goguslermi gordukce sinirlerm tepeme cikiyo napcmi sasrdm