- 15 Mayıs 2014
- 1.323
- 1.438
-
- Konu Sahibi bluebaby35
MRHBA ROOKİE BEN DE O KÜRÜ KULLANMK İSTYRM DA GÖĞÜSTE TÜYLENME YAPMADI MIŞerbetçiotu kremi yaptım arada aklıma geldikçe adaçayı içtim onu da sürdüm karaüzüm çekirdeği yedim.86 idim 3 hafta oldu 90 cm çıktı.Alt 75.Ama şerbetçiotunu bazı gün hiç yapmıyorum bazen günde 3 kez..Bir denge yok yani.Bilgi almak istiyorsan alttaki konuları oku olumlu sonuç alanlar var ona göre bir yol izle ben öyle yaptım.İmkansız belki ama 96 yapabilsem keşke :)
Canım ben kullanmayı bıraktım aynı haline döndü.Tüylenme yapmadı..MRHBA ROOKİE BEN DE O KÜRÜ KULLANMK İSTYRM DA GÖĞÜSTE TÜYLENME YAPMADI MI
Cok tesekkur ederim cnm gercekten cok sinir bozucu psikolojim bozuldu saclarimdan oldum kullanacak olanlara iyice arastirmadan kullanmamalari gerektigini soylemek isterim ben yasadim ve gordumKullanmadan once bitkileri falan iyi arastr cnm ahh saclarin dokulmus ins daha cok dokulmz bnce bi doktora git bunun onune gecebilecek bisey vardir elbet cnm ve kullancagn biseyde bir agizdan dinleyip kullanma heryerden arastr cunku baskasina iyi gelen sana iyi gelmeyebilir cok gecms olsun cnm
benimde bu konuda çok psikolejim bozuluyor şerbetçi otu ve hayıt tohumu kulanıyorum acaba nezama etkili olacakCok tesekkur ederim cnm gercekten cok sinir bozucu psikolojim bozuldu saclarimdan oldum kullanacak olanlara iyice arastirmadan kullanmamalari gerektigini soylemek isterim ben yasadim ve gordum
bende kulanıyorum hayıt tohumu ama şerbetçi otundan çok iyi sonuç alan lar varmış yeni, başaldımValla bir bucuk aydir hepsini kullandim hic bisry olmadi azvik dolgunlasip sonduler hele hayot tohumu 1haftada saclarmi doktu biraktim haladaha dokuyor saclarm kokunden geliyor sanrm kucuk meme kaderimiz
Umarim ise yarar sende serbetci otuda cok bas donmesi yapti herkezde ayni etkiyi yaratmaz belki ama bnm bunye kaldirmadi sanrim onun yerine sertbetci otu kremi yaptimbende kulanıyorum hayıt tohumu ama şerbetçi otundan çok iyi sonuç alan lar varmış yeni, başaldım
Yani senin bunyene zarari yoksa 2ayda sonuc alirsin die dusunuyorumbenimde bu konuda çok psikolejim bozuluyor şerbetçi otu ve hayıt tohumu kulanıyorum acaba nezama etkili olacak