Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri doğal yollardan göğüs büyütmenin en etkin yolu

Merhaba , serbetci otu cayına başladım 6 gün oldu ancak bir gün ara vermiştim bu bazi tedavilerddki gibi sıfırlanma gibi bir anlama gelmiyo değil mi? Teşekkürlerr.

MRHBA ROOKİE BEN DE O KÜRÜ KULLANMK İSTYRM DA GÖĞÜSTE TÜYLENME YAPMADI MI

Ablalar ben aslında daha 15 yaşındayım ama yaşıtlarıma göre göğüslerim fazlasıyla küçük. Göğüslerimin arasında 3 cm boşluk var. İçim gidiyo öyle arkadaşlarıma bakınca. 46 kiloyum. 1.53 boyum. üst 84 alt 74.
75A takıyorum dolduruyolar. Bu yaşıma göre normal değil. Dediğiniz otları kremleri nerden alıyosunuz ? en yakın zamanda masaj yapmaya başlicam. Masajlar çok etkili oluyomuş tavsiye ederim. Ve arkadaşımın ablası kuş üzümü çekirdiğiyle yoğurtu birlikte yemeyi denedi gözle görülür fark olmuş.

hayit suyu dene cnm.3 ay boyunca kullanman gerekiyor sonrasinda ara vermen lazim..gercekten ise yariyor.

benim göğüslerim 80b.
azcık daha büyüsünler isterim ama sarksınlar değil
bu otlar memeyi mi göğüs kasını mı güçlendiriyor?
çünkü bildiğim kadarıyla göğüs kası gelişirse sarkma olmuyor ama meme hacimlenirse sarkma oluyor

Kizlar bende serbetci otu kullananlardanim 1hafta oldum bende hem cayini iciorum hemde krem yaptim gece yatarken masajla suruorum dha pek degisiklik yok gibi sadece bi dirilik soz konusu bakalm 1ay boyle gitsin sonra hayit tohumuna gececem ben benim goguslerde 75beden

Devam et cnm bn kullandm ama snra dan bisey olmuyo diye biraktm ama hafif bi buyume gordum tekrar devam edicem ins istedgmz sonuclari elde ederiz

Valla bir bucuk aydir hepsini kullandim hic bisry olmadi azvik dolgunlasip sonduler hele hayot tohumu 1haftada saclarmi doktu biraktim haladaha dokuyor saclarm kokunden geliyor sanrm kucuk meme kaderimiz

Kullanmadan once bitkileri falan iyi arastr cnm ahh saclarin dokulmus ins daha cok dokulmz bnce bi doktora git bunun onune gecebilecek bisey vardir elbet cnm ve kullancagn biseyde bir agizdan dinleyip kullanma heryerden arastr cunku baskasina iyi gelen sana iyi gelmeyebilir cok gecms olsun cnm

Cok tesekkur ederim cnm gercekten cok sinir bozucu psikolojim bozuldu saclarimdan oldum kullanacak olanlara iyice arastirmadan kullanmamalari gerektigini soylemek isterim ben yasadim ve gordum

Cok tesekkur ederim cnm gercekten cok sinir bozucu psikolojim bozuldu saclarimdan oldum kullanacak olanlara iyice arastirmadan kullanmamalari gerektigini soylemek isterim ben yasadim ve gordum
benimde bu konuda çok psikolejim bozuluyor şerbetçi otu ve hayıt tohumu kulanıyorum acaba nezama etkili olacak

Valla bir bucuk aydir hepsini kullandim hic bisry olmadi azvik dolgunlasip sonduler hele hayot tohumu 1haftada saclarmi doktu biraktim haladaha dokuyor saclarm kokunden geliyor sanrm kucuk meme kaderimiz
bende kulanıyorum hayıt tohumu ama şerbetçi otundan çok iyi sonuç alan lar varmış yeni, başaldım

merhaba arkadaşlar. siteyi göğüs büyütme yöntemlerini ararken buldum. yeni üyeyim. şanssız memelerimin şansını ikiye katlamayı hedefleyerek aranıza katıldım. 29 yaşım ve üzgünüm. bu konuda özgüvenim yok. aynen tavada pişen yumurta misali küçücük. silikon taktıracak ne maddi ne de manevi gücüm var. doğal yollarla büyütme taraftarı olarak otlarla başlamak size bildirimler sunmak istiyorum. ilk öneriniz?

Benim soyle bir onerim olcak sakin ola serbetvi otu ve hayit tohumunu kullanma derim ben hayit tohumu saclarimi aldi benden dokulmesini durduramadim ve saclarimi kestirmek zorunda kaldim serbetci ise bas donmesi yapti bnde suan arko kremin icine rezene yagi ve corek otu yagi kattim bununla masaj yapiorum ayrica rezene cayi iciyorum ama 2yildir birsuru sey denedim sonuc yok simdi bunu yapiorum adet olcagim donem sisip buyuyorlar seviniorum sonra sonup gidiorlar :* ;( napcaz bilmiom yaa

önerine teşekkürler berkimm. gittiğim aktar hayıt suyu iç otundan daha yararlı dedi. dere otu tohumunu ve rezeneyi önerdi. bir de şerbetçi otunun meme büyütmede etkin rol oynadığını söyledi. az bir karışım aldım denemelik ve denemeye başladım. aktar sahibi kadın olduğundan rahatça konuşabildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…