Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri doğal yollardan göğüs büyütmenin en etkin yolu

doktora hangi sebeple kontrol hapı kullanmak istiyorum diceksin kii
canım bende kist vardı, ben zaten o yüzden kullanmaya başlamıştım ve de sonrasında hormonal olarak büyüyo ve ben hala devam ediyorum...sadece göğüslerim büyüsün diye kullanımında bi sakınca olur mu, size uygun mudur, yaşınıza yada bir takım sağlık durumlarınıza,kullandığınız başka ilaçlara vs diye doktora danışmak gerekir diye düşünüyorum

hım...olabilir tabi...ama bence şöyle, çok kısa süre içinde bırakılırsa tekrar eski haline dönebilir ama yıllarca kullanımından sonra bişey olmaz..çünkü ben daha gençken de yine bu kist meselesi için başlamıştım, uzun dönem kullandım, 2 yıl falan, sonra bir ara sıkıldım hergün hep bi hap almaktan bırakmıştım...sonra tekrar küçülmediler..bende de yine kist başlayınca bikaç yıl iiçinde yine başladım hapa ve şuanda da devam ediyorum...bide bu hapların içeriği çok değişik değişik oluyor canım..bazıları benm çok fena midemi bulandırmıştı mesela, ama bazıları da hiç öyle bir sorun yaşatmamıştı...değişebilir yani etkisi...

sen hangi hapı kullanmıstın

doktor tavsiyesimi yoksa kendin mi kullandın ?
doktor söyledi canım, ben doktorsuz kullanmam zaten, ilk başta mesela yasmin mi ne öyle bişey vermişti..o midemi bulandırdı...sonra başka bişi verdi o da sürekli beni acıktırdı...sonra bu kullandıklarım iyi gelmişti...bu DK haplarını kafana estiği gibi istediğin gün başlayamıyosun...regl dönemine göre bir günde başlaman gerek onu söylüyo doktor ben hatırlamıyorum...böyle yani dikkatli kullanmak lazım :)

kafasına göre kullanan çok kişiyle karşılaştımda :)

Arkadaslar ben yeniyim ve bi turlu buyutemedim goguslerimi yaa deli olcam anason yagi surdum dolgunlastrdi ama birakinca eski haline döndü çörek otu yagina serbetci otu koydum 1 hafta beklettm snra surmeye basladim 1 haftadr sürüyom ama hic bisy oldugu yok napicm ben?

Kızlar bunların hepsini denedim, bırakınca eski hallerine dönüyorlar.
Bu nedenle haftaya ameliyat olucam (göğüs büyütme)
Hem kalıcı olsun hem de doğal dursun istiyosanız iyi bi doktor seçin ve direkt ameliyata girin.

Arkadaslar uzun sureli dogum kontrol hapi kullanmak bazi kadinlarda gebelik oranini azaltabiliyormus veya yok edebiliyormus dikkat etmekte fayda var

Bende 3gündür sizi takibe başladım. Çörekotu yağını aldım.onu sürerek başlıycam hergün. Şerbetçi otunuda aldımda yağsız krem bulamadım hala..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…