Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri doğal yollardan göğüs büyütmenin en etkin yolu

kızlar bir bakarmısnız benim ki biraz cıvıkmı ne oldu sürerken çok döküldü acaba yanlışmı yapmısım şerbetçi otunu
Bolca şerbetçi otunu az bir suda kaynat. Suyu kremin içine koyacağın için fazla olmamalı. Cıvık olmayacak yani. Takribi çay bardağının çeyreği kadar. Kaynadıktan sonra ben 1 gün bekletiyorum iyice özü çıksın diye. Sonra bi kasde krem ve suyu karıştırıyorum. Öyle kullanıyorum:)

oke cnm gelişmelerdne haberdar ederim gayet normal daha etki göstermemesi yani işallah annem otlardan beni evden atmasa :KK70: haftada bir ölçübildiririrm :)

kızlar ben simdi ada cayı yaprakları ile göguslerime hem sag hem sola yirmi defa yuvarlaklar ciziyorum masaj olarak doğru bir yöntemmi ?

ya bişi soracam kızlar size acaba ben hastalandım diyemi buyudu yoksa kremdenmi bugün hastalandım :KK43:

Normalde
ya bişi soracam kızlar size acaba ben hastalandım diyemi buyudu yoksa kremdenmi bugün hastalandım :KK43:
hastalandığında büyüyor mu:KK66: benim hiç farketmez mesela.. Ama bazı arkadaşların hastalanınca biraz şişiyor

canım hiç ölçmedim hasta iken :KK70: biliyorsun ölcümü bile senin yönlendirmenle ögrendim ama hastalandığım zaman genelde arıyıp dolgunlaşıyor gibi geliyodu bana

Kızlar merhaba. Senelerdir sinsice, klavyede herhangi bir tuşa basmaksızın sadece yazdıklarınızı okudum. Elimi taşın altına koyma vakti gelmişti.

Şimdi bu başlığa ilişkin 3 gündür ısırgan otu çayı, adaçayı ve şerbetçi otu çayı içiyorum. Isırgan sabah, adaçayı akşam, şerbetçi otu da gece gibi bir düzen belirledim kendimce. Günde 3-4 tane de hurma yiyorum. En pahalısı da hurma zaten ama pek lezzetli. Ayrıca bu akşam da şerbetçi otu ve yağsız kremle yapıp 1 gün beklettiğim karışımı sürdüm memelere. Karışım için direkt şerbetçi otunun kendisini kullandım. Başka kaynaklarda illa ki şerbetçi otu kozalak ekstresi olmalı yazılmış ama aktarlarda çat diye bulunabilen bir şey değil anladığım kadarıyla. Önemli olan niyet deyip otun kendisinin de işe yarayacağını tahmin ediyorum. Aynı anda da rejim ve spor da yapıyorum.

Memeleri her gün değil de haftada 1 ölçme taraftarıyım. Günlük büyüme kaydetmezsem demotive olmaktan korkuyorum valla.

Gelişmelerden sizi haberdar edeceğim. Herkesin memeleri istediği boyuta gelir inşallah yahu. Bu konuda babama çektiğim için kendimi oldukça şanssız hissetsem de burda işe yaradığı söylenen yöntemleri bir araya getirip uygulamak başarılı olabilirmiş gibime geliyor. Hadi rast gele, kandiliniz de kutlu, mutlu ve mübarek olsun.. (Hazır kandilken memeler istediğimiz boyuta gelsin diye dua da edelim bari. Sağlıklı olduğumuz için ve sahip olduğumuz diğer her şey için de şükretmeyi unutmadan tabii ☺️)

Kızlar merhaba. Senelerdir sinsice, klavyede herhangi bir tuşa basmaksızın sadece yazdıklarınızı okudum. Elimi taşın altına koyma vakti gelmişti.

Şimdi bu başlığa ilişkin 3 gündür ısırgan otu çayı, adaçayı ve şerbetçi otu çayı içiyorum. Isırgan sabah, adaçayı akşam, şerbetçi otu da gece gibi bir düzen belirledim kendimce. Günde 3-4 tane de hurma yiyorum. En pahalısı da hurma zaten ama pek lezzetli. Ayrıca bu akşam da şerbetçi otu ve yağsız kremle yapıp 1 gün beklettiğim karışımı sürdüm memelere. Karışım için direkt şerbetçi otunun kendisini kullandım. Başka kaynaklarda illa ki şerbetçi otu kozalak ekstresi olmalı yazılmış ama aktarlarda çat diye bulunabilen bir şey değil anladığım kadarıyla. Önemli olan niyet deyip otun kendisinin de işe yarayacağını tahmin ediyorum. Aynı anda da rejim ve spor da yapıyorum.

Memeleri her gün değil de haftada 1 ölçme taraftarıyım. Günlük büyüme kaydetmezsem demotive olmaktan korkuyorum valla.

Gelişmelerden sizi haberdar edeceğim. Herkesin memeleri istediği boyuta gelir inşallah yahu. Bu konuda babama çektiğim için kendimi oldukça şanssız hissetsem de burda işe yaradığı söylenen yöntemleri bir araya getirip uygulamak başarılı olabilirmiş gibime geliyor. Hadi rast gele, kandiliniz de kutlu, mutlu ve mübarek olsun.. (Hazır kandilken memeler istediğimiz boyuta gelsin diye dua da edelim bari. Sağlıklı olduğumuz için ve sahip olduğumuz diğer her şey için de şükretmeyi unutmadan tabii ☺️)
tşkler cnm ben haftada bir bildiriyorum sende bildirirmisin??

Yahu ben hızımı alamadım. İşe yaradığı söylenen ne varsa dahil ediyorum. Bugün rezene çayına başlıyorum. Ayrıca çemen otu tohumu tozunu ve çörek otu yağını yaptığım şerbetçi otu kremine ekledim. Çemen otu tohumu çayı çok etkiliymiş ama ödem yaptığından ve iştah açtığından sürmek daha mantıklı geldi bana. Bir de kilo vermeye çalışıyorum ya, haftada 6 gün spor yaparken şişmeyi göze alamadım.

vallah canım ben hiç bir sey eklemedim artı bendede kilo problemi var 45 ustune cıkamıyorum ve çok cabuk kilo verdiği,mden kilomu 45te tutmaya calısıyorum ben şerbetci otu ile kremi karıstırıyorum bide ihlamurumu içip masajımı yapıyıorum 78 den 79 cıktı bu hafta daha ölcmedim

X