Kızlar merhaba. Senelerdir sinsice, klavyede herhangi bir tuşa basmaksızın sadece yazdıklarınızı okudum. Elimi taşın altına koyma vakti gelmişti.
Şimdi bu başlığa ilişkin 3 gündür ısırgan otu çayı, adaçayı ve şerbetçi otu çayı içiyorum. Isırgan sabah, adaçayı akşam, şerbetçi otu da gece gibi bir düzen belirledim kendimce. Günde 3-4 tane de hurma yiyorum. En pahalısı da hurma zaten ama pek lezzetli. Ayrıca bu akşam da şerbetçi otu ve yağsız kremle yapıp 1 gün beklettiğim karışımı sürdüm memelere. Karışım için direkt şerbetçi otunun kendisini kullandım. Başka kaynaklarda illa ki şerbetçi otu kozalak ekstresi olmalı yazılmış ama aktarlarda çat diye bulunabilen bir şey değil anladığım kadarıyla. Önemli olan niyet deyip otun kendisinin de işe yarayacağını tahmin ediyorum. Aynı anda da rejim ve spor da yapıyorum.
Memeleri her gün değil de haftada 1 ölçme taraftarıyım. Günlük büyüme kaydetmezsem demotive olmaktan korkuyorum valla.
Gelişmelerden sizi haberdar edeceğim. Herkesin memeleri istediği boyuta gelir inşallah yahu. Bu konuda babama çektiğim için kendimi oldukça şanssız hissetsem de burda işe yaradığı söylenen yöntemleri bir araya getirip uygulamak başarılı olabilirmiş gibime geliyor. Hadi rast gele, kandiliniz de kutlu, mutlu ve mübarek olsun.. (Hazır kandilken memeler istediğimiz boyuta gelsin diye dua da edelim bari. Sağlıklı olduğumuz için ve sahip olduğumuz diğer her şey için de şükretmeyi unutmadan tabii
)