- 15 Haziran 2016
- 7.710
- 1
- 20.426
- 348
- 38
Pudra kullanmanızı tavsiye etmiyorum, bir araştırın lütfen zararlarınıHanımlar selam, parfümsüz katkısız vs ürün konusunda titiz bir insanım. Dün doğuma hazırlık için prima'nın yenidoğan bezini aldım. Üzerinde yazan ifadelerden parfümsüz sanmıştım ama bu sabah farkettim ki buram buram parfüm kokuyor.
Alt silme mendili olarak pamuklardan aldım. Islak mendiller yine hoşuma gitmedi.
Bez, pudra pişik kremi vs.de doğal önerileri olan var mı ? Ne alabilirim katkısız olarak?
Benim yanımda biri pudra kullansa astım krizi geçiriyorum mesela…
Bebek bezlerinin parfümlü olanları da mı varmış? Kimyevi bir kokusu oluyor evet ama özellikle parfümlü ilk kez sizden duydum
Bende oğluma altını silmek için pamuk almıştım ama bebeğin poposu vıcık vıcık yara oldu pamuğa alerjisi gelişti, en saf ıslak mendili alıp bir kova suya koydum, ihtiyaç oldukça biraz sıcak su damlatıp kovaya ılık ılık sildim altını
Pişik kremi yerine has zeytinyağı tavsiye ederim her alt açmanızda sürmeyin ama, iki yeğenim de zeytinyağıyla büyüdü hiç ama hiç pişik olmadılar
Başka doğal yağları da seyreltip kullanabilirsiniz, ben kantaron yağı kullanmıştım
Pişik kremine popişini alıştırmamanızı tavsiye ediyorum alıştırırsanız oranın pH I bozuluyor ve birkez sürmediğinizde pişik oluyor, eğer pişik olursa sudo krem öneririm, baktınız geçmiyor eczaneden bir karışım isteyin, yok illa kullanacam derseniz de piyasadaki kremlerin en özelliksiz olanını kullanın
Bebe losyonu nemlendirici filan hiç kullanmadım ben, banyosunu yaptırdım, bebek yağı sürdüm banyodan çıkarmadan fıs fıs şeklinde olanı almıştım heryerine fısfıs yapıp şöyle bir su döktüm üzerinden fazlasını akıttım ama durulamadım
Banyo suyuna bir iki damla lavanta yağı, papatya yağı, Gül yağı filanda damlatabilirsiniz