- 4 Mayıs 2023
- 227
- 106
-
- Konu Sahibi tupbabyyyyyy
Bu sitede okudum bu şekilde yapan doktorlar da varmış ama hiç ilaç kullanmayanda var o yüzden sordum bende zatenDoğal siklus adı üstünde doğal olarak yumurtanın büyümesi beklenir. Hemen size neden gonal başlanıldı onu anlamadım ben, nerde kaldı bunun doğal tarafyari dogal
Sonucunuz nasıl oldu peki. Yapıştırıcı ve tutunma serumu kullandinizmiMerhaba bende transfer öncesi Gonalf 50 ünite olarak transfere hazırlanmıştım . Estrofem rahim kalınlaştırmasına işe yaramamıştı gonalf ile istenen kalınlığa ulaşmıştı içiniz rahat olsun
Henüz sonucum çıkmadı 5.gündeyim 12 Ekim test günümSonucunuz nasıl oldu peki. Yapıştırıcı ve tutunma serumu kullandinizmi
Hayırlısıyla mucizenize kavuşun inşallah. Rabbim kucaginiza almayı nasip etsinHenüz sonucum çıkmadı 5.gündeyim 12 Ekim test günümherhangi bir serum kullanmadım ama
İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alalımHayırlısıyla mucizenize kavuşun inşallah. Rabbim kucaginiza almayı nasip etsin
Amin inşallahİnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım
Tam hatırlayamadım ama sanırım 10 -12 gün kullandım iğneyi rahim istenilen kalınlığa ulaştığında da transferim tamamlandı peki sizin transfer ne zaman yada oldunuz muPeki gonalf 50 Lik ne kadar vurundunuz siz kC gün sürmüştü transfer kararı doktorunuzun merak ettim
Evet bende toplamda 2 haftalık bir periyot ile kullanmıştım sonra da çatlatma iğnesi verdi iğneden de 6-7 gün sonra transfer olmuştum . Kaç embriyo transferi olacaksınız bir de kaçıncı gün embriyolarınız ?Yok henüz iğnelerime devam ediyorum bugün 6.gün doktorum bu hafta olmaz öbür haftaya olur muhtemelen dedi
İnşallah süreciniz gönlünüzde ki gibi sonuçlanır hayırlı olsun şimdidenTek bir embriyom donduruldu 3. Gün 8 hücreli
Amin inşallah tüm bu yolda yürüyenlerin de kabul olsun sağolunİnşallah süreciniz gönlünüzde ki gibi sonuçlanır hayırlı olsun şimdiden
Merhaba çatlatma iğnesi kullanmış miydiniz merak ettim. Bugün bana çatlatma iğnesi verildi 15 ekime de transfer tarihi. 5gün var transfereMerhaba bende transfer öncesi Gonalf 50 ünite olarak transfere hazırlanmıştım . Estrofem rahim kalınlaştırmasına işe yaramamıştı gonalf ile istenen kalınlığa ulaşmıştı içiniz rahat olsun
Merhaba evet ovitrelle vurulmuştum bendeMerhaba çatlatma iğnesi kullanmış miydiniz merak ettim. Bugün bana çatlatma iğnesi verildi 15 ekime de transfer tarihi. 5gün var transfere
Sonucunuz ne oldu kaçıncı gün embriyosuydu merak ettimMerhaba evet ovitrelle vurulmuştum bendeÇatlatma iğnesinin 6.gününde de transferim olmuştu . Hayırlı olsun şimdiden Bu arada nerede tedavi görüyorsunuz
Merhaba 5.gün çift embriyo transferi oldum 1 Ekimde. Yarın kan testi günümSonucunuz ne oldu kaçıncı gün embriyosuydu merak ettimBahcecide . Siz nerede yaptırdınız ?