Doğal siklus transferi

Merhaba kızlar . Şükürler olsun pozitifi gördük. Ama şansa nezle oldum burnum yoğun tıkalı zor nefes alıyorum inşallah olumsuz etkilemez.
Yaa çok sevindim canım gözün aydın 😍 kaç haftalıksın, birde ebru öztürkün hastasımıydın acaba :)
Bu arada çok geçmiş olsun bence ilaç kullanma sık meyve tüket taze sıkılmış portakal vs iç inşallah bi an önce atlatırsın ama bebeğe bişey olmaz korkma bence ek bi ilaç alma sadece nezle ilaçları felan kullanma yani

Yaa çok sevindim canım gözün aydın 😍 kaç haftalıksın, birde ebru öztürkün hastasımıydın acaba :)
Bu arada çok geçmiş olsun bence ilaç kullanma sık meyve tüket taze sıkılmış portakal vs iç inşallah bi an önce atlatırsın ama bebeğe bişey olmaz korkma bence ek bi ilaç alma sadece nezle ilaçları felan kullanma yani
Sadece parol içtim.portakal mandalina tavuk suyuna çorba Allah ne verdiyse denedim hafiflemedi hala 🥲 teşekkür ederim Allah razı olsun sonunda Rabbim nasip etti ama şöyle güzel güzel sevinemeden hasta oldum 🙈bahcecide doç.sabri colağa gittim. Kesinlikle de herkese tavsiye ederim.

X