- 4 Mayıs 2023
- 227
- 106
- Konu Sahibi tupbabyyyyyy
Çok sevindim darısı başıma olsun . Dua edin bu yolda olan herkese. Gebelerin duası tutar derler. Rabbim kucaginiza sağ salim almayı nasip etsin sağlıkla büyüsün inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba sonucunuz ne oldu acabMerhaba 5.gün çift embriyo transferi oldum 1 Ekimde. Yarın kan testi günüm Aslında 6.günden beri kaset test ile pozitif görüyorum ama kan ile içim rahatlayacak Ben Ankara’da Hakan Turan ile tedavi görüyorum
Merhaba 11.günündü bugün 612.5 çıktı pazartesi tekrarlayacağım artışı gözlemlemek için darısı size olsun inşallahMerhaba sonucunuz ne oldu acab
Çok güzel haber sağlıkla gelsin inşallah. Amin ben de inşallah güzel haberler veririmMerhaba 11.günündü bugün 612.5 çıktı pazartesi tekrarlayacağım artışı gözlemlemek için darısı size olsun inşallah
İnşallah çokkk teşekkür ederim Siz de yazın olur mu sonucunuz inşallah pozitif olacaktırÇok güzel haber sağlıkla gelsin inşallah. Amin ben de inşallah güzel haberler veririm
Tamamdır benim 16 Ekim test günüm dua edin benim de çift embriyo ikiz de istiyorum açıkçası Allah nasip ederse inşallah. Yazacağım sonucu sizeİnşallah çokkk teşekkür ederim Siz de yazın olur mu sonucunuz inşallah pozitif olacaktır
Dualarım sizinleTamamdır benim 16 Ekim test günüm dua edin benim de çift embriyo ikiz de istiyorum açıkçası Allah nasip ederse inşallah. Yazacağım sonucu size
Merhaba aklım sizde kan verdiniz mi ?Tamamdır benim 16 Ekim test günüm dua edin benim de çift embriyo ikiz de istiyorum açıkçası Allah nasip ederse inşallah. Yazacağım sonucu size
Merhaba ben de sizi aklımdan geçirerek açtım siteyi... Olmadı maalesef yapacak bişiy yok. 40 yaşındayım bu son umudum du artık. Sağlık olsun. Rabbim sizlerin çocuğunu bağışlasınMerhaba aklım sizde kan verdiniz mi ?
Ne diyeceğimi inanın bilemiyorum hislerinizi kalbimde hissediyorum emin olun .. Rabbim en kısa zamanda bebek haberiyle gönlünüzde çiçekler açtırsın inşallah Yaşadığımız sürece umudumuz hep var sizin de olsun Bundan sonra ki dualarımda hep olacaksınız canı gönülden diliyorum ki sizin bebek sevincinizi kutlayacağımız yeni bir başlıkta konuşalımMerhaba ben de sizi aklımdan geçirerek açtım siteyi... Olmadı maalesef yapacak bişiy yok. 40 yaşındayım bu son umudum du artık. Sağlık olsun. Rabbim sizlerin çocuğunu bağışlasın
Sizin sonucunuz belli oldu mu? İnşallah iyi haberler almışsınızdırÇok sevindim darısı başıma olsun . Dua edin bu yolda olan herkese. Gebelerin duası tutar derler. Rabbim kucaginiza sağ salim almayı nasip etsin sağlıkla büyüsün inşallah
Yok daha yeni transfer oldum 3gun olduSizin sonucunuz belli oldu mu? İnşallah iyi haberler almışsınızdır
İnşallah olumlu sonuç alacaksınızBelirti arıyorum istemsizce vücudumda oda yordu beni
İnşallah ya sizde durum ne?İnşallah olumlu sonuç alacaksınız
Ben opoya girdim bu ay bir buçuk ay dinlendirelim diyor doktorumuz. Biri 8 biri 4 hücreli oldu. Korkuyorum açıkçası.İnşallah ya sizde durum ne?
Benimde o şekilde oldu 2.adet geçince transfer oldum. Donduruldu 8 hücreli embriyo transfer edildi. Ztn başka embriuom kalmamistk tek atımlık kurşunBen opoya girdim bu ay bir buçuk ay dinlendirelim diyor doktorumuz. Biri 8 biri 4 hücreli oldu. Korkuyorum açıkçası.
Meryem süresini okuyun bol bolBenimde o şekilde oldu 2.adet geçince transfer oldum. Donduruldu 8 hücreli embriyo transfer edildi. Ztn başka embriuom kalmamistk tek atımlık kurşun
Merhabalar, umarım pozitifi gormussunuzdur. Bende doğal siklus ile transfer olacaktım fakat bugün yapılan kan testinde progestoronum düşük çıktığı için iptal edildi. Progestan kullanmam yasak. Siz progestan kullandiniz mi acaba transfer öncesi?Hanımlar merhaba. Doğal siklus transferi için hazırlık aşamasındayım. Günlük 50 Lil gonal f kullanıyorum. İlaçsız olacak sanıyordum ama karnım da şismeye başladı. Bu şekilde transfer hazırlığı olanların sürecini merak ettim. Paylaşmak isteyen olursa sevinirim
Hayir ben transfer sonrası başladım. Transfer öncesi birtek gonalf 50 ünite kullandim. Birde femara 3 gün kullandim. Test günüm pazartesi hala sonuç belli değil. Ama inşallah pozitiftirMerhabalar, umarım pozitifi gormussunuzdur. Bende doğal siklus ile transfer olacaktım fakat bugün yapılan kan testinde progestoronum düşük çıktığı için iptal edildi. Progestan kullanmam yasak. Siz progestan kullandiniz mi acaba transfer öncesi?